2019.01.18 | Hungary | Beauty & Personal Care | Press Release

INSTANT SZÉPSÉG UTAZÁSHOZ

Az év első hónapjai tökéletes alkalmat nyújtanak egy néhány napos utazásra, hogy kicsit magunk mögött hagyjuk a hétköznapi teendőket. Az aktív pihenés és a természet szerelmesei számára a sípályák, a nyugalmat kereső, pihenni vágyók számára a fürdőhelyek, wellness szállodák szolgálnak a feltöltődés helyszínéül. Bármelyik tábort is erősíted, ez a két utazóbarát szépségtermék igazán hasznos társad lesz, hogy ragyogó külsővel csak a kikapcsolódásra koncentrálhass.

1. Az élmények legyenek az első helyen!
„Már megint rád kell várni?!” Ez az a mondat, amit a városnézés előtt nem szeretünk hallani. Ahhoz, hogy több időd jusson a szuper programokra, használj minimális sminket! Elég egy leheletnyi CC krém és mellé a kedvenc rúzsod és szempillaspirálod. Az Artistry Ideal Radiance fényvédő CC krém praktikus megoldás, hiszen amellett, hogy tökéletesíti a bőrt, SPF 50 és PA+++ hatóanyaga segít megóvni a káros napsugaraktól. Könnyed, krémes állagának köszönhetően nem tömíti el a pórusokat. Az arcra felvitt mennyiségtől függően az enyhétől a közepesig terjedő fedést biztosít, hogy ragyogó, bőrhiba mentes arcbőrrel vágj neki a kalandoknak!
Elérhető árnyalatok: Light, Light Medium, Medium

2. Ne hagyd magadon a sminket!
Ugye te sem akarsz lefolyt pandamaci sminkben kijönni a szaunából, vagy reggel arra ébredni, hogy éjszaka az egész szempillaspirálod beledörzsölted a szemedbe? Attól, hogy átjár a „holiday-érzés”, még fontos, hogy emlékezz az örökérvényű szépségtanácsra: a nap végén mindig mosd le a sminked! Használj egy igazán hatékony, de a bőröd számára kíméletes megoldást, az Artistry Sminklemosót! A termék kétfázisú: az olajos fázis eltávolítja a szem és a száj sminkjét, a vízfázis pedig kondicionálja a szempillákat és megőrzi az ajkak nedvességtartalmát. Az Artistry Sminklemosóval egyszerű a dolgod: dörzsölés és irritáció nélkül, könnyedén inthetsz búcsút a rúzsodnak és a szempillaspirálodnak.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy