EUROPE EUR  

ARTISTRY™ LANSERER EN NY, SPORBAR OG VEGANSK HUDPLEIESERIE

2021.08.18 - 

Oslo, 18. August 2021

I likhet med kroppen, trenger også huden næring for å være sunn og for å opprettholde et sunt utseende. Artistry™ introduserer nå Artistry Skin NutritionTM som, i motsetning til andre ArtistryTM -produkter, fungerer som et kosttilskudd til huden. Den nye sporbare og veganske hudpleieserien med rene ingredienser er basert på avansert hudvitenskap og plantebaserte fytonæringsstoffer med rene ingredienser for sunn skjønnhet – uten kompromiss. Hvert produkt inneholder ingredienser fra NutriwayTM, en verdensledende leverandør av vitaminer og plantebaserte kosttilskudd, som kan spores fra frøet blir sådd til ingrediensene lander på huden din for å sikre ren, sikker og effektiv hudpleie. Disse hudpleieløsningene retter seg mot ulike menneskers individuelle behov og mangler av næring til huden, noe som resulterer i en personlig hudpleierutine som fungerer akkurat som den skal, hver gang. Med Artistry-produkter trenger skjønnhet ikke lenger å være et valg eller et kompromiss. Varemerket Artistry er basert på både vitenskap og natur, renhet og resultat, og er bra for akkurat deg.

 

Løftet om sunn skjønnhet fra Artistry
Når huden får det den trenger for å se og føle seg sunn, er den også i bedre stand til å beskytte og reparere utseendet. Det er begynnelsen på sunn skjønnhet. Basert på 145 års erfaring, med lanseringen av Artistry Skin Nutrition, viser Artistry viktigheten av en harmonisk blanding av kraftige, plantebaserte ingredienser og banebrytende vitenskap. Forskerne bak Artistry oppdaget at huden ser sunnest ut når 5 viktige ernæringskrav er adressert for å rense, balansere, gjenoppbygge, fukte og beskytte huden. Artistry Skin Nutrition-produktene ble laget for å supplere huden for å oppfylle disse kravene og for å forbedre det sunne utseendet på huden med en enkel hudpleierutine. Alle Artistry Skin Nutrition-produkter er utviklet i samsvar med Artistry Clean-retningslinjene og med veganske* formler, rene og sikre ingredienser, bedre produksjonsprosesser og mer. Dette er løftene bak alle Artistry Skin Nutrition-produkter, som forsterker den sanne betydningen av Artistry Healthy Beauty-konseptet. 

 

Basert på avansert hudvitenskap og fytonæringsstoffer
Fytonæringsstoffer er kjernen i Artistry sine formler, og den beste måten å lage effektive skjønnhetsprodukter på. Når mulig, bruker Artistry en pålitelig plantekilde fra NutriwayT-gårder fremfor annet, for kraftige og plantebaserte ingredienser, og forbedrer naturens superstjerner med banebrytende hudvitenskap i produkter som gir reelle og synlige resultater. 

 

Rene og sporbare ingredienser med NutriwayTM fytonæringsstoffer
Å vite hvor ingrediensene kommer fra og hvordan produktene produseres, kan hjelpe forbrukerne med å velge rene, trygge og effektive produkter med tillit. Med ArtistryTM trenger ikke forbrukerne å gjette på dette, ved å velge produkter som inneholder sporbare, plantebaserte ingredienser og fytonæringsstoffer fra Nutriway. Artistry Skin NutritionTM-produkter følger også en ny standard for Artistry Clean, og inkluderer en “ja”-liste over godkjente, fordelaktige og sikre ingredienser, og en “nei”-liste med mer enn 1300 ingredienser som Artistry aldri velger å bruke i hudpleieproduktene sine. 

Personlig for deg
Artistry™-varemerket produserer produkter for alle hudtyper, hudproblemer og hudtoner. Artistry sin formula er laget med avansert teknologi for å tilby spesifikke løsninger for hver enkelt persons unike behov, basert på en database med over 32 000 forskjellige ansikter fra hele verden. Dette gir en virkelig personlig opplevelse av sunn skjønnhet.

Oppdag Artistry Skin Nutrition
Hudpleie fra Artistry Skin Nutrition™ adresserer fem ernæringsmessige behov for huden gjennom en komplett hudpleierutine som inkluderer rens, toner og fuktighetskrem for ansiktet. Hvert trinn fungerer som et kosttilskudd for huden og gir reelle, synlige resultater. Serien er delt inn i forskjellige linjer med effektive løsninger for en rekke forskjellige hudtyper; Hydrating, Renewing og Firming. To sminkefjernere er også tilgjengelige.

 

 • Hydrating Mousse Cleanser
 • Hydrating SmoothingToner 
 • Hydrating Eye Gel Cream
 • Hydrating Gel Cream
 • Hydrating Day Lotion SPF 30
 • FirmingUltra Lifting Cream 
 • Renewing FoamingCleanser 
 • Renewing SofteningLotion 
 • Renewing ReactivationEye Cream 
 • Renewing ReactivationCream 
 • Renewing ReactivationDay CreamSPF30 
 • Renewing Day Lotion SPF 30
 • MicellarMakeup Remover + Cleanser 
 • Cream Makeup Remover

Begynn å se forskjellen med et mykere, revitalisert og strålende utseende og synlig sunn hud. Artistry Skin NutritionTM-produktene vil være tilgjengelige i august 2021. ArtistryTM-produktene markedsføres gjennom et nettverk av Amway-forretningseiere (ABOs) over hele verden og på Amways nettside. Besøk Amway.no for mer informasjon eller for å finne en ABO.

 

 

Om merkevaren Artistry

Merket ArtistryTM utvikler sunn skjønnhetspleie med konseptet sunn skjønnhet uten kompromisser ved å tilby hudpleie, makeup og andre skjønnhetsprodukter som fungerer som et supplement til huden. Basert på 145 års erfaring innen ernæring, velvære og skjønnhet, er ArtistryTM-produkter basert på avansert hudvitenskap, plantebaserte ingredienser og fytonæringsstoffer for å møte hver persons unike behov. Healthy Beauty utgjør også Clean Beauty med det mål at alle fremtidige ArtistryTM-produkter må følge Artistry Clean-retningslinjer med veganske* formler, rene, trygge ingredienser, bedre produksjonsprosesser og mer. Med ArtistryTM-produkter trenger skjønnhet ikke lenger å være et valg eller et kompromiss. ArtistryTM-produktene markedsføres via Amway-forretningseiere i mer enn 50 land og områder over hele verden og direkte på Amways nettsted Amway.no.

 

* Henviser til de globale Artistry Skin NutritionTM-formuleringene

 

Om Amway

Amway er et direktesalgsselskap med hovedkontor i Ada, Michigan. Selskapet er dedikert til å gjøre det mulig for mennesker å leve et bedre og sunnere liv i mer enn 100 land over hele verden. Ifølge magasinet Fortune er selskapet blant de 50 beste private og familieeide selskapene i USA. Nutriway, Artistry og XS er de mest solgte merkene fra Amway – alt markedsføres gjennom entreprenører kalt Amway-forretningseiere. Globalt salg på 7,9 milliarder dollar gjør Amway til nummer én blant verdens direkte salgsselskaper, ifølge 2020 Direct Selling News Global 100. For bedriftsnyheter, besøk www.amwayglobal.com/newsroom.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia