EUROPE EUR  

Ha det O-mega -gøy med NUTRIWAY™ Kids Omega-3

2019.11.28 - 

Kosttilskuddet NUTRIWAY Kids Omega-3 inneholder næringsstoffer som støtter utviklingen av barnas skjelett. * 

 

NUTRIWAY Exclusively by Amway kan skilte med over 80 års erfaring med å forene natur og vitenskap. Nutriway er nr. 1 i verden som mestselgende varemerke innen vitaminer og kosttilskudd**.  NUTRIWAY Kids Omega-3 tilhører NUTRIWAY Kids-kategorien som tilbyr gode produkter til barn fra 4 år og oppover.

 

Visste du at barn mellom 4 og 8 år i gjennomsnitt blir 25 % høyere?  ***

I tillegg til fysisk aktivitet og skolegang spiller riktig ernæring en avgjørende rolle for barns mentale og fysiske utvikling.  Omega-3-fettsyrer som DHA bør være en essensiell del av et sunt kosthold for barn, da kroppen ikke kan produsere nok av disse gunstige fettsyrene selv.

Fisk og annen sjømat er gode kilder til omega-3-fettsyrer, men disse matvarene er ikke alltid like populære blant barn. Dette er grunnen til at foreldre – som ønsker at barna skal få i seg nok verdifulle omega-3-fettsyrer gjennom kostholdet – også ser etter velsmakende produkter som barna deres vil spise med glede.

NUTRIWAY Kids Omega-3 gelétabletter har en herlig fruktsmak som på en perfekt måte maskerer fiskesmaken og ettersmaken. 

 

Gode ingredienser

Produktet inneholder bærekraftig fiskeolje og er sertifisert av Friends of the Sea (Friends of the Sea arbeider med å beskytte havet ved hjelp av vernetiltak og sertifisering av bærekraftige produkter og tjenester).

 

Inneholder naturlige smakstilsetninger

Inneholder ingen kunstige søtstoffer eller konserveringsmidler. Inneholder bare fargestoffer fra naturlige kilder.

Gelékonsistensen gjør at tablettene er lette å tygge.  Det er ikke nødvendig å ta tablettene med vann.  Anbefales for barn fra 4 år og oppover, og voksne som ønsker et alternativ til vanlige tabletter.

* D-vitamin er nødvendig for at barna skal vokse normalt, og for at skjelettet deres skal utvikle seg normalt.

** Kilde: Euromonitor International Limited; vitaminer og kosttilskudd, globalt merkenavn, utsalgsverdi i detaljhandel, prosentvis inndeling, 2018

*** Verdens helseorganisasjon (WHO), Gerontology Research Center (National Institutes of Health, USA), og U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC). https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_girls_z_0_5.pdf

https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_boys_z_0_5.pdf

****DHA er en omega-3-fettsyre som bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon. Den gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 250 mg DHA.

 

 

 

Om Amway

Amway er et familieeid direktesalgsselskap med en omsetning på USD 8,8 milliarder som har base i Ada i Michigan i USA, og som har et mål om å hjelpe mennesker å leve sunnere og bedre liv. Blant Amways bestselgende varemerker er NUTRIWAYvitamin-, mineral- og diett-tilskudd, Artistryhudpleie- og kosmetikkprodukter, eSpringvannbehandlingssystemer og XSenergidrikker og alle disse selges bare av Amways forretningseiere. Det globale salget i 2018 gjorde Amway til verdens ledende direktesalgsselskap i henhold til Direct Selling News Global 100 for 2019. Selskapets årlige salgstall omfatter inntekter fra direktesalgsoperasjoner og annen forretningseiendom.  Nyheter om selskapet er å finne på amwayglobal.com/newsroom.

 

Om Nutrilite/Nutriway 
NUTRIWAY er nr. 1 i verden verden som mestselgende varemerke innen vitaminer og kosttilskudd. Med 80 års erfaring og forskning i ryggen har Nutriway-teamet perfeksjonert et egenutviklet «frø til kosttilskudd»-konsept for å bevare kvaliteten og maksimere jevnheten, effekten og sikkerheten i produktene sine.

Kilde: Euromonitor International Limited. vitaminer og kosttilskudd, verden, globalt merkenavn, utsalgsverdi i detaljhandel, prosentvis inndeling, 2018.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia