2019.05.20 | Hungary | Beauty & Personal Care | Press Release

Itt az ARTISTRY Studio Parisian Style!

Budapest, 2019. március 4. – A mindig nyüzsgő New Yorkból megérkeztünk következő állomásunkhoz, a fények városába: Bonjour Párizs! Az Artistry Studio™ Parisian Style Edition elhozza a francia nők szerethető és hamisítatlan eleganciáját. A limitált kiadású testápoló- és fürdő termékeket, mesés illatokat, különleges rúzsokat, lágy szemfestékeket a szerelem városa ihlette. Stílusos, mégis praktikus, letisztult, ugyanakkor egyedülálló újdonságok várnak rád az új kollekcióban. Az új Artistry Studio termékcsaláddal te is elérheted a „Je ne sais quoi”-t, azt a bizonyos varázst, amivel mindennap lehengerlő leszel!

Voilá, megérkezett az Artistry Studio™ Parisian Style Edition!

New York nyüzsgése, szabadság-érzése vibráló árnyalatokban és formabontó paletták formájában köszönt vissza az Artistry Studio™ debütáló kollekciójában. Párizs varázsát és báját selymes-illatos fürdő- és testápolási készítmények és sminktermékek idézik most fel. A legújabb kollekció sem okoz csalódást azoknak, akik szeretik a különleges dizájnokat: Adolie Day francia művész vidám mademoiselle-jei lesznek a sminkes táskáink, piperepolcaink új lakói. Fedezd fel a kollekció 9 darabját és hagyd, hogy tetőtől talpig átjárjon a párizsi sikk érzése!

Kezdjünk egy igazi klasszikussal: a francia smink védjegye a hangsúlyos ajak! A gyönyörűen fedő, pigmentált ARTISTRY STUDIO Parisian Style Edition Folyékony ajakszínező egyesíti a szájfény és a rúzs előnyös tulajdonságait. Négy ragyogó árnyalat várja, hogy felfedezd!

Árnyalatok: Bastille Berries, Louvre Lilac, Mona Lisa Melon, Notre Dame

Párizsi stílus, színek és fények villannak meg az ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition Szemhéjpúder palettáiban. Használj egy színt magában, vagy emeld ki a tekinteted a ragyogóbbnál ragyogóbb árnyalatok összemosásával! Három különleges, izgalmas palettából választhatod ki a hozzád legközelebb állót.

Árnyalatok: Macarons, City of Lights, Sparkling Watercolors

Ráduplázunk arra, ami jó! Az ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition Arc- és ajakduó stift két szikrázó tónusát kedvedre használhatod egyben és külön is ajkadra és arcodra! Egy könnyű mozdulat és máris „Oh, La La” hatást érhetsz el!

Árnyalatok: Pantheon Peach, Polaris Pink, Moulin Rouge

Arcunk meghatározó része a szemöldökünk, és ezt a francia nők is jól tudják! A természetes és ápolt hatást játszva elérhetjük az ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition 3 az 1-ben szemöldökformázóval. Dúsít, kiemel és ível, ez a beépített kefével ellátott, krémes-gél textúrájú formázó mindent tud, ami ahhoz kell, hogy tökéletes legyen a szemöldököd. Halványan használva természetes, míg intenzívebb felvitellel drámai „femme fatale” hatást érhetsz el!

Árnyalatok: Crème Caramel, Café Chocolate

Ez a kollekció nem csak sminkünk elkészítésében lesz társunk. Következzenek a limitált kiadású újdonságok, melyek igazi ínyencségek lesznek a szépségápolás gourmand-jainak!

Ugye Te is sokszor gondolsz arra reggelenként, a tükör előtt állva, bárcsak a sminked egész nap ilyen friss maradna? Az alpesi rózsavízzel illatosított ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition Sminkfixáló spray pont ezt nyújtja neked! A könnyű, üde permet segít, hogy sminked egész nap tartson, és bőröd hidratált maradjon. Selymes, sima fátyolként védi és puhává varázsolja arcod. És egy apró tipp: az extra-frissítő hatás érdekében tedd be a hűtőbe éjszakára, majd használd a nap folyamán ezt az üdítő, titkos fegyvert!

Az „énidő” új értelmet fog nyerni az ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition Pezsgő fürdőlabdákkal. Merülj el a mennyei habokban, hagyd, hogy selymes illat elrepítsen a Szajna partjára, majd felpezsdülve vágj neki a napnak!

Párizs fényei tubusba töltve! Bársonyosan simává és hidratálttá varázsolja bőröd, miközben ragyogást kölcsönöz az ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition Csillogó testzselé. Vonzó és selymes fénye kiváló kiegészítő randevúra, sétára vagy csak egy könnyű nyári programra.

Instant hidratálás és tündöklő hatás zsíros érzet nélkül. Az ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition Többfunkciós száraz olaj spray táplálja és puhítja bőröd, miközben vonzó, selymes fényt ad. Csodálatos kényeztetést nyújt hajadnak is: egészségesen fényessé teszi a hajszálakat és kondicionál. Trés Jolie!

A finom, habos-illatos ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition többfunkciós szappant kétféleképpen is használhatod: a szemcsés oldal hámlaszt és frissít, míg a sima oldal egész tested gyengéden ápolja. Használatával bőröd kellemes tapintású és puha lesz.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy