2019.05.06 | Czech Republic | Beauty & Personal Care | Press Release

Novinka: Personalizované sérum od ARTISTRY

Značka Artistry™ od Amway představuje Artistry Signature Select™ Personalizované sérum, které je nejnovějším řešením pro mladistvěji a zdravěji vypadající pleť. Každá žena si může vytvořit vlastní řešení podle různorodých a specifických potřeb své pleti.

U vzniku Artistry Signature Select™ Personalizovaného séra stojí univerzální báze, která sestává z pěti složek značky Nutrilite™. Jedná se o výtažky z třešně acerola, černého rybízu, zeleného čaje, granátového jablka a špenátu, které rychle pronikají do povrchu pokožky a přispívají k regeneraci jejího vzhledu. Zákaznice si pak podle individuálních potřeb své pleti vybere až tři koncentrované aktivátory: Hydratační aktivátor, Rozjasňující aktivátor, Aktivátor proti vráskám, Zpevňující aktivátor nebo Aktivátor pro sjednocení tónu pleti, u nichž je klinicky prokázáno, že zmírňují viditelné známky stárnutí. Aktivátory se pak pootočením víčka smíchají s bází, čímž dojde k aktivaci cílových složek v personalizovaném séru každé zákaznice.

  • Hydratační aktivátor – Obsahuje Hydro-Probiotic Technology, což je technologie podporující a obnovující přirozené obranné mechanismy pleti a silnou hydratační bariéru. Zajišťuje nárůst hydratace o 233 % a zadržuje vláhu, díky čemuž zůstává pleť hydratovaná po celý den.
  • Rozjasňující aktivátor – Obsahuje Radiance Renewal Technology, což je technologie, která pomáhá aktivovat obnovu kožních buněk (neboli exfoliaci), a výsledkem je okamžitě rozjasněná a zářivá pleť.
  • Aktivátor proti vráskám – Obsahuje Line Diminishing Technology, což je technologie posilující podpůrnou strukturu pleti, díky čemuž během jediného týdne dokáže redukovat viditelnost jemných linek a vrásek.
  • Zpevňující aktivátor – Obsahuje Skin Tightening Technology, což je technologie podporující základní stavební kameny pevnosti a pružnosti pleti. Rysy ve tváři jsou pak zřetelnější a s lepším tonusem.

Aktivátor pro sjednocení tónu pleti – Obsahuje Spot Targeting Vitamin C Technology, což je technologie pomáhající sjednotit a rozzářit pleť a redukovat výskyt viditelných tmavých skvrn. Tento výsledek zaznamenalo 100 % žen, které se účastnily klinické studie.

 

Za vznikem přípravku stály skutečné potřeby pleti

Hluboké povědomí o různých potřebách pleti a o tom, jak je vnímají ženy, získali vědečtí pracovníci Artistry™ z rozsáhlých výzkumů. Zdrojem jejich znalostí se staly speciální makrofotografie a údaje od více než 32 tisíc žen a mužů různého stáří, etnického původu a typu pleti z vlastní databáze F.A.C.E.S. (počítačový systém pro vyhodnocování analýzy pleti) společnosti Amway. Uvedené údaje popisují, jak účastníci vnímají svou pleť, její potřeby a také jak často byl jejich obličej v uplynulých 10 letech vystaven slunci.

Studie odhalila následující skutečnosti:

  • Ženská pleť má specifické a různorodé potřeby, přičemž 98 % žen uvedlo více než jednu specifickou potřebu a 95 % tři a více potřeb.
  • Tyto potřeby spadají do pěti hlavních kategorií: suchá pleť, matná pleť, hyperpigmentace / nerovnoměrný tón pleti, jemné linky a vrásky a ztráta pevnosti a pružnosti pleti.
  • Jakmile různorodé potřeby pleti nabudou na intenzitě, začnou se stupňovat a výsledkem je, že se objeví ještě závažnější a viditelnější příznaky stárnutí.

„Tyto poznatky poukázaly na potřebu plně individualizovaného přípravku, který potřeby pleti naplňuje individuálním a komplexním způsobem,“ prohlásil vedoucí výzkumný pracovník značky Artistry Jason Rothouse. „Artistry Signature Select™ Personalizované sérum jsme navrhli, abychom vyřešili různorodou škálu problémů ženské pleti. Složení jednotlivých výrobků se navzájem doplňují, abychom dosáhli co možná nejlepších výsledků.“ Značka Artistry™ nabízí kosmetická řešení, která spojují to nejlepší z přírody s nejaktuálnějšími prověřenými vědeckými poznatky.

Artistry Signature Select™ Personalizované sérum je také prvním a jediným kosmetickým přípravkem, značky, který obsahuje technologii – Power Infused Technology. Vzduchotěsné balení je natlakováno dusíkem, což pomáhá uvolnit koncentrované složení aktivátorů do báze. Tím je zajištěna maximální síla a trvanlivost každého unikátního séra. Zákaznice poznají, že je aktivátor v pořádku při jeho aktivaci a smíchání s bází, které doprovází viditelný a slyšitelný efekt.

25 personalizovaných řešení pro revoluční systém, díky kterému vzniknou jednotlivá individualizovaná a vysoce účinná séra. Artistry Signature Select™ Personalizované sérum s 25 možnými kombinacemi k vyřešení různorodých a specifických potřeb pleti nabízí individuální péči o pleť každé ženy s prokázanými výsledky.

 

O značce ARTISTRY™

ARTISTRY™ je nejprodávanější prémiová kosmetická značka v oboru přímého prodeje. Značku založil v r. 1958 podnikavý manželský pár a do portfolia značky Artistry™ dnes patří přípravky péče o pleť, dekorativní kosmetika a komplexní kosmetická řešení pocházející z lůna přírody, dovedená k dokonalosti díky vědeckým poznatkům a přizpůsobená potřebám každé jednotlivé ženy. O globální výzkum, vývoj a kontrolu kvality se stará mezinárodní tým více než 900 vědeckých pracovníků a dermatologů z předních univerzit, což se odráží v exkluzivním složení výrobků. Značka provedla analýzu více než 32 tis. tváří z celého světa, na jejímž základě vyvinula řešení vycházející z jedinečných potřeb ženské pleti. Výrobky značky Artistry™ prodávají Vlastníci podnikání Amway ve více než 50 zemích a teritoriích světa.

 

O společnosti Amway

Amway je společnost přímého prodeje s tržbami ve výši 8,6 mld. USD se sídlem v americkém městě Ada ve státě Michigan. K nejprodávanějším značkám Amway patří vitaminy, minerální látky a doplňky stravy Nutrilite™, pečující a dekorativní kosmetika Artistry™, systémy na úpravu pitné vody eSpring™ a energetické nápoje XS™. Všechny tyto značky prodávají výhradně Vlastníci podnikání Amway. Podle žebříčku časopisu Direct Selling News Global 100 z roku 2017 se společnost Amway stala na základě celosvětových tržeb v roce 2016 největší společností přímého prodeje na světě. Roční tržby společnosti zahrnují tržby z přímého prodeje a dalších podnikatelských aktivit. Zprávy o společnosti najdete na adrese amwayglobal.com/newsroom.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy