EUROPE EUR  

OP MAAT GEMAAKTE LICHAAMSVERZORGING MET ARTISTRY SIGNATURE SELECT BODY

2020.11.09 - 

Een collectie lichaamsverzorgingsproducten die de huid laten stralen en voeden dankzij de eigen Nutrilite™-ingrediënten

BUSSEL – Artistry Signature Select™ brengt voor het eerst een gepersonaliseerde huidverzorging voor het hele lichaam met Artistry Signature Select™ Body. De collectie bestaat uit vijf hoogwaardige lichaamsproducten, die allemaal Nutrilite™-ingrediënten bevatten. Zo kan iedereen makkelijk een op maat gemaakte en dagelijkse schoonheidsroutine uitwerken op maat van zijn of haar lichaam. De Artistry Signature Select™ Body zorgt voor een huid die er jonger en gezonder uitziet, en volop natuurlijke ingrediënten bevat.

Dit is de derde launch van de Artistry Signature Select™ collectie met gepersonaliseerde producten. Er was al het Serum dat verschillende huidproblemen kan aanpakken met zijn 3-in-1 werking.  De Artistry Signature Select™ Maskers bestaan uit vijf maskers die de Nutrilite™-ingrediënten bevatten om specifieke problemen op verschillende zones van het gezicht tegelijkertijd aan te pakken.

Een perfecte mix van schoonheid en gezondheid

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en wordt elke dag blootgesteld aan mogelijke gevaren zoals de zon en luchtvervuiling. Toch verzorgen veel mensen hun huid onvoldoende, en weten zeniet hoe ze een vroegtijdige veroudering kunnentegengaan.

Artistry Signature Select™ Body-producten zijn zo gemaakt dat ze huidproblemen overal op je lichaam kunnen aanpakken. Zo bieden ze bescherming tegen vrije radicalen voor handen, armen en de borstkas die vaak de eerste tekenen van veroudering vertonen.

Elk product is ook met veel zorg ontwikkeld en bevat verschillende, exclusieve Nutrilite™-fytonutriënten zoals granaatappel, zwarte bessen, citrusvruchten, witte chiazaad of groene thee-extract. “De Artistry Signature Select™ Body-producten kunnen door alle lichaams- en huidtypes gebruikt worden met zijn verschillende samenstellingen, texturen en geuren. “, Imran Zaman, Chief Digital & Marketing Office CDMO, Europa & SA. “Het zijn ook producten die iedereen elke dag kan gebruiken.”

Elke klant kan met deze vijf unieke Artistry Signature Select™ Body – producten zijn eigen schoonheidsroutine creëren, afhankelijk van welk type huid ze hebben:

  • Purifying Body Cleanser. Dit product reinigt de huid van onzuiverheden, zoals zweet, vuil en zelfs microfijne verontreinigingen die de huid kunnen verouderen. De formule is verrijkt met Nutrilite™ citrusextract en natuurlijk afgeleide oliën van Perilla en teunisbloem, en helpt de huid te versterken en te beschermen tegen uitdroging en andere aanvallen van buitenaf. Hierdoor voelt de huid zacht, glad en gehydrateerd aan.
  • Polishing Body Scrub. Kleine bamboegranen zorgen dat een doffe en droge huid transformeert naar een huid die glad aanvoelt en er gezond en energiek uitziet. De scrub werkt zelfs voor de moeilijkste zones zoals de hielen en de ellebogen. De formule is doordrenkt met Black Currant Extract van Nutrilite™ en een kalmerende mix van Açai. Daarnaast is er gebruik gemaakt van teunisbloem en perilla olie, om het zachte en soepele gevoel te behouden en te versterken.
  • Hydrating Body Gel. Deze hydraterende bodygel revitaliseert de droge huid met zelfaanpassende hydratatie die vocht levert waar en wanneer de huid dat het meest nodig heeft. De superlichte hydrogelformule bestaat uit Nutrilite™-gebaseerde Groene Thee- en Perzikbloemenextracten, plus Perilla- en Teunisbloemolie. Dit versterkt de vochtbarrière van de huid, beschermtn tegen vervuiling en laat de huid er gladder en jonger uitzien en voelen.
  • Brightening Body Cream. Deze crème zorgt voor een glanzende en gezond uitziende huid. Het bevat Nutrilite™ extracten van de Acerola Cherry en witte chiazaden voor een zichtbaar helderdere en vernieuwde huid.
  • Firming Body Lotion. Deze lotion helpt de huid om er stevig en strak uit te zien en vermindert zichtbare cellulitis, vooral rond de buik, dijen, billen, bovenarmen en borst. Een Skin Firming Complex met koffiezaadolie, cafeïne- en algenextract zorgt voor een direct verstevigend gevoel en een zichtbaar strakkere en gladdere huid na verloop van tijd. Nutrilite™-gebaseerd granaatappelextract helpt schade door vervuiling en andere bronnen te neutraliseren.

Lichaamsverzorging voor elk lichaam

Artistry Signature Select™ Body producten zijn ontworpen om de dagelijkse schoonheidsroutine van mensen te vergemakkelijken. Je kan één of meerdere producten na elkaar gebruiken.  Was jezelf dagelijks met de Purifying Body Cleanser onder de douche en vervolg met de Polishing Scrub 1 à 2 keer per week. Hydrateer je huid vervolgens met de Hydrating Gel of de  Brightening Cream 2 keer per dag, en eindig je routine met de Firming Lotion 2x per dag.

Artistry Signature Select™ Body

De Artistry Signature Select™ Body is beschikbaar vanaf 9 november 2020. Artistry™ producten worden uitsluitend verkocht via de website of via een netwerk van Amway Business Owners (ABO’s) wereldwijd. Ga naar Amway.be voor meer informatie of om een ABO te vinden.

 

 

 

————————————————————————————————————————————-

Over het Artistry™ merk

Opgericht in 1958 door een ondernemend man en vrouw team, de Artistry™ portfolio bevat huidverzorging, make-up en holistische schoonheidsoplossingen die zijn doordrenkt met de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap, en gepersonaliseerd voor de individuele behoeften van elke vrouw. Exclusieve formules weerspiegelen het wereldwijde onderzoek, de ontwikkeling en de kwaliteitsborging die worden uitgevoerd door een netwerk van wetenschappers en internationale huidgezondheidsartsen van toonaangevende universiteiten. Het merk heeft meer dan 32.000 gezichten van over de hele wereld geanalyseerd om productoplossingen te ontwikkelen op basis van de unieke huidbehoeften van elke vrouw. Artistry™ producten worden via Amway Business Owners verkocht in meer dan 50 landen en gebieden wereldwijd.

Over Amway

Amway is een familiebedrijf dat $8,4 miljard aan consumptiegoederen produceert en rechtstreeks verkoopt, gevestigd in Ada, Michigan, VS, en dat zich inzet om mensen te helpen een beter en gezonder leven te leiden. Topmerken voor Amway zijn Nutrilite™ vitamine, mineralen en voedingssupplementen, Artistry™ huidverzorging en kleurcosmetica, eSpring™ waterbehandelingssystemen en XS™ energiedranken – allemaal exclusief verkocht door onafhankelijke Amway Business Owners. De wereldwijde verkoop in 2019 maakte Amway tot de nummer 1 in de wereld op het gebied van directe verkoop, volgens de Direct Selling News Global 100 van 2020. Het jaarlijkse verkoopcijfer van het bedrijf omvat de inkomsten uit de directe verkoopactiviteiten en andere bedrijfsparticipaties. Voor bedrijfsnieuws, bezoek www.amwayglobal.com/newsroom.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia