2024.03.28 | Hungary | Beauty & Personal Care | Press Release

Àlomszép bőr csak egy alvásnyira: megérkezett az artistry skin nutrition éjszakai maszk

Az alvás életünk és egészségünk elengedhetetlen része. Miközben alszunk, a vérkeringésünk fokozódik, a pórusaink kitágulnak, hogy bőrünk megszabaduljon a méreganyagoktól és a stressztől. Idegsejtjeink is alvás közben regenerálódnak, bőrsejtjeink pedig ezalatt 3-szor gyorsabban újulnak meg.

A modern életvitellel járó stressz sajnos akadályozhatja a megfelelő mennyiségű és minőségű alvást, amire szervezetünknek szüksége van a regenerálódáshoz. A rossz alvási szokások pedig negatív hatással lehetnek legnagyobb kiterjedésű szervünkre, a bőrre. Holott bőrünknek nagyon fontos szerepe van, többek közt az elsődleges külső védelmi vonalat jelenti a környezet káros hatásaival szemben.

Az ARTISTRY™, az Amway™ által kizárólagosan forgalmazott prémium bőrápoló és sminkmárka ezért megalkotta az Artistry Skin Nutrition™ Éjszaki maszkot. Ez az új termék az esti bőrápolási rutint új szintre emeli egy extra éjszakai hidratáló réteggel, amelytől reggelre a bőr simább és egészségesebb kinézetű lesz.

Napjainkban, amikor a bőrápolási rutin egyre inkább egy holisztikus, a jó közérzetet segítő rituálévá válik, az Artistry Skin Nutrition™ Éjszaki maszk a tökéletes társ a lefekvés előtti relaxáláshoz, az esti rutin kellemes kiegészítője.  Akár nyolc órán át nyugtatja a bőrt, sima textúráját és finom illatát a NutriCertTM tanúsítvánnyal rendelkező partnerfarmokon termesztett levendulából, valamint a bergamottból származó illóolajokból nyeri. Alkossuk meg új, kényeztető esti szépségrituálénkat, tegyük a bőrápolás részévé az éjszakára arcon hagyható maszkot, bármely Artistry Skin Nutrition™ hidratáló termék használata után!

Az Artistry Skin Nutrition™ Éjszaki maszk egy innovatív, teljesen vegán termék, amely biztonságos, nyomon követhető összetevőket tartalmaz, és segíti a bőr táplálását. Ahogyan a szervezetünknek is szüksége van étrend-kiegészítőkre a jólléthez, ugyanez igaz a ragyogó, revitalizált és láthatóan egészséges bőrre is.

A komplex formula hét növényi kivonatot egyesít, többek között fermentált tigrisfű-kivonatot, amely kétszer jobban nyugtat és hétszer jobban hidratál[1]; emellett niacinamidot és Tan Hua virágot tartalmaz, amelyek együttes erővel támogatják az éjszaka során a bőr nedvességgátját.

Az Artistry™ tudósai szerint a bőr akkor a legegészségesebb, ha a következő öt fontos bőrtáplálási igény szerint gondoskodnak róla: tisztítás, kiegyensúlyozás, újjáépítés, hidratálás és védelem. Ez az öt követelmény univerzális – minden bőrtípusra, bőrtónusra és életkorra egyaránt vonatkozik.

The Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk a bőr alapvető hidratálási igényét elégíti ki.

Azaz:

  • Fokozza a hidratáltságot, ezzel segít kezelni a fakó bőrképet és a ragyogás hiányát.
  • Hámlasztással segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket, és javítani a bőr megjelenését.
  • Az Artistry Skin Nutrition™ hidratáló krémeken felül plusz egy hidratáló réteget biztosít, így egész éjszaka támogatja a bőrt.

A termék egy T-alakú masszírozóval együtt érkezik, mely ergonomikus formájának köszönhetően kiválóan alkalmas az Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk felvitelére és a bőr gyöngéd masszírozására, ráadásul kellemes, hűsítő hatást nyújt.

Így használd a masszírozót az Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszkkal:

  1. Végezd el a megszokott esti bőrápolási rutinodat!
  2. A masszírozó alsó, lapos végével tegyél egy mandulányi mennyiségűt az Éjszakai maszkból a kézfejedre!
  3. Vidd fel a krémet egyenletes mennyiségben az arcodra és nyakadra!
  4. Enyhe ütögetéssel dolgozd be az arcbőrbe, amíg alaposan fel nem szívódik!
  5. Ha különleges kényeztetésre vágysz, gyengéden masszírozd meg arcbőrödet a masszírozó felső fejével!

Mire vársz még? Az álomszép bőr az Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszkkal már csak egy alvásnyira van!

Ajánlott fogyasztói ár: 28 400 Ft

Az Artistry™- ról Az Artistry™ az egyetlen szépségápolási márka, amely mögött a világ első számú növényi alapú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája áll (Forrás: GlobalData Retail 2020). Az Artistry™ termékek a táplálkozás, a wellness és a szépségápolás területén szerzett 145 éves tapasztalatot a legmodernebb bőrgyógyászati tudománnyal és a növényi alapú fitotápanyagokkal ötvözik annak érdekében, hogy minden egyedi igényt kielégítsenek. Az egészséges szépség egyben tiszta szépség is, ennek jegyében minden meglevő és jövőbeli Artistry™ terméket az Artistry™ Clean Iránylevek szerint alakítanak ki, vegán* formulákkal, tiszta, biztonságos összetevőkkel, fejlett gyártási folyamatokkal és számos további jellemzővel. Az Artistry™ termékekkel a szépségnek többé nem kell választásnak vagy kompromisszumnak lennie. Az Artistry™ termékeket az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmazzák világszerte több mint 50 országban és térségben.

Az Amway-ről Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a https://news.amway.hu/ oldalra.

 

*A globális Artistry Skin Nutrition™ készítményekre vonatkozik.

[1] A nem fermentált tigrisfűhöz képest.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy