2024.03.28 | Czech Republic | Beauty & Personal Care | Press Release

Probouzejte se s hladší a revitalizovanou pletí díky nové noční masce Artistry Skin Nutrition

Kvalitní a pravidelný spánek je nezbytnou součástí pro naše zdraví. Dochází při něm nejen ke zvýšení cirkulace krve, ale také otevírání pórů, které odvádějí toxiny z těla, a regeneraci nervových buněk. Obnova kožních buněk je během spánku dokonce třikrát rychlejší.  Stres a hektický životní styl ale mohou narušit množství a kvalitu spánku, což má negativní dopady na celý organismus, včetně největšího orgánu těla – pokožky. Ta funguje jako první obranná linie proti nebezpečným vnějším vlivům. A právě proto společnost Amway™ vyvinula noční masku Artistry Skin Nutrition™, která pleti dodá další vrstvu ochrany a hydratace. Pokožka tak bude ráno hladší a zdravější.

Novinka z řady Artistry Skin Nutrition™ je dokonalým společníkem pro relaxaci pokožky během spánku. Dodá ji potřebnou hydrataci a zklidní ji. Má jemnou texturu s příjemnou uklidňující vůní levandule a bergamotu. Levandule je pěstována na partnerských farmách s certifikací NutriCert™ v Bulharsku.

Noční maska Artistry Skin Nutrition™ obsahuje fermentovaný extrakt CICA z rostliny Centella asiatica, který má dvakrát více zklidňující a sedmkrát více hydratující účinek ve srovnání s nefermentovanou CICA. Pleť tak bude svěží po celý den. „Centella asiatica neboli pupečník lékařský se v kosmetice používá především pro své zklidňující a protizánětlivé účinky. Zpomaluje proces stárnutí kůže a napomáhá její obnově,” vysvětluje Zuzana Gavendová, beauty specialistka Amway Česká republika a Slovensko.

Maska je bohatá na  výtažky ze sedmi rostlin včetně rozmarýnu, heřmánku, lékořice či čajovníku. Obsahuje také olej z bílých chia semínek, který napomáhá hydrataci nezbytné k dosažení zdravě vypadající pleti. Bílá chia semínka jsou pěstována na farmách Nutrilite™ v mexickém El Petacal a partnerských farmách s certifikací NutriCert™ v Bolívii.

Důležitou součástí noční masky je také niacinamid a květ Tan Hua, které pomáhají posílit hydratační bariéru pokožky. „Květ Tan Hua známý také jako Královna noci je extrémně vzácný. Tento kaktus roste v pralesních oblastech střední a jižní Ameriky a kvete velkými bílými květy jen jednu noc. V kosmetice se využívá pro své skvělé hydratační schopnosti,” říká Gavendová.

Noční maska Artistry Skin Nutrition™:

  • Zvyšuje hladinu hydratace – pomáhá řešit matnost a ztrátu zářivosti.
  • Pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky a zdokonaluje vzhled pleti.
  • Přidává další vrstvu hydratace k hydratačním přípravkům Artistry Skin Nutrition™ a podporuje pleť po celou noc.

Noční maska Artistry Skin Nutrition™ je inovativní, plně veganský produkt obsahující zklidňující složky, které fungují jako takové doplňky stravy pro pleť. Stejně jako naše tělo potřebuje určité vitaminy a minerály, i pokožka má své specifické výživové potřeby. Při jejich dodržování je pleť zářivá, revitalizovaná a vypadá zdravě. Bezoplachovou masku lze nanášet na jakýkoli hydratační krém Artistry Skin Nutrition™ po vyčištění, tonizaci a aplikaci séra.

Noční masku Artistry Skin Nutrition™ lze nyní pořídit v balíčku s masážním přístrojem ve tvaru T.

Cena balíčku v předprodeji je: 1985 Kč

Více informací naleznete na: www.amway.cz

 

O Artistry: Značka ArtistryTM odhaluje koncept Zdravá Krása bez kompromisů prostřednictvím produktů péče o pleť, dekorativní kosmetiky a dalších, které společně působí jako doplněk k běžné péči o pleť. Na základě 145 let zkušeností v oblasti výživy, wellness a krásy značka propojuje nejmodernější technologii a vědecké postupy spolu s rostlinnými fytonutrienty, aby zabezpečila potřeby každého jednotlivce. Cílem konceptu Zdravá krása nebo také Čistá krása je vytvořit všechny budoucí ArtistryTM produkty podle speciálních ArtistryTM Clean Guidelines s veganskou recepturou, čistými a bezpečnými ingrediencemi a lepšími výrobními procesy. Díky produktům značky ArtistryTM už nemusí být krása pouze možností či otázkou volby. Produkty ArtistryTM jsou dostupné výhradně prostřednictvím Amway distributorů ve více než 50 zemích světa.

O Amway: Společnost Amway, která v minulém roce dosáhla obratu 8,5 miliard dolarů, je podle Direct Selling News Global 100 světovou jedničkou mezi organizacemi přímého prodeje. Společnost byla založena ve Spojených státech v roce 1959 a od té doby nabízí produkty pro spotřebitele i podnikatelské příležitosti, a to díky síti téměř 1 milionu reprezentantů působících ve více než 100 zemích světa. Mezi klíčové značky společnosti Amway patří NutriliteTM, světová jednička v prodeji vitaminů a doplňků stravy, dále také ArtistryTM, prémiová kosmetická značka zahrnující skincare i dekorativní kosmetiku, Amway HomeTM, kompletní řada produktů do domácnosti a eSpringTM, celosvětově nejprodávanější systém na úpravu pitné vody. 

 

Kontakt pro média:

Markéta Friedl

+420 730 129 933

marketa.friedl@dfmg.cz

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy