EUROPE EUR  

Amway i Europa slår seg sammen med tusenvis av forretningseiere for å bekjempe feilernæring blant barn globalt

2019.11.08 - 

Amway Social Responsibility Campaign, som støttes av flere tusen forretningseiere over hele Europa, har sammen med Amway nådd USD 25 000 i bidrag til den globale Power of 5-kampanjen. 2500 barn vil motta NUTRIWAY Little Bits ernæringstilskudd takket være denne donasjonen.

 Amway bekjemper feilernæring blant barn over hele verden med «NUTRIWAY Power of 5»-kampanjen som er rettet mot 500 000 barn som trenger hjelp til å overleve og vokse seg sunne og sterke. Amway tror på å gå ut over de vanlige måtene å drive forretninger på for å hjelpe mennesker å leve sunnere og bedre liv. Selskapets mål er å kombinere produkter, ressurser, ekspertise og forretningsdrift med selskapets verdier for å hjelpe andre til å leve sunnere og bedre liv.

Feilernæring finnes i alle land, uavhengig av inntektsnivåer og økonomisk sikkerhet. Det forårsaker direkte – eller bidrar til – 3,1 millioner dødsfall blant barn hvert år, i henhold til Verdens helseorganisasjon, WHO. I tillegg bidrar det til at 155 millioner barn hemmes i veksten, og ut over dette bidrar dårlig ernæring i de første 5 leveårene til overvekt og fedme i barndommen og videre gjennom livet. Dette er de mange byrdene ved feilernæring.

Som en leder innen ernæring har Amway utviklet NUTRIWAY Little Bits, et kosttilskudd med mikronæringsstoffer for feilernærte barn fra 6 måneder til 5 år. Når NUTRIWAY Little Bits blir tatt hver dag, hjelper det barna til å få i seg de næringsstoffene de trenger for å vokse og utvikle sunnere hjerner og kropper.

Amway åpnet en ny, fullstendig integrert pakkelinje for NUTRIWAY Little Bits i 2018. Denne nye pakkelinjen, som ligger ved verdenshovedkvarteret i Ada i Michigan i USA, omfatter avansert farmasøytisk teknologi som et presisjonsfyllingssystem for vektkontroll av mikronæringsstoffer og samarbeidende roboter som arbeider sammen med mennesker for å øke effektiviteten.

I tillegg til NUTRIWAY Little Bits vil Power of 5-kampanjen også levere en rekke programmer for å hjelpe familier og lokalsamfunn, i tillegg til feilernærte barn, med blant annet undervisning om ernæring, ferdighetstrening, ekstra mat og overvåking/evaluering av barns vekst.

NUTRIWAY Power of 5-kampanjen har bekjempet feilernæring blant barn siden 2014. Mer enn 60 000 barn kom inn i Power of 5-programmet i 2018. Prognosene indikerer at Amway vil nå målet om å få inn 100 000 til i 2019 med støtte fra Amways datterselskaper i Europa. 

I fremtiden vil Power of 5 fortsette å tilby disse programmene, og kan bruke andre løsninger for å bidra til helse og velvære i lokalsamfunnene.

Mer informasjon og nyheter er tilgjengelig på https://powerof5.amwayglobal.com

 

 

Om Amway

Amway er et familieeid direktesalgsselskap med en omsetning på USD 8,8 milliarder som har base i Ada i Michigan i USA, og som har et mål om å hjelpe mennesker å leve sunnere og bedre liv. Blant Amways bestselgende varemerker er NUTRIWAY™ vitamin-, mineral- og diett-tilskudd, Artistry™ hudpleie- og kosmetikkprodukter, eSpring™ vannbehandlingssystemer og XS™ energidrikker – og alle disse selges bare av Amways forretningseiere. Det globale salget i 2018 gjorde Amway til verdens ledende direktesalgsselskap i henhold til Direct Selling News Global 100 for 2019. Selskapets årlige salgstall omfatter inntekter fra direktesalgsoperasjoner og annen forretningseiendom.  Nyheter om selskapet er å finne på amwayglobal.com/newsroom.

 

Om NUTRIWAY™ 
NUTRIWAY er verdens ledende på vitamin- og kosttilskudd. Med 80 års erfaring og forskning i ryggen har NUTRIWAY™-teamet perfeksjonert et egenutviklet «frø til kosttilskudd»-konsept for å bevare kvaliteten og maksimere jevnheten, effekten og sikkerheten i produktene sine. 

* Kilde:  Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims. Kilde: Euromonitor International Limited; Vitaminer og Kosttilskudd, Verden, Globalt Merkenavn, utsalgsverdi i detaljhandel, prosentvis inndeling, 2018.  

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia