EUROPE EUR  

ARTISTRY GJØR KROPPSPLEIE PERSONLIG MED ARTISTRYS SIGNATURE SELECT BODY

2020.11.11 - 

En kolleksjon av kroppspleieprodukter som forener skjønnhet og helse med ingredienser fra NutriwayTM for en skreddersydd, personlig opplevelse.

 

Oslo — For første gang gjør Artistry Signature Select™ personlig hudpleie til en total kroppsopplevelse med Artistry Signature Select™ Body.

Kolleksjonen består av fem kvalitetsprodukter som gir kroppen en sanseopplevelse. Alle er beriket med ingredienser fra Nutriway™. De fungerer fantastisk godt både alene og som del av en personlig skjønnhetsrutine for kroppen. Artistry Signature Select™ Body gir huden gevinster på både kort og lang sikt ved at huden fremstår både yngre og sunnere. Produktene er beriket med naturlige ingredienser og gir unike opplevelser for sansene.

Denne lanseringen markerer den tredje samlingen av Artistry Signature Selects™ personlige produkter. Den første, Artistry Signature Select™ Personalized Serum, er en skreddersydd behandling som møter flere vanlige hudproblemer med en styrke på opp til tre serumer i ett. Den andre og nyeste, Artistry Signature Select™ Masks, består av fem gode masker med ingredienser fra Nutriway™ spesielt utviklet for å kunne behandle spesifikke hudutfordringer i ulike soner i ansiktet på samme tid.

En perfekt blanding av skjønnhet og sunnhet

Huden er kroppens største organ med mer enn tre millioner hudceller på hver kvadratcentimeter! Likevel er det mange som ikke vet hvordan de skal ta ordentlig vare på huden sin, eller som er klar over hvor tydelig den kan vise tegn på tidlig aldring. Artistry Signature Select™ Body-produktene er designet for å møte ulike hudproblemer overalt på kroppen. Den beskytter blant annet de områdene som oftest viser de første tegnene på aldring, som hender, armer og bryst, mot frie radikaler. Hver kroppspleieformel er beriket med eksklusive Nutriway-utvunnede fytonæringsstoffer – granateple, solbær, sitrus, hvite chiafrø og grønn te – og perfeksjonert av Artistrys™ hudpleieeksperter.

– Vi har designet Artistry Signature Select™ Body til å være en sanselig opplevelse med dufter, farger og teksturer som får frem det beste i din hud, forteller Imran Zaman, direktør for markedskommunikasjon i Amway. I tillegg er de utviklet for daglig bruk på alle typer kropper – det vil si at absolutt alle kan bruke dem!

Lag din egen skjønnhetsrutine blant fem unike produkter
Alle kunder kan lage sin egen skjønnhetsrutine med utgangspunkt i hva deres hud og kropp trenger med disse fem unike produktene fra Artistry Signature Select™ Body:

Purifying Body Cleanser (gul) renser huden for svette, smuss og andre urenheter, i tillegg til ultra-små forurensningspartikler som kan gi opphav til aldringstegn på huden. Den inneholder sitrusekstrakt fra NutriwayTM og perilla- og nattlysolje, og formelen bidrar til å styrke huden og beskytte mot tørrhet og andre problemer. Huden vil føles myk, glatt og smidig, og godt forberedt på å ta i mot fordelene som følger med de andre kroppspleieproduktene i serien. Pris: 271 kr.

Polishing Body Scrub (lilla) skrubber matt og tørr hud på en både skånsom og effektiv måte, og gir et mykere, sunnere og mer energisk utseende. Bambusgranulater fjerner gamle overflateceller, og gjør huden glødende, skinnende og frisk – selv på mer krevende områder som hæler og albuer. Formelen er beriket med solbærekstrakt fra Nutriway™ og en behagelig sammensetning av açai -, nattlys- og perillaolje som opprettholder og forsterker hudens myke og smidige følelse. Pris: 345 kr.

Hydrating Body Gel (grønn) revitaliserer tørr hud med selvjusterende hydrering som tilfører fuktighet hvor huden trenger det mest. Den spesielt lette hydrogeléformelen inneholder grønn te- og ferskenblomstekstrakt fra Nutriway™, i tillegg til perilla- og nattlysoljer. Dette styrker hudens fuktighetsbarriere, beskytter mot forurensning og får huden til å både se og føles myk og ung. Pris: 308 kr.

Brightening Body Cream (hvit) fremhever hudens indre glød og utstråling med naturlige lysrefleksjon og ekstrakt av acerolakirsebær og hvite chiafrø fra Nutriway™. Kombinasjonen bidrar til å gjøre huden synlig mer skinnende og glansfull. Skånsomt serum bidrar til å gjøre huden mykere, og legger til rette for en effektiv og naturlig fornyelse av hudcellene, som gir huden en strålende glød og en jevnere tone. Pris: 358 kr.

Firming Body Lotion (rød) bidrar til å gjøre huden fastere og strammere, og reduserer cellulitter på magen, lår/bakdel, overarmene og brystet. En hudoppstrammende formel med kaffefrøolje, koffein og algeekstrakt gir en umiddelbar fastere følelse, og synlig strammere og mykere hud over tid. Granatepleekstrakt fra Nutriway™ bidrar til å nøytralisere skader forårsaket av forurensning og andre kilder. Pris: 444 kr.

Kroppspleie for alle kropper

Produktene i Artistry Signature Select™ Body er designet for å inspirere kunder til å finne en skjønnhetsløsning tilpasset deres egen kropp. Bruk én eller alle produktene i følgende rekkefølge for en effektiv og behagelig rutine: Rens daglig med Purifying Body Cleanser i dusjen og følg opp med Polishing Scrub én til to ganger i uken, tilfør fuktighet med Hydrating Gel eller Brightening Cream to ganger om dagen og avslutt med Firming Lotion to ganger hver dag.

 

 

 

Artistry Signature Select™ Body

Artistry Signature Select™ Body vil være tilgjengelig i Norge fra 9. november 2020. Artistry™-produktene selges eksklusivt av selvstendige Amway-forretningseiere (ABO) over hele verden. Besøk Amway.no for mer informasjon eller for å finne en ABO.

Om Artistry™ Brand

ArtistryTM ble grunnlagt i 1958 av et gründerpar, og porteføljen består av løsninger innen hudpleie, sminke og helhetlig skjønnhet som er beriket med naturlige ingredienser, perfeksjonert av vitenskap og skreddersydd for enhver kvinnes individuelle behov. Eksklusive formler gjenspeiler den globale forskningen, utviklingen og kvalitetsforsikringen gjennomført av et nettverk av forskere og internasjonale hudhelseleger fra ledende universiteter. Merket har analysert over 32 000 ansikter fra hele verden og utviklet produktløsninger basert på hver kvinnes unike behov. Artistrys™ produkter selges gjennom Amway-forretningseiere (Amway Business Owners) i mer enn 50 land på tvers av regioner.

 

Om Amway

Amway er et familieeid direkte salgsselskap på 8,4 milliarder dollar med hovedkontor i Ada, Michigan, USA. De mest solgte merkene innen Amway er ‘Nutriway vitamin-, mineral- og kosttilskudd’, Artistry’ hudpleie- og kosmetikk- og eSpring-vannbehandlingssystem – som alle selges eksklusivt av Amway Business Owners. Globalt salg i 2019 gjorde Amway til verdens fremste direktesalgsvirksomhet i henhold til Direct Selling News 2020 Global 100. Selskapets årlige salgstall inkluderer inntekter fra direkte salg og andre forretningsbeholdninger. For bedriftsnyheter, besøk www.amwayglobal.com/newsroom.

 

 

Kontakt Amways PR-byrå King Street på info@kingstreetpr.no for mer informasjon.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia