EUROPE EUR  

Veel O-megaplezier met NUTRILITE™ Kids Omega-3 zachte kauwcapsules van Amway

2019.11.28 - 

Het NUTRILITE Kids Omega-3 voedingssupplement bevat voedingsstoffen die op een smakelijke manier de gezonde groei van de botten van kinderen ondersteunen. *

 

 

NUTRILITE Exclusively by Amway is trots op meer dan 80 jaar ervaring in het combineren van natuur met wetenschap. Nutrilite is het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld**.  NUTRILITE Kids Omega-3 is onderdeel van de NUTRILITE Kids familie, een categorie met geweldige producten voor kinderen van 4 jaar en ouder.

 

Wist u dat kinderen tussen hun 4e en 8e levensjaar gemiddeld 25% groeien?  ***

Naast beweging en educatie speelt de juiste voeding een zeer belangrijke rol in de mentale en fysieke ontwikkeling van kinderen. “Omega-3-vetzuren zoals DHA**** moeten een essentieel onderdeel zijn van een gezond eetpatroon voor kinderen, omdat het lichaam zelf niet voldoende van deze goede vetten kan produceren.”

Vis en zeevruchten zijn goede bronnen van omega-3-vetzuren, maar bij veel kinderen niet erg geliefd.  Ouders die willen zorgen dat hun kinderen voldoende waardevolle omega-3-vetzuren binnenkrijgen, zoeken daarom ook naar lekkere producten die hun kinderen graag willen eten.

NUTRILITE Kids Omega-3 zachte kauwcapsules hebben een lekkere fruitsmaak, die de visachtige smaak en nasmaak perfect verbergt. 

Goede ingrediënten

Het product bevat duurzame visolie en draagt het keurmerk “Friend of the Sea“ (Friend of the Sea beschermt de oceanen door middel van initiatieven voor natuurbehoud en door de certificering van duurzame producten en diensten).

Bevat natuurlijke aroma’s.

Zonder zoetstoffen en conserveermiddelen. Bevat alleen natuurlijke kleurstoffen.

De geleiachtige textuur is heel goed kauwbaar.  Geen water nodig bij het innemen.  Aanbevolen voor kinderen van 4+ jaar en voor volwassenen die op zoek zijn naar een alternatief voor tabletten.

* Vitamine D is nodig voor een normale groei en voor de ontwikkeling van de botten bij kinderen

** Bron: Euromonitor International Limited; Vitaminen en voedingssupplementen, wereldwijd, GBN, waarde voorgestelde verkoopprijzen, verdeling in %, 2018

*** De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Gerontologie Researchcentrum (National Institutes of Health, VS), en het nationale Volksgezondheidsinstituut van de VS (CDC). https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_girls_z_0_5.pdf

https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_boys_z_0_5.pdf

****DHA is een omega-3-vetzuur dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale hersenfunctie. Het heilzame effect wordt bereikt met een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

 

 

 

Over Amway

Amway is een familiebedrijf met een omzet van 8,8 miljard dollar en is gevestigd in Ada, Michigan (Verenigde Staten). Het bedrijf richt zich op de directe verkoop en zet zich in om mensen te helpen een gezonder leven te leiden met meer onafhankelijkheid. De bestverkochte merken van Amway zijn Nutrilitevitamine-, mineralen- en dieetsupplementen, Artistryhuidverzorgingsproducten en decoratieve cosmetica, eSpringwaterbehandelingssystemen en XSenergiedranken. Al deze merken worden exclusief verkocht door Amway Business Owners. Dankzij de totale omzet in 2018 was Amway het grootste directe-verkoopbedrijf ter wereld volgens de editie van 2019 van de Global 100. De jaarlijkse verkoopcijfers van de onderneming omvatten de opbrengsten uit directe verkoop en andere zakelijke belangen.  Kijk voor nieuws over het bedrijf op amwayglobal.com/newsroom.

 

Over Nutrilite 
“Nutrilite is het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld.” Ondersteund door 80 jaar wetenschap and onderzoek, heeft het Nutriliteteam het eigen principe ‘van het zaadje tot in het potjegeperfectioneerd voor behoud van kwaliteit en maximale consistentie, werkzaamheid en veiligheid van de producten.

Bron: Euromonitor International Limited; Vitamines en dieetsupplementen, wereld, GBN, retail omzet, opdeling in %, 2018.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia