EUROPE EUR  

Varumärket ARTISTRY lanserar en ny spårbar och vegansk hudvårdsserie med rena ingredienser

2021.08.18 - 

Stockholm – Precis som kroppen har huden ett behov av näring för att vara sund och bibehålla ett sunt utseende. Varumärket Artistry™ introducerar nu Artistry Skin Nutrition som till skillnad från andra Artistry-produkter fungerar som kosttillskott för huden. Den nya spårbara, veganska hudvårdsserien med rena ingredienser bygger på avancerad hudvetenskap och växtbaserade fytonäringsämnen med rena ingredienser och processer för sund skönhet – utan kompromisser. Varje produkt innehåller ingredienser från Nutriway™, en världsledare inom vitaminer och växtbaserade kosttillskott, som kan spåras från att fröet sås till att ingrediensen hamnar på din hud, för att säkerställa en ren, säker och effektiv hudvård. Den här typen av hudvårdslösningar riktar in sig på olika personers individuella behov och brister i hudens näring vilket ger en personlig hudvårdsrutin som fungerar precis som den ska, varje gång. Med Artistry-produkterna behöver skönhet inte längre vara ett val eller en kompromiss. Varumärket Artistry bygger på både vetenskap och natur, renhet och resultat, och är bra för just dig.  

 

Löftet om sund skönhet från Artistry

När huden får det den behöver för att se och kännas sund är den också bättre på att skydda och reparera sitt utseende. Det är början till en sund skönhet. Baserat på 145 års erfarenhet visar varumärket Artistry med lanseringen av Artistry Skin Nutrition betydelsen av en harmonisk blandning av kraftfulla, växtbaserade ingredienser och banbrytande vetenskap. Forskarna bakom Artistry upptäckte att huden ser som sundast ut när fem viktiga näringskrav för huden adresseras för att rena, balansera, återbygga, återfukta och skydda huden. För att uppfylla dessa krav och förbättra hudens sunda utseende med en enkel behandling skapades Artistry Skin Nutrition-produkterna för att fungera som kosttillskott för huden genom en enkel hudvårdsrutin. Alla Artistry Skin Nutrition-produkter är framtagna i enlighet med Artistry Clean-riktlinjerna och med veganska* formulas och rena och säkra ingredienser genom bättre tillverkningsprocesser. Dessa är de ledande löftena bakom alla Artistry Skin Nutrition-produkter som förstärker den sanna innebörden av Artistry Healthy Beauty-konceptet.

 

Baseras på avancerad hudvetenskap och fytonäringsämnen

Fytonäringsämnen är hjärtat av Artistrys formulas och utgör det bästa sättet att skapa effektiva skönhetsprodukter. I möjligaste mån använder Artistry en pålitlig växtkälla i särklass – Nutriway-gårdarna – för kraftfulla, växtbaserade ingredienser och förstärker naturens superstjärnor med banbrytande hudvetenskap i produkter som ger verkliga och synliga resultat.

 

 

Rena och spårbara ingredienser med Nutriway™-fytonäringsämnen

Att veta var ingredienserna kommer ifrån och hur en produkt produceras kan hjälpa konsumenter att välja rena, säkra och effektiva produkter med självförtroende. Med Artistry™ slipper konsumenten gissa sig fram genom att välja produkter som innehåller spårbara, växtbaserade fytonäringsingredienser från Nutriway™. Artistry Skin Nutrition™-produkterna följer också en ny standard för Artistry Clean, och innefattar en ”ja”-lista över godkända, fördelaktiga och säkra ingredienser samt en ”nej”-lista med fler än 1300 ingredienser som Artistry aldrig väljer att använda i sina hudvårdsprodukter.

 

Personligt för dig

Genom varumärket Artistry tillverkas produkter för alla hudtyper, hudproblem och hudtoner. Artistry-formulas skapas med avancerad teknik för att erbjuda särskilda lösningar för varje persons unika behov, baserat på en databas med över 32 000 olika ansikten från hela världen. Detta ger en verkligt personlig upplevelse av sund skönhet.

 

Upptäck Artistry Skin Nutrition

Hudvården från Artistry Skin Nutrition adresserar fem näringsbehov för huden genom en komplett hudvårdsrutin som inkluderar rengöring, toner och återfuktare för ansiktet. Varje steg fungerar som ett kosttillskott för huden och ger verkliga, synbara resultat. Kollektionen har delats upp i olika effektiva lösningar för en rad olika hudtyper: Hydrating, Renewing och Firming. Två makeupborttagningar finns även tillgängliga.

 

 • Hydrating Mousse Cleanser
 • Hydrating Smoothing Toner
 • Hydrating Eye Gel Cream
 • Hydrating Gel Cream
 • Hydrating Day Lotion SPF 30
 • Firming Ultra Lifting Cream
 • Renewing Foaming Cleanser
 • Renewing Softening Lotion
 • Renewing Reactivation Eye Cream
 • Renewing Reactivation Cream
 • Renewing Reactivation Day CreamSPF30
 • Renewing Day Lotion SPF 30
 • Micellar Makeup Remover + Cleanser
 • Cream Makeup Remover

 

Börja se skillnaden med ett mjukare, revitaliserat och strålande utseende och synligt sund hud. Artistry Skin Nutrition-produkterna kommer att finnas tillgängliga i augusti 2021. Artistry-produkterna marknadsförs via ett nätverk av oberoende Amway-affärsdrivare (ABO:er) över hela världen och på Amways webbplats. Besök Amway.se för mer information eller för att hitta en ABO.

 

Om varumärket Artistry

Varumärket Artistry tar fram sund skönhetsvård i konceptet Healthy Beuty, utan kompromisser, genom att erbjuda hudvård, makeup och andra skönhetsprodukter som fungerar som kosttillskott för huden. Baserat på 145 års erfarenhet av näring, välbefinnande och skönhet, bygger Artistrys produkter på avancerad hudvetenskap och växtbaserade fytonäringsämnen för att täcka varje persons unika behov. Healthy Beauty utgör också Clean Beauty med målet att alla framtida Artistry-produkter ska följa Artistry Clean Guidelines med veganska*-formulas, rena, säkra ingredienser, bättre tillverkningsprocesser och mer. Med Artistry-produkterna behöver skönhet inte längre vara ett val eller en kompromiss. Artistry-produkter marknadsförs via oberoende Amway-affärsdrivare i mer än 50 länder och territorier över hela världen och direkt på Amways hemsida Amway.se.

*Refererar till globala Artistry Skin Nutrition-formulas

 

Om Amway

Amway är ett direktförsäljningsföretag med huvudkontor i Ada, Micighan. Företaget dedicerar sin verksamhet åt att människor ska kunna leva bättre och sundare liv i fler än 100 länder runtom i världen. Publikationen Fortune, listar bolaget bland de topp 50 privat- och familjeägda företagen i USA.  Nutriway, Artistry och XS™ utgör bästsäljande varumärken för Amway – alla marknadsförda genom entreprenörer benämnda oberoende Amway-affärsdrivare. Den globala försäljningen om 7.9 miljarder dollar gör Amway till världens främsta direktförsäljningsföretag, enligt 2020 Direct Selling News Global 100. För företagsnyheter, besök www.amwayglobal.com/newsroom.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia