2023.03.01 | Hungary | Beauty & Personal Care | Press Release

Nyerj időt, hogy többet törődhess magaddal! Bemutatkozik az Artistry Studio legújabb, fiatalokra szabott bőrápolási termékcsaládja

A fiatalok pörgős életmódja sokszor nem engedi, hogy annyi időt szánjanak magukra, amennyit szeretnének. Ráadásul a hektikus, stresszel teli mindennapok nyomot hagynak a bőrön, ami emiatt gyengének, fakónak és fáradtnak tűnhet. Ezért a Z és az Y generáció tagjai egyre inkább keresik a multifunkcionális, útközben is használható bőrápolási termékeket, amelyekkel optimalizálhatják szépségápolási rutinjukat, így még több minőségi időt fordíthatnak magukra. A fiatalok számára ugyanis egyre fontosabb a hiteles, természetes szépség és az önelfogadás, a szépségápolás felé is tudatosabban fordulnak, és több időt töltenek a számukra legmegfelelőbb termékek felkutatásával.

Az Artistry Studio™ éppen ezekre az igényekre alapozva egy új, átfogó bőrápoló termékcsaládot mutat be, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a bőrt reggeltől estig a legjobb formában tartsa. Az új Artistry Studio™ termékcsalád azonnal tisztítja és hidratálja a bőrt, miközben egészéges ragyogást kölcsönöz neki. Sőt, a termékcsalád egy-egy tagja olyan speciális igényre ad megoldást, mint a mitesszerek eltüntetése, a pórusok méretének csökkentése, a bőrtónus javítása és azonnali ragyogás biztosítása. A fiatalok elvárásaihoz igazodva ezek a termékek kiszerelésüknek köszönhetően könnyen alkalmazhatók útközben is, a nap bármely szakában.

Az okos, multifunkciós összetételnek köszönhetően minden termék a megnyugtató Zen és a frissítő Energia keverékét tartalmazza, amely tökéletes duója a két célt is szolgáló termékeknek. Az Artistry Studio™ bőrápolási termékcsalád egyszerre nyugtatja és energizálja a bőrt: ez a kettős funkció jellemzi az összes terméket, így az aktív mindennapok során időt spórolhatunk velük. 

Az Artistry™ Clean irányelvek szerinti vegán összetevők, tiszta és biztonságos alkotóelemek, továbbfejlesztett gyártási folyamatok és még sok más jellemzi az új Artistry Studio™ bőrápolási termékeket[1]. Egyik terméket sem tesztelték állatokon. Személyre szabott megoldást nyújtanak a bőrnek, az egészséges szépség jegyében. Az Artistry™ termékekkel a szépség többé nem lesz választás, vagy kompromisszum kérdése.

 

Artistry Studio™ Arctisztító + Hámlasztó

Szeretnéd felpörgetni a reggelt? Próbáld ki a tisztító termékek szuperhősét, az Artistry Studio™ Arctisztító + Hámlasztót!

Kombinált tisztító és hámlasztó hatás egyetlen termékben. Érzékeny bőrre is alkalmas, megszabadítja az eltömődött pórusoktól, a felesleges zsírtól és a csillogástól, miközben javítja a bőr simaságát, egyenletes tónusát és textúráját. Emellett tökéletes a smink maradványainak eltávolítására is.

Mesés illat: zamatos mandarin, leheletnyi erdei gyümölcslével egy kis gyöngyvirággal és fehér pézsmával kombinálva.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:

  • Zen: az aloe vera, a bőr „titkos szövetségese”, mely hűsít és új életre kelt.
  • Energia: a bambusz szemcsék – természetes fényesítő tulajdonságaikkal és hámlasztó hatásukkal fokozzák a bőr ragyogását.

Javaslat: Egy mogyorónyi mennyiség is elég. Masszírozd be a benedvesített bőrbe – elkerülve a szem környékét – majd alaposan mosd le! Használd reggel és este!

Jó tudni[2]:

  • A nők 89%-a szerint tisztítja a pórusokat, és megszünteti az eltömődéseket.
  • A nők 97%-a szerint a hámlasztó hatékony, mégis kíméletes a bőrnek.
  • A nők 93%-a szerint eltávolítja a szennyezőanyagokat, például a port, a zsírt és a sminkmaradványokat.

Ár: 7 900 Ft (125 ml)

 

Artistry Studio™ Bőrhiba elleni tonik + Pórusfrissítő

Szeretnéd a napot friss, tiszta bőrrel indítani? Az Artistry Studio™ Bőrhiba elleni tonik + Pórusfrissítővel ezt könnyen megteheted! Normál és zsíros bőrre egyaránt használható, hatékony az arcot érő szennyeződésekkel szemben, tökéletes a bőr és a pórusok felfrissítésére egyetlen lépésben.

Az 1%-os szalicilsav eredményesen kezeli a bőrhibákat anélkül, hogy túlzottan kiszárítaná a bőrt. Az Artistry Studio™ Bőrhiba elleni tonik + Pórusfrissítő segít megelőzni a mitesszerek kialakulását is, friss és tiszta érzést adva a bőrnek. Vízbázisú összetétele révén gyorsan szárad és nem ragad.

Mesés illat: rózsa-kivonat – a rózsaszirmokból nyert, diszkrét illatanyaggal.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:

  • Zen: a rózsa és az orgona virágos keveréke természetesen nyugtatja és hidratálja a bőrt.
  • Energia: az 1%-os szalicilsav lágyan hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőrt.

Javaslat: Használat előtt alaposan tisztítsd meg a bőröd! Az egész érintett területet naponta egy-három alkalommal csak egy vékony réteggel kend be, mivel előfordulhat a bőr túlzott kiszáradása. Eleinte naponta csak egyszer használd, majd fokozatosan növeld napi két-három alkalomra, ha szükséges! Kellemetlen szárazság vagy hámlás esetén csökkentsd a használatot napi egyre vagy minden második napra!

Jó tudni[3]:

  • A nők 90%-a szerint a termék friss érzést ad a bőrnek és a pórusoknak.
  • A nők 82%-a szerint a termék segít a bőrhibák megelőzésében.

Ár: 8 100 Ft (200 ml)

 

Artistry Studio™ Ragyogást fokozó + Hidratáló Ampulla

Az Artistry Studio™ Ragyogást fokozó + Hidratáló Ampulla a homoktövis és a kumkvat-kivonat tökéletes duója, amely megnyugtatja a stressznek kitett bőrt, és ragyogó energiát biztosít. Pótold a bőröd nedvességtartalmát és hagyd érvényesülni a ragyogást!

Ez a könnyű szérum-gél puha és nyugodt érzést hagy a bőrön, miközben hidratálja és ragyogóvá teszi. Az Artistry Studio™ Ragyogást fokozó + Hidratáló Ampullát úgy alkották meg, hogy hatékonyan hidratálja a bőrt az ultra-feltöltő gyöngyök, a nedvesség-utánpótló összetétel és a kumkvat-kivonat segítségével. Emellett hozzájárul a bőr ragyogásához a rezgőgombának, a homoktövisnek, a tengerparti liliomnak és a levendula illóolajnak köszönhetően.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:

  • Zen: a homoktövis természetes nyugtató hatást biztosít az igénybevett bőr számára.
  • Energia: a kumkvat-kivonat kapszulába zárt gyöngyei hidratálnak, azonnali ragyogást biztosítanak, és életre keltik a bőrt.

Az Artistry Studio™ Ragyogást fokozó + Hidratáló Ampulla az innovatív 3D Care technológiával készült, és ez az ELSŐ többszörös hatású ampullás szérum az Artistry™ márka kínálatában.

Javaslat: Az arctisztítás és tonizálás után pumpálj bőséges mennyiségű szérumot, és vidd fel az arcbőrödre!

Jó tudni[4]:

  • A nők 88%-a egyetértett azzal, hogy javult a bőrük általános állapota.
  • A nők 88%-a egyetértett azzal, hogy a bőre simább lett.
  • A nők 96%-a állította, hogy szívesen használná továbbra is terméket.

Ár: 10 000 Ft (20 ml)

Artistry Studio™ Frissítő + Védő arcpermet

 Úgy érzed, kifáradsz egy aktív nap végére? Akkor töltődj fel az új Artistry Studio™ Frissítő + Védő arcpermettel! A hét minden napján bármikor (24/7) használható frissítő permet azonnali hidratáló löketet ad, hogy bőröd egészséges és ragyogó legyen!

Egyszerűen csak fújd be az arcod ezzel a nyugtató hatású permettel, mely megvédi bőröd a stresszhatásoktól, és a smink fixálásban is segít. Minden bőrtípusnak megfelel, a benne található gránátalma erejével óvja az arcot a környezeti szennyeződésektől, míg az aqua floral keverék kellemesen illatosítja a bőrt.

Mesés illat: aqua floral – egy valódi vizes kreáció, mely a harmatos virágok illatát elegyíti a természet zöldjével, fás jegyekkel és pézsmával.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:

  • Zen: a gránátalma védelmet nyújt a szennyeződések ellen.
  • Energia: az ásványvíz elektrolitokkal és jótékony ásványi anyagokkal teszi frissebbé az arcot.

Jó tudni[5]:

  • A fogyasztók 92%-a szerint hidratált, friss érzést ad a bőrnek
  • A fogyasztók 92%-a szerint azonnali hidratálást nyújt a bőrnek.

Javaslat: Használd egész nap! Permetezd be reggel és este, és napközben bármikor a bőröd. Tartsd a flakont 5-10 centire az arcodtól, csukd be a szemed, és fújd be a bőröd!

Ár: 9 000 Ft (100 mles palack mikro-szórófejjel)

Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz

Buliba készülsz este, és alig van időd? Az Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz szérummal átitatott gél szemmaszkjai hűsítő hatást biztosítanak, csökkentik a puffadást, hasonlóan egy kiadós alváshoz. A tapasz feltölti és felfrissíti a szem megjelenését, hidratálja az érzékeny szemkörnyéki területet.

Az Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapaszok minden bőrtípus igényeinek megfelelnek.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:

  • Zen: a tengeri alga vitaminokban gazdag és megtartja a nedvességet.
  • Energia: az alga magas antioxidáns-tartalmú és kisimítja a fáradt megjelenést.

Javaslat: Amikor a szemednek szüksége van egy kis felfrissülésre, alkalmazz egy-egy maszkot mindkét szem alatt (a mellékelt kanállal emeld ki őket a tégelyből)! Hagyd rajta 5-10 percig, majd dobd ki! Simítsd be a maradék szérumot!

Jó tudni[6] :

  • A nők 92%-a szerint felfrissíti a szem megjelenését.
  • A nők 92%-a szerint olyan azonnali hatást nyújt, mint egy kiadós alvás.
  • A nők 92%-a szerint a termék a használat után azonnal segít csökkenteni a szem puffadását.

Ár: 11 600 Ft (30 pár szemtapasz)

 

Artistry Studio™ Kiemelő+ Hűsítő hatású szemkörnyékápoló szérum

A szemednek gyors segítségre van szüksége? Válaszd az Artistry Studio™ Kiemelő+Hűsítő hatású szemkörnyékápoló szérumot, amely hűsíti és ragyogóvá varázsolja a szemkörnyékét. Könnyen használható, golyós applikátora gyors hatást biztosít!

Az Artistry Studio™ Kiemelő+Hűsítő hatású szemkörnyékápoló egy csillogó, rózsaarany színű szérum, amely ahogy a szemkörnyéki bőrhöz ér, azonnal hűsíti, élettelivé teszi és csökkenti a puffadtságot.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:

  • Zen: az avokádó nyugtató és hidratáló hatással van az igénybevett bőrre.
  • Energia: az elektrolitok világosabbá, ragyogóbbá teszik és felfrissítik a bőrt.

Javaslat: Kiemelő és energizáló hatás, bármikor: nyomd gyöngéden a golyós applikátort a bőrre, és görgesd végig a szemek körül, majd nyomd össze kissé a tubust a szérum adagolásához. Enyhe érintéssel vidd fel, és masszírozd a bőrbe. Napi használatával intenzívebb frissítő hatás érhető el a szemkörnyéken. Használhatod az arccsontokon, a felső ajakíven és az orron is. Ügyelj arra, hogy a szembe ne kerüljön.

Jó tudni[7]:

  • A nők 88%-a szerint közvetlenül használat után világosabbá teszi a szemkörnyéki területet.
  • A nők 90%-a szerint kiemeli a szemet/szemkörnyéki területet.
  • A nők 84%-a szerint közvetlenül használat után hűsítő hatással van a bőrre.
  • A nők 77%-a szerint segít új életre kelteni a fáradt megjelenésű, a fakó szemkörnyéki bőrt.

Ár: 8 900 Ft (15 ml)

 

Artistry Studio™ Micellás sminklemosó+Arctisztító

A smink eltávolítása az egyik utolsó feladat, amire lefekvés előtt sort kerítünk. Emiatt nagyon fontos egy olyan termék, amivel gyorsan megoldhatjuk, hogy még többet pihenhessünk.

Az Artistry Studio™ Micellás sminklemosó + Arctisztítóval a smink és a szennyeződések eltávolítása a bőrről egyetlen lépésben, öblítés nélkül lehetséges.

Az új, törlőkendő formátumú sminklemosóval gyorsan és egyszerűen eltávolítható a vízálló szemceruza és szempillaspirál, a szemfesték, a rúzs, a vízálló és tartós alapozó és a szemöldöksmink is – a bőr pedig tiszta és friss lesz. A szempillafesték eltávolításakor kíméletes a szempillákhoz.  Az Artistry Studio™ Micellás sminklemosó + Arctisztító minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is alkalmas.

Mesés illat: petal dew – könnyű, harmatos virágillat.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:

  • Zen: a bőrkondicionálók segítségével a bőr hidratált és boldog lesz.
  • Energia: a micellák és a hámlasztók hatékony párosa mágnesként távolítja el a makacs sminket és a szennyeződéseket.

Javaslat: A törlőkendővel egyszerűen töröld át az arcbőröd! Erősebb smink vagy, szennyeződés esetén intenzívebben töröld át vele az arcod! Használat után a kendőt dobd ki, a tartóját zárd vissza!

Jó tudni[8]:

  • A nők 83%-a szerint tiszta érzést kölcsönöz a bőrnek.
  • A nők 84%-a szerint tiszta megjelenést ad az arcbőrnek.
  • A nők 88%-a szerint kíméletes a bőrrel.
  • A nők 82%-a szerint gyorsan eltávolítja a sminket.
  • A nők 88%– aszerint a termékkel kíméletesen távolítható el a szempillaspirál.

Ár: 4 400 Ft (30 törlőkendő, laminált tasak visszazárható tapasszal)

Artistry Studio™ Bőrhibakezelő + Tisztító gél[9]

Jól jönne egy szuper gél, ami azonnal hat, és segít kezelni a bőrhibákatés megelőzi a pattanásokat? Az Artistry Studio™ Bőrhibakezelő + Tisztító gél a titkos megoldás, amely minden bőrtípushoz alkalmazható.

Lefekvés előtt érdemes használni a terméket, hogy szebb bőrrel ébredjünk: hozzájárul a kipirosodás csökkentéséhez és elhalványítja a bőrhibákat.

Az Artistry Studio™ Bőrhibakezelő + Tisztító gél szalicilsavat tartalmaz, amely tökéletes megoldás a bőrhibák kezeléséhez. Anélkül tisztítja a bőrt, hogy kiszárítaná, így egész nap magabiztosak lehetünk.

Mesés illat: Citrus Peel – a természetes, lédús citrom tiszta és egyszerű illata.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket.

  • Zen: az orgona-kivonat nyugtatja a bőrt, megelőzi a kipirosodást és a gyulladást, miközben kiegyensúlyozza a fénylő, zsíros bőrt.
  • Energia: a 2%-os szalicilsav segít elrejteni a nem kívánt nyomokat, és a pórusokba beszivárogva felveszi a harcot a bőrhibákkal.

Javaslat: A termék alkalmazása előtt alaposan tisztítsd meg a bőröd! Az egész érintett területet kend be vékonyan a géllel. Mivel előfordulhat a bőr túlzott kiszáradása, kezdd napi egy alkalmazással, majd szükség esetén fokozatosan növeld napi kétalkalomra! Ha zavaró szárazság vagy hámlás jelentkezik, alkalmazd csak napi egyszer vagy kétnaponta!

Ár: 8000 Ft (30ml)

 

Artistry Studio™ Hidratáló + Antioxidáns hatású gélkrém

Bőrünk a stressztől és a környezeti hatásoktól gyakran száraz, fakó és erőtlen lesz. Az Artistry Studio™ Hidratáló + Antioxidáns hatású gélkrém napi használatával helyreállíthatjuk a bőr ragyogását és friss hidratáltságát az açai bogyóból származó vitaminokban és antioxidánsokban gazdag formulának köszönhetően. A gélkrém támogatja a bőrt, védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, és csillapítja az oxidatív stresszt. Az érzékeny bőrre is alkalmas, kellemes rózsaszínű gélkrém trópusi gyümölcskivonata és hidratáló gyógynövény-összetevői nyugtatják a bőrt, és fokozzák annak ragyogását. Sima és hidratált alapot képez, ezért primerként is használható.

Mesés illat: exotic berry – emlékezetes illat, mely felidézi a trópusok hangulatát.

Hatékony duó!

A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket.

  • Zen: a shea bőrnyugtató hidratálást biztosít.
  • Energia: a szupergyümölcs-lé energizáló növényi hatóanyagai és antioxidánsai segítenek világosabbá tenni a bőrt.

Javaslat: Használd megtisztított bőrön igény szerint: akár a reggeli hidratáláshoz, akár a lefekvés előtti bőrápoláshoz, vagy útközbeni felfrissüléshez bármikor! Alkalmazáskor kerüld a szem környékét!

Jó tudni[10]:

  • A nők 92% -a szerint hidratált érzést kölcsönöz a bőrnek.
  • A nők 90%-a szerint elég könnyű ahhoz, hogy egész napon át hordható legyen a smink alatt.
  • A nők 89%-a szerint azonnali hidratálást nyújt.
  • A nők 86%-a szerint nyugtatja a bőrt.

Ár: 10 300 Ft (50 ml)

Az Energia és a Zen összetevők nyertes kombinációja tehát a titka annak, hogy választ adjunk a fiatal generációk igényeire: egy egyszerűbb és gyorsabb szépségápolási rutin, amely felfedi mindannyiunk igazi szépségét!

[1] Az Artistry Studio™ Puggadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz kivételt képez a Vegán regisztráció és az Artistry™ Clean követelményei alól.

[2]. Az állítással egyetértő válaszadók aránya egy 101 fő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban.

[3] Az állítással egyetértő válaszadók aránya egy 101 nő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban.

[4] Az állítással egyetértő válaszadók aránya 4 hét használat után, egy 26 nő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban

[5] Az állítással egyetértő válaszadók aránya 1 hét használat után, egy 53 nő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban.

[6] Az állítással egyetértő válaszadók aránya egy 119 nő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban.

[7] Az állítással egyetértő válaszadók aránya egy 44 nő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban.

[8] Az állítással egyetértő válaszadók aránya egy 119 nő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban.

[9] A fogyasztók megítélése szerint (fogyasztói érzékelésről szóló 1651-es tanulmány a 22 és 60 éves fogyasztók körében) ez a termék azonnal hatni kezd, könnyűnek érződik a bőrön, és elhalványítja a bőrhibák megjelenését.

[10] Az állítással egyetértő válaszadók aránya egy 68 nő körében elvégzett, fogyasztói preferenciáról készült tanulmányban.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy