EUROPE EUR  

ARTISTRY lanceert Skin Nutrition, een ‘clean’ en veganistische huidverzorgingslijn met traceerbare ingrediënten

2021.08.18 - 

Onze huid heeft net als ons lichaam de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te blijven. Artistry™ introduceert met Skin Nutrition™ een nieuwe huidverzorgingslijn die je daarbij helpt. De basis van de productformules is witte chia, een superfood dat de huid zichtbaar voedt en beschermt. Bovendien zijn de producten ‘clean’, veganistisch*, en gemaakt met traceerbare ingrediënten die als supplementen op de huid inwerken. Ga voor Healthy Beauty en gebruik de vooropgestelde routines van Skin Nutrition™ of mix en match voor een schoonheidsregime op maat. Dankzij de producten van Artistry™ hoeft schoonheid niet langer een keuze of een compromis te zijn.

Een gezonde glow begint bij een huid die er gezond uitziet en aanvoelt. Als een huid alles heeft wat ze nodig heeft, is ze veel beter in staat zich te herstellen en zich goed te voelen. Artistry™ introduceert nu de Skin Nutrition, een huidverzorgingslijn op basis van witte chia, die de huid voedt en beschermt van binnenuit. De producten van Artistry Skin Nutrition™ zijn het resultaat van 145 jaar aan ervaring, plantaardige ingrediënten en baanbrekende wetenschap.

 

Supplementen voor de huid

 

Artistry™-wetenschappers ontdekten dat onze huid er het gezondst uitziet wanneer 5 belangrijke voedingsbehoeften van de huid worden aangepakt om de huid te zuiveren, in balans te brengen, te herstellen, te hydrateren en te beschermen. De Artistry Skin Nutrition™-producten zijn ontwikkeld als supplementen voor de huid om aan deze vereisten te voldoen, met een gezonde uitstraling als resultaat.

 

In de huidverzorgingslijn van Artistry Skin Nutrition™ zit een compleet verzorgingsschema dat een cleanser, toner en moisturizer bevat voor het gezicht. De collectie is onderverdeeld in Solution Sets die effectieve huidverzorgingsoplossingen bieden voor een verscheidenheid aan huidproblemen. Ga voor een jeugdige uitstraling met de Hydrating Solution Set voor een normale tot droge huid. Wil je de eerste tot matige tekenen van veroudering herstellen? Kies dan voor de Renewal Solution Set. De Firming Ultra Lifting Cream uit de Firming Set verstevigt en lift de huid, en pakt meer gevorderde tekenen van veroudering aan. Gebruik een specifieke set als je huidverzorgingsroutine of creëer een persoonlijke regime op maat van je huid.

 

Vegan, clean en inclusief

De nieuwe lijn gaat ook resoluut voor vegan* en clean beauty. Er worden pure, veilige en traceerbare ingrediënten gebruikt. Want de basis voor de formules van Artistry™ zijn fytonutriënten of plantaardige stoffen van de eigen Nutrilite™-boerderijen. Zo is het product traceerbaar van zaadje tot huid. Artistry Skin Nutrition™-producten volgen ook een nieuwe standaard van Artistry™ Clean, inclusief een ‘Ja’-lijst van goedgekeurde, heilzame en veilige ingrediënten, en een ‘Nee’-lijst van meer dan 1.300 ingrediënten die Artistry™ verkiest nooit te gebruiken in hun huidverzorgingsproducten. 

De Artistry Skin Nutrition™ producten zijn geschikt voor alle huidtypes, –tinten en -problemen. Artistry™-formules worden gecreëerd met de modernste technieken om gerichte oplossingen te bieden voor de unieke behoeften van elke persoon. Aan de hand van een database met meer dan 32.000 verschillende gezichten van over de hele wereld zorgt het merk voor schoonheid voor iedereen.

 

 Prijzen en Beschikbaarheid 

  • De Hydrating Solution Set bestaat uit de Hydrating Mouse Cleanser (€28,63), de Hydrating Smoothing Toner (€22,91), de Hydrating Gel Cream (€39,55), de Hydrating Day Lotion SPF 30 (€39,55) en de Hydrating Eye Gel Cream (€36,57) en is vanaf nu beschikbaar in de Amway webshop of bij je lokale ABO.
  • De Renewal Solution Set bestaat uit de Renewing Foaming Cleanser (€30,99), de Renewing Softening Toner (€37,19), de Renewing Reactivation Eye Cream (€49,59), de Renewing Reactivation Cream (€75,88), de Renewing Reactivation Day Cream SPF 30 (€75,88) en de Renewing Reactivation Day Lotion SPF 30 (€75,88) en is vanaf nu beschikbaar op amway.be of bij je ABO.
  • De Firming Solution Set bevat de Firming Ultra Lifting Cream en is vanaf nu beschikbaar voor €83,47 in de webshop of bij je ABO.
  • Bij de Make-up removers kan je kiezen uit de Micellar Makeup Remover + Cleanser en de Cream Makeup Remover. Beiden zijn vanaf nu beschikbaar voor €26,79 per stuk op amway.be of via je ABO.

 

 

*Verwijst naar de globale Artistry Skin Nutrition™ formules

 

 

 

Over Artistry

Artistry™ is een merk van huidverzorging, make-up en schoonheidsproducten, die werken als supplementen voor de huid. De producten werden ontwikkeld na 145 jaar ervaring in wellness en schoonheid, en voldoen aan ieders unieke behoeften. Ga met Artistry™ voor vegan* en clean beauty! Alle nieuwe producten zullen volgens de Artistry™ Clean Guidelines ontwikkeld worden met vegan* formules, pure, veilige ingrediënten en betere productieprocessen. Artistry™ producten worden verkocht via amway.be en Amway Business Owners in meer dan 50 landen en gebieden wereldwijd.

 

*Verwijst naar de globale Artistry Skin Nutrition™ formules

 

Over Amway

Amway is een direct sales bedrijf op het vlak van health en wellness, gevestigd in Ada, Michigan, USA. Op meer dan 100 markten wereldwijd zet het bedrijf zich in om mensen te helpen naar een betere en gezonde levensstijl. Topmerken voor Amway zijn Nutrilite™ vitaminen, mineralen en voedingssupplementen, Artistry™ huidverzorging en cosmetica en XS™ energiedranken. Met een wereldwijde omzet van 7,9 miljard USD is Amway de nummer 1 op het vlak van direct sales, volgens de Direct Selling News Global 100 van 2020. Ga voor bedrijfsnieuws naar www.amwayglobal.com/newsroom.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia