2021.05.05 | Hungary | Nutrition | Press Release

Profi társ a konyhában

Az otthon töltött idő sokunkból előhozta a konyhatündért, hol kisebb, hol nagyobb szerencsével… Nem számít, mennyire mozogsz otthonosan a konyhában, ha odafigyelsz a minőségi alapanyagokra és profi eszközöket használsz. Engedd szabadjára a benned rejlő séfet és kreatívkodj a konyhában az új iCook™ Tapadásmentes serpenyőkkel!

8:00 – Reggelizz, mint egy király!

Mi mással indulhatna a nap, ha nem egy finom reggelivel? Tudjuk, hogy ez egy rohanós napszak, de most felejtsük el a gyorsan összedobott szendvicset és az útközben megvásárolt péksüteményt, és irány a konyha! Hazánkban a palacsinta valamiért desszertként vonult be a köztudatba, pedig reggelinek is első osztályú! Ha eddig azért nem vágtál bele, hogy ne kelljen a leragadt tésztával bajlódnod, akkor van egy jó hírünk: megérkeztek az új iCook Tapadásmentes serpenyők!

Az Olaszországban tervezett és gyártott serpenyők bevonatát kiváló minőségű anyagokból és a legmodernebb technológiával alkották meg, így kedvenc ételeidet mostantól kevés olajjal vagy egyes fogásokat akár olaj nélkül, esetleg egy csipetnyi vajjal is elkészítheted. Nevéből adódóan a tapadásmentes bevonat megakadályozza az étel letapadását az edény felületére, így akár a levegőbe is feldobhatod a palacsintát. Felesleges zsír hozzáadása nélkül készíthetsz egészséges ételt magadnak.

 A sütés mellett a mosogatás sem fog többé gondot okozni, a 3 rétegű bevonatról ugyanis könnyen leválik az étel, így erőfeszítés nélkül, egyszerűen tisztítható. Ha mégis makacsabb ételmaradékkal lenne dolgunk, akkor sincs ok az aggodalomra, a bevonat ugyanis ötször jobban ellenáll a dörzsölésnek, mint az iCook™ Tapadásmentes serpenyők előző generációja.

12:00 – Dobd fel a napodat egy finom ebéddel!

A home office-nak hála lehetőségünk van arra, hogy frissen készített ebéddel dobjuk fel a napunkat. Egy klassz recepttel és a megfelelő eszközökkel pedig két meeting közt is kiváló ebédet készíthetsz magadnak! Próbáld ki ezt az omega-3-mal teli lazacreceptet, nem fogod megbánni!

 Hozzávalók:

  • 15 ml olívaolaj
  • 150 g vad lazacfilé, bőrével, vékonyra szeletelve
  • Citrom leve, plusz szeletek a díszítéshez
  • Egy kis marék brokkoli
  • Só és őrölt bors ízlés szerint

Öntsük az olajat a serpenyőbe. Tegyük bele a lazacot bőrével lefelé, sózzuk, borsozzuk és csavarjunk rá citromlevet. Süssük 2-3 percig mindkét oldalát, amíg át nem sül. Csavarjunk rá még több citromlevet, majd vegyük ki a serpenyőből és tegyük félre. A brokkolit tegyük egy fazék forró sós vízbe és főzzük 3-4 percig. Tálaláskor a lecsöpögtetett brokkolit helyezzük egy tányérra, rá a sült lazacot és díszítsük citromszeletekkel!

18:00 – Süss pizzát vacsorára!

El is érkeztünk a nap utolsó étkezéséhez, a vacsorához, és ha már utolsó, adjuk meg a módját: süssünk pizzát serpenyőben! Bizony, az iCook™ Tapadásmentes serpenyő sütőben is használható! Nem kell mást tennünk, mint a megszokott módon összeállított, majd kinyújtott pizzalapot, olaj hozzáadása nélkül, a serpenyőbe fektetni, 5 percig sütni, majd megfordítani, hogy a tészta mindkét fele aranybarnára süljön. Ezt követően szórjuk meg kedvenc feltéteinkkel, tegyük a fedőt az edényre, és süssük további 3-4 percig, hogy a sajt megolvadjon!

Az iCook™ serpenyők a legtöbb főzőlapon, így gáz, elektromos, üveg/kerámia és indukciós készülékeken, valamint tűzhelyeken is használhatók, akár 230 °C-os hőmérsékleten anélkül, hogy eldeformálódnának (sütő esetében 200 °C). A vastag alumínium edénytest egyenletes hőeloszlást biztosít, ezért az ételek még a serpenyő oldalfalain is gyorsan és egyenletesen fognak megsülni.

A biztonságos illeszkedésnek köszönhetően a tárolással sem lesz probléma: a fedőt megfordítva két serpenyőt akár egymáson is lehet tárolni anélkül, hogy megsérülne a tapadásmentes belső bevonat, hiszen a fedő füle nem érintkezik az edény aljával.

Próbáld ki és élvezd a fejedelmi reggelit, ebédet és vacsorát az iCook termékekkel, melyek nemcsak megkönnyítik a főzést számodra, hanem hozzájárulnak az egészségesebb életmód követéséhez!

Az Amway iCook™ termékcsaládról további információk a www.amway.hu weboldalon találhatók.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy