EUROPE EUR  
Local News - Finland
Amway maailman #1 suoramyyntiyritys perustuen vuoden 2019 myyntiin

2020.04.24 - 

Amway on nimetty ykköseksi 2020 Direct Selling News Global 100 -listalla, perustuen suoramyyntiyritysten tuloihin maailmanlaajuisesti. Koko lista on nähtävissä täällä: https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-2020-global-100-list/. 8,4 miljardin USD:n myynnillä vuonna 2019, tämä on kahdeksas peräkkäinen vuosi kun Direct Selling News nimeää Amwayn ykköseksi.

 

Amway on perheomistuksessa oleva 8,4 miljardin USD:n kuluttajatuotteiden valmistaja ja suoramyyntiyritys, jonka kotipaikka on Ada, Michigan, USA:ssa. Yritys on omistautunut auttamaan ihmisiä elämään parempaa, terveempää elämää. Amwayn eniten myydyt tuotemerkit ovat NUTRILITE™/NUTRIWAY™-vitamiinit, -kivennäisaineet ja -ravintolisät, ARTISTRY™-ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteet, eSpring™-vedenkäsittelyjärjestelmät ja XS™-energiajuomat – joita myyvät vain Amwayn liikkeenharjoittajat.

 

Maailmanlaajuinen myynti vuonna 2019 teki Amwaystä suoramyyntialan ykkösen, 2020 Direct Selling News Global 100 -listan mukaan. Yhtiön vuotuinen myyntiluku sisältää tuotot suoramyynnistä ja muusta liiketoiminnasta.

 

Muita uutisia yrityksestä, vieraile: amwayglobal.com/newsroom

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia