2021.10.20 | Hungary | Nutrition | Press Release

Megérkezett a Nutrilite™ legújabb gyerekvitaminja!

Tudtad, hogy a kicsik immunrendszere nagyjából 10 éves korukig fejlődésben van? Egy szülő számára nincs is annál fontosabb feladat, mint gondoskodni gyermeke egészségéről. A hideg őszi és téli napok beköszöntével ehhez szükség van némi extra támogatásra, ezért a Nutrilite™ megalkotta a Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek étrend-kiegészítőt, ami segít felépíteni a megfelelő védelmet!

A gyerekek szívvel-lélekkel vetik bele magukat a kalandokba, a világ felfedezése közben pedig nem félnek sem a hidegtől, sem az esőtől, hiszen tudják: szüleik mindig megóvják őket! Persze mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért a Nutrilite™, a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája**, megalkotta legújabb, 4 az 1-ben termékét, a Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek étrend-kiegészítőt, amely hatékonyan támogatja a legkisebbek immunrendszerét. A termék kiszerelése és finom íze segít abban, hogy a szülők könnyedén beépítsék az immunrendszer támogatását a gyermekek napi rutinjába.

Mit tartalmaz a Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek?

A mesterséges aromáktól és színezékektől mentes termék D-vitamint, C-vitamint, cinket, valamint 1 milliárd tejsavképző baktériumot tartalmaz:

  • A D-vitamin jelentős mértékben hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • A készítményben megtalálható C-vitamin egy részét zöld acerola cseresznyéből nyerik, ami a természet egyik legkoncentráltabb C-vitamin forrása.
  • A bifidobacterium lactis vagyis az 1 milliárd tejsavképző baktérium egy tudományosan jól dokumentált törzsből származik.
  • A termék ezen kívül 2,6 mg cinket is tartalmaz.

A Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek praktikus, tasakos kiszerelésben kapható. A gyorsan oldódó, finom, édes ízű por közvetlenül a nyelvre szórva is bevehető, de elkeverhető a gyerekek kedvenc hideg italaiban és ételeiben, például gyümölcslében, tejben, smoothie-ban vagy müzliben. Minden csomag 30 tasakot tartalmaz, naponta 1 tasak ajánlott, 4 éves kor felett.

Tudtad?

Az Amway és a Kantar kutató intézet egy friss tanulmánya*** szerint, amit 1-12 éves gyermekeket nevelő édesanyák körében készítettek, az immunrendszer erősítése a 2. helyen áll, rögtön a kiegyensúlyozott táplálkozás után. Az édesanyák 49%-a egyetértett azzal, hogy a legfontosabb a gyermekük immunrendszerének erősítése.

Ismerd meg a Nutrilite család többi, gyermekeknek kifejlesztett tagját is!

A Nutrilite™ kínálatában megtalálható gyerekvitaminokat úgy alkották meg, hogy biztosítsák a gyermekek számára létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok napi adagját az egészséges fejlődésük, valamint immunrendszerük támogatása érdekében.

A Nutrilite™ Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó narancsízű étrend-kiegészítő rágótabletta számos különböző tápanyagot tartalmaz, mint például a normál növekedéshez és a csontok fejlődéséhez szükséges kalciumot, az immunrendszer normál működéséhez szükséges D-vitamint, valamint vasat, cinket, B- és C-vitamint.

Az omega-3 zsírsavak – mint például a DHA – a gyermekek egészséges étrendjében létfontosságú szerepet töltenek be, ugyanakkor ezeket a szervezet nem képes elegendő mennyiségben előállítani. A Nutrilite™ Omega-3 Gyermekeknek gumitabletta fenntartható forrásokból származó halolajjal támogatja a gyermek normál agyműködését, míg a D-vitamin elősegíti az egészséges csontnövekedést. Vegyes gyümölcsíze tökéletesen elfedi a hal ízét.

A gyümölcs izű Nutrilite™ Rágható kalcium-magnézium pótolja a csontok és fogak egészséges fejlődésében létfontosságú kalciumot, a magnézium pedig elősegíti az idegek és az izmok normál működését. Azoknak ajánlott, akik kevés kacium-tartalmú ételt, így kevés tejet, tejterméket, halat, leveles zöldségfélét fogyasztanak, valamint azoknak a felnőtteknek, akiknek nehezére esik lenyelni a tablettát.

A D-vitamin a gyermekek szervezetében hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

**Forrás Euromonitor International Limited; Vitaminok és étrend -kiegészítők kategória, % -os kiskereskedelmi értékrész, 2021 -es adatok.

***Forrás: KANTAR/ Amway: kvantitatív tanulmány (n> 2000), Global Health & Wellness Consumer Landscape, 2021. április

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy