EUROPE EUR  

Amway lanceert Nutrilite Kids Immunity Support Plus om het immuunsysteem van kinderen te ondersteunen

2021.10.04 - 

Helft van de moeders geeft aan dat ze het stimuleren van hun kinds immuunsysteem belangrijk vinden

Nu de herfst volop bezig is, heb je vast al gemerkt dat er weer meer kinderen beginnen te snotteren. Om daar iets aan te doen lanceert Amway een nieuw product om het immuunsysteem van kinderen te ondersteunen, Nutrilite™ Kids Immunity Support1 Plus.  Het is het eerste kinderproduct onder de leidende wereldwijde vitaminenmerken2 met vitamine D ter ondersteuning van de immuniteit, verrijkt met vitamine C, zink en Bifidobacterium melkzuurproducerende bacteriën.

 

Wie kinderen heeft, herkent het vast. De school start en een paar weken later lopen zowel je kinderen als jijzelf te snotteren. Wie dan waar en wanneer die verkoudheid als eerste opliep is vaak een raadsel. Maar de kans is groot dat een verminderde immuniteit er aan heeft bijgedragen.

Uit een recent onderzoek van onderzoeksbureau Kantar en Amway3 blijkt dat liefst 49% procent van de moeders met kinderen tussen 1 en 12 jaar, het stimuleren van de immuniteit van hun kind belangrijk vindt. Enkel een evenwichtige voeding is belangrijker. Je kan die immuniteit op verschillende manieren stimuleren. Daarbij is het belangrijk dat je kinderen voldoende vitamine D binnenkrijgen.

Naast vitamine D bevat Nutrilite™ Kids Immunity Support1 Plus ook vitamine C, zink en Bifidobacterium melkzuurproducerende bacteriën. De vitamine C is gedeeltelijk afkomstig van groene acerolakersen, één van de meest geconcentreerde vormen van vitamine C die in de natuur te vinden is.

Nutrilite™ Kids Immunity Support Plus wordt geleverd in een pack van 30 als een snel smeltend poeder in een stickverpakking. Je kan het poeder meteen op de tong leggen of mengen met koud eten of drinken en het smaakt lichtzoet. Makkelijk en snel dus voor thuis of onderweg.

Nutrilite™ Kids Immunity Support Plus is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is verkrijgbaar op amway.be / amway.nl of via de Amway ABO’s voor een prijs van €43.41 / €44.64.

 

 

1 Het eerste voedingsupplement voor kinderen onder de wereldwijd toonaangevende merken in vitamines en voedingssupplementen dat vitamine D bevat, die de normale werking van het immuunsysteem bevordert, en verrijkt is met vitamine C, zink en melkzuurproducerende bacteriën Bifidobacterium, in de vorm van snelsmeltend poeder.

2 Bron: Euromonitor International Limited; gebaseerd op onderzoek uitgevoerd in juli 2021 voor Amway Corporation. Eerste product in de top 10 van vitamine- en voedingssupplementenmerken met vitamine D, C, zink en Bifidobacterium, volgens verkoop in 2021; detailhandelverkoop in waarde. Immuniteitsondersteuning: Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen.

3 Bron: KANTAR/ Amway: kwantitatief onderzoek (n > 2000), Global Health & Wellness Consumer Landscape, Apr’21

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia