EUROPE EUR  

Pitäkää O-mega-hauskaa NUTRIWAY™ Kids Omega-3 pureskeltavien tablettien kanssa

2019.11.28 - 

NUTRIWAY Kids Omega-3 -ravintolisän ravinteet tukevat lasten luuston kasvua hyvänmakuisella tavalla. *

 

 

Amway on ylpeä omasta NUTRIWAY-tuotemerkistään, jolla on jo yli 80 vuoden kokemus luonnon ja tieteen yhdistämisestä. NUTRILITE/NUTRIWAY on maailman eniten myyty vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki.*  NUTRIWAY Kids Omega-3 kuuluu NUTRIWAY Kids -tuoteryhmään, jossa on mahtavia tuotteita 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

 

Tiesitkö, että lapset kasvavat 48 ikävuoden välillä pituutta keskimäärin 25 %?  ***

Liikunnan ja oppimisen lisäksi oikealla ravitsemuksella on tärkeä rooli lasten henkisessä ja fyysisessä kehityksessä.  “Omega-3-rasvahappojen, kuten DHA:n****, tulisi kuulua lasten terveelliseen ruokavalioon, koska keho ei pysty tuottamaan niitä riittävästi.”

Kala ja muut merenelävät ovat hyviä omega-3-rasvahappojen lähteitä, mutta monet lapset eivät välttämättä pidä niistä. Siksi vanhemmat, jotka haluavat varmistaa lastensa arvokkaan omega-3-rasvahappojen saannin, etsivät vaihtoehdoksi hyvänmakuisia tuotteita, joita lapset ottaisivat mielellään.

NUTRIWAY Kids Omega-3 pureskeltavien tablettien hedelmäinen maku peittää hyvin kalan maun ja jälkimaun. 

Parhaat ainesosat

Tuote sisältää kestävistä lähteistä saatua ja Friend of the Sea -organisaation sertifioimaa kalaöljyä (Friends of the Sea suojelee valtameriä suojelualoitteilla ja sertifioimalla kestäviä tuotteita ja palveluita).

Sisältää luontaisia aromeja

Ei sisällä makeutus- tai säilöntäaineita. Sisältää ainoastaan luonnollisista lähteistä peräisin olevia väriaineita.

Pehmeä koostumus on helposti pureskeltavissa.  Tabletin voi niellä ilman vettä.  Tuotetta suositellaan vähintään 4-vuotiaille lapsille ja aikuisille, jotka kaipaavat vaihtoehtoa nieltäville tableteille.

*D-vitamiinia tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja luuston kehitykseen

** (Lähde: Euromonitor International Limited. Vitamiinit ja ravintolisät, tuotemerkin maailmanlaajuinen myynti jälleenmyyntihinnoissa, %-jakauma, vuosi 2018)

*** Maailman terveysjärjestö (WHO), Gerontologian tutkimuskeskus (National Institutes of Health, USA) ja Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukset (CDC). https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_girls_z_0_5.pdf

https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_boys_z_0_5.pdf

****DHA on omega-3-rasvahappo, joka osallistuu aivojen normaalin toiminnan ylläpitoon. Paras vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.

 

 

 

Tietoja Amwaysta

Amway on perheyritys, joka on omistautunut tukemaan ihmisten hyvinvointia ja voimaantumista. 8,8 miljoonan liikevaihtoa tuottavan suoramyyntiyrityksen kotipaikka on Yhdysvalloissa, Michiganin Adassa. Amway parhaiten myyviä tuotemerkkejä ovat Nutriway-vitamiinit ja -ravintolisät, Artistry-ihonhoitotuotteet ja -meikit, eSpring-vedenkäsittelyjärjestelmät ja XS-juomat joita kaikkia myyvät yksinoikeudella Amwayn liikkeenharjoittajat. Vuoden 2018 globaalin myynnin perusteella Amway on maailman suurin suoramyyntiyritys 2019 Direct Selling News Global 100:n mukaan. Yhtiön liikevaihto sisältää suoramyyntitoiminnan ja muun liiketoiminnan tuloksen.  Voit lukea liiketoimintauutisia osoitteessa news.amway.eu.

 

Tietoja Nutriway-tuotemerkistä
“NUTRILITE/NUTRIWAY on maailman eniten myyty vitamiini- ja ravintolisätuotemerkki.” Nojautuen 80 vuoden kokemukseen tieteestä ja tutkimuksesta Nutriway-tiimi on hionut huippuunsa “siemenestä ravintolisäksi” -käytännön, jolla pyritään korkeaan laatuun ja tuotteiden yhdenmukaisuuteen, tehokkuuteen ja turvallisuuteen.

Lähde: Euromonitor International Limited. Vitamiinit ja ravintolisät, tuotemerkin maailmanlaajuinen myynti jälleenmyyntihinnoissa, %-jakauma, vuosi 2018.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia