2019.02.18 | Czech Republic | Nutrition | Press Release

Amway uvádí novou generaci Double X od NUTRILITE™

Nutrilite Double X, aby tělo správně fungovalo

To, že bychom si měli denně dopřát opravdu velké množství nejrůznějších vitamínů, aby naše tělo správně fungovalo, a nejen po fyzické, ale i psychické stránce, je známá věc. I přesto velká většina dospělých (58-88%) celosvětově udává, že denně zkonzumuje méně než pět porcí ovoce a zeleniny doporučovaných Světovou zdravotnickou organizací (WHO). Ideálním pomocníkem, jak přijmout co nejvíce prospěšných látek, tak může být doplněk stravy, který dodá vše, co tělo potřebuje.

 

NUTRILITE™ DOUBLE X™ je doplněk stravy, který poskytuje vyváženou kombinaci 12 vitamínů a 10 minerálních látek. Je obohacen o PhytoBlend™, speciální kombinaci 22 rostlinných složek z ovoce, zeleniny a bylin, kterých se nám mnohdy v každodenní stravě nedostává. Dodává tak rozmanitost díky rostlinným složkám ze všech pěti barevných skupin: zelené, bílé, žluté, červené i fialové. Každá skupina barev poskytuje cenné živiny, které podporují celkovou fyzickou a duševní pohodu.

 

Více informací

Všechny rostlinné složky pocházejí z udržitelných farem Nutrilite™nebo NutriCert™, které nepoužívají žádné jedovaté chemikálie ani pesticidy. Má se za to, že udržitelné zemědělství přináší silnější, dynamičtější rostliny s vyšší výživovou hodnotou.

Doplněk stravy je bez přídavku umělých sladidel, barviv, aromat a konzervačních látek. Podporuje mozek a nervovou soustavu, imunitní systém, energetický metabolismus, zdravé srdce, kosti, svaly, trávicí ústrojí, játra, pokožku, oči, vlasy, nehty, reguluje zánětlivé reakce v těle, pomáhá udržovat hormonální rovnováhu a je obranou proti stresu.

 

Doporučené dávkování pro dospělé – jedna tableta s vitamíny, jedna tableta s minerálními látkami a jedna tableta s fytonutrienty dvakrát denně s jídlem.

MOC je 1 995 Kč

 

Více informací o značce NUTRILITE™ : https://www.amway.cz/nase-znacky/nutrilite

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy