EUROPE EUR  

ARTISTRY GØR KROPSPLEJE PERSONLIG MED ARTISTRY SIGNATURE SELECT BODY

2020.11.13 - 

En kollektion af kropsplejeprodukter som forener skønhed og velvære med NUTRIWAY™-fremstillede ingredienser for en individuelt tilpasset oplevelse til alle.

 

København: For første gang gør Artistry Signature Select™-mærket individuel tilpasset hudpleje til en total kropsoplevelse med Artistry Signature Select Body. Kollektionen, der indeholder fem højtydende produkter, er en sanseoplevelse for kroppen. Hvert produkt er beriget med en NUTRIWAY-ingrediens, og fungerer fantastisk både alene eller som en del af en personlig daglig skønhedsrutine for kroppen. Artistry Signature Select Body giver huden flere fordele både øjeblikkeligt og over tid, hvor huden ser yngre og sundere ud, og er beriget med naturen og pakket ind i en unik sanseoplevelse.

Denne lancering er den tredje kollektion fra Artistry Signature Select-produkter. Den første, Artistry Signature Select™ Personalized Serum, er en tilpasbar behandling, der kan imødekomme flere og specifikke hudplejeproblemer med en styrke, der svarer til op til tre serummer i ét. Og den seneste, Artistry Signature Select™ Masks, der består af fem sanselige ansigtsmasker beriget med NUTRIWAY -ingredienser, og som retter sig mod specifikke udfordringer i forskellige zoner i ansigtet på samme tid.

En perfekt blanding af skønhed og velvære

Huden er kroppens største organ med mere end tre millioner hudceller på hver kvadratcentimeter! Alligevel ved mange mennesker ikke, hvordan de skal pleje huden på kroppen korrekt – eller er ikke klar over, hvor tydeligt den kan vise tegn på for tidlig aldring. Artistry Signature Select-kropsprodukter er udviklet til at imødekomme forskellige hudproblemer overalt på kroppen, såsom beskyttelse mod frie radikaler på hænder, arme og bryst, der ofte viser de første tegn på ældning. Hver formel til kropspleje er beriget med eksklusive NUTRIWAY-fremstillede planteekstrakter – granatæble, solbær, citrus, hvid chiafrø eller grøn te-ekstrakt – og perfektioneret med Artistry’s hudplejeekspertise.

”Vi skabte Artistry Signature Select Body-produkterne til at være en sanselig oplevelse med dufte, farver og teksturer, der giver dig den bedste udgave af din krops hud,” siger Imran Zaman, der er Chief Marketing Officer i Amway Europe. “Desuden er de udviklet til at blive brugt hver dag, af alle, der har en krop – og det har vi alle sammen!”

Hver kunde kan skabe deres egen skønhedsrutine for kroppen – afhængigt af personlige behov – med disse fem unikke Artistry Signature Select Body-produkter:

Purifying Body Cleanser (gul) renser huden for urenheder som sved, snavs og endda mikro-fint forureningsstøv, der kan ælde huden. Formlen, som er beriget med NUTRIWAY -fremstillet citrusekstrakt plus naturligt afledte olier af bladmynte og natlys, hjælper med at styrke huden og beskytte mod tørhed og andre eksterne angreb. Huden føles blød, glat og fugtet – og er smukt forberedt til at tage imod fordelene ved de kropsprodukter, der følger herunder. Pris: 233 kr.

Polishing Body Scrub (lilla) polerer blidt tør hud for et glattere, mere energisk og sundere look. Små bambuskorn fejer ophobede overfladeceller væk og afslører den friske, glødende og glatte hud nedenunder – selv på hårde områder som hæle og albuer. Formlen er beriget med NUTRIWAY -fremstillet solbærekstrakt og en beroligende blanding af açai og natlys- og bladmynte-olier, der bidrager til at opretholde og forbedre følelsen af en blød og smidig hud. Pris: 297 kr.

Hydrating Body Gel (grøn) genopliver tør hud med selvjusterende hydrering, der leverer fugt alt efter, hvor og hvornår huden har mest brug for det. Den super lette hydro-gel-formel er beriget med NUTRIWAY -fremstillet grøn te og ferskenblomst-ekstrakter plus bladmynte- og natlys-olier, der hjælper med at styrke hudens fugtbarriere, beskytte mod forurening og opretholde følelsen og udseendet af glattere og yngre hud. Pris: 265 kr.

Brightening Body Cream (hvid) bringer hudens indre glød frem og giver et sundt, strålende look med naturlig lysrefleksion og NUTRIWAY-fremstillede acerola-kirsebær og hvid chiafrø-ekstrakt til synligt mere strålende og fornyet hud. Skånsom genopbygning udglatter hudens overflade og understøtter effektivt den naturlige hudcelleomsætning, der giver et mere strålende og jævnt tonet look. Pris: 307 kr.

Firming Body Lotion (rød) hjælper huden med at se fast og stram ud og reducerer forekomsten af ​​cellulite (appelsinhud), især omkring mave, lår/bagdel, overarme og bryst. En hudopstrammende formel med kaffefrøolie, koffein og algeekstrakt giver en øjeblikkelig følelse af opstramning og synligt strammere og glattere hud over tid. NUTRIWAY-fremstillet granatæbleekstrakt hjælper med at neutralisere skader fra forurening og andre kilder. Pris: 381 kr.

Kropspleje til enhver krop

Artistry Signature Select-kropsprodukter er designet for at opfordre kunder til at skabe deres egne personlige skønhedsløsninger. Inkluder ét eller alle produkter i følgende rækkefølge for en effektiv, skøn rutine: Rengør dagligt med Purifying Body Cleanser i brusebadet og følg efter med Polishing Scrub en til to gange om ugen, fugt med Hydrating Gel eller Brightening Cream to gange dagligt og afslut med Firming Lotion to gange dagligt.

 

 

Artistry Signature Select™ Body

Artistry Signature Select Body vil være tilgængelig på det danske marked fra november 2020. Artistry-produkterne sælges eksklusivt af Amway-forretningsindehavere (ABOer) over hele verden. Besøg Amway.dk for mere information eller for at finde en ABO.

 

Om Artistry™-mærket

Artistry™ -porteføljen blev grundlagt i 1958 af et iværksætter-ægtepar og indeholder hudplejeprodukter, makeup og holistiske skønhedsløsninger, der er beriget med naturlige ingredienser, perfektioneret af videnskaben og tilpasset hver enkel kvindes individuelle behov. Mærkets eksklusive løsninger afspejler global forskning, udvikling og kvalitetssikring fra et netværk af forskere og internationale hudlæger fra førende universiteter. Teamet bag mærket har analyseret over 32.000 ansigter fra hele verden for at udvikle produktløsninger baseret på hver enkel kvindes unikke hudbehov. Artistry-produkter sælges gennem Amway-forretningsindehavere i mere end 50 lande over hele verden.

 

Om Amway

Amway er et direkte salgsselskab med produktion af forbrugsvarer til en værdi af 8,4 milliarder USD dollars. Selskabet er baseret i Ada i Michigan, USA. Amways mest solgte varemærker er NUTRILITE-vitaminer, mineraler-  og -kosttilskud, ARTISTRYhudpleje og -kosmetik og eSpring-vandbehandlingssystemer (eSpring sælges ikke i Danmark). Alle produkter sælges eksklusivt af  Amway-forretningsindehavere (ABOer). Det globale salg i 2019 gjorde Amway til verdens største direkte salgsvirksomhed i følge Direct Selling News Global 100 fra 2020. Selskabets årlige salgstal inkluderer omsætning fra direkte salg og andre forretningsområder. Besøg globalnews.amway.com for forretningsnyheder.

 

Kontaktinformation: Julie Kiellberg, julie@kingstreetpr.dk

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia