EUROPE EUR  

Amway tuo markkinoille uuden tuotteen lasten vastustuskyvyn tueksi

2021.10.04 - 

Maailman johtava** vitamiineja ja ravintolisiä tuottava Nutriway™ tuo markkinoille uuden lasten vahvistuskykyä vahvistavan tuotteen. Nutriway Kids Immunity Support Plus* – 4-in-1 tuote sisältää D- ja C-vitamiineja, sinkkiä sekä maitohappobakteereja.

 

Nutriway Kids Immunity Support* Plus ensimmäinen lapsille tarkoitettu nopeasti sulavana jauheena saatava tuote johtavien maailmanlaajuisten vitamiinituotemerkkien joukossa, jossa on immuniteettia tukevaa D-vitamiinia ja johon on lisätty C-vitamiinia, sinkkiä ja maitohappoa tuottavaa Bifodibacterium-bakteeria***.

Lapset antautuvat täysillä kaikkeen, mitä he tekevät! He ovat niin kiireisiä maailman tutkimisen ja seikkailujen lomassa, etteivät he yksinkertaisesti välitä kylmistä jaloista tai märistä vaatteista. Auta lapsiasi nauttimaan siitä, mitä lapset tekevät parhaiten ja tarjoa heille Nutriway Kids Immunity Support* Plus – 4-in-1-tuotetta, joka sisältää D-vitamiinia immuunijärjestelmän tueksi, sekä C-vitamiinia, sinkkiä ja maitohappoa tuottavia bakteereja. Lasten immuunijärjestelmä ei ole täysin kehittynyt ennen kuin he ovat noin 10-vuotiaita, minkä vuoksi vastustuskykyä on syytä tukea.

Amwayn ja Kantarin 1–12-vuotiaita lapsia koskeva tuore tutkimus**** osoittaa, että äidit kokevat immuniteettijärjestelmän tehostamisen tasapainoisen ruokavalion ohella lastensa tärkeimmäksi tarpeeksi. 49 % äideistä piti immuniteettijärjestelmän tehostamista lapsensa terveyden kannalta tärkeänä.

 Nutriway Kids Immunity Support* Plus

  • Tuote keskittyy D-vitamiiniin, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.
  • C-vitamiinia on uutettu vihreistä acerola-kirsikoista, jotka ovat luonnon C-vitamiinipitoisimpia antimia.
  • Bifidobakteerit – Tuote sisältää 1 miljardia maitohappoa tuottavaa bakteeria tieteellisesti hyvin tutkitusta 1n-maitohappokannasta.
  • Lisäksi tuote sisältää 2,6 mg sinkkiä.

 

Nutriway Kids Immunity Support* Plus ei sisällä keinotekoisia makuja tai värejä.

4-in-1-yhdistelmänsä myötä tuote on helppo nauttia kotona tai ottaa mukaan!

Se on helppoa ja hauskaa! Kätevästi yksittäispakattu ja nopeasti liukeneva jauhe voidaan nauttia sellaisenaan tai sekoittaa kylmään ruokaan tai juomaan.  Jauhe aiheuttaa viilentävän tunteen kielellä ja se maistuu miedosti makealta.

Vain yksi pussi päivässä tukee lapsesi immuunijärjestelmää.  Jokainen pakkaus sisältää kuukauden annoksen eli yhtensä 30 pussia. Tuotetta voivat käyttää yli 4-vuotiaat lapset.

 

* D-vitamiini auttaa tukemaan lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

** Lähde: Euromonitor International Limited: Vitamiinit ja ravintolisät, tuotemerkin maailmanlaajuinen myynti jälleenmyyntihinnoissa, %-jakauma, vuosi 2020.

*** Lähde: Euromonitor International, perustuu Amway Corporationille heinäkuussa 2021 tehtyyn tutkimukseen. Ensimmäinen tuote top 10 -vitamiini- ja ravintolisätuotemerkkien joukossa, jossa on D- ja C-vitamiinia, sinkkiä ja Bifodibacterium-bakteeria, myynti vuonna 2021. Immuniteetin tuki: D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. 

**** Lähde: KANTAR/ Amway: kvantitatiivinen tutkimus (n > 2000), Global Health & Wellness Consumer Landscape, heinäkuu 2021.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia