EUROPE EUR  

In Europa hebben Amway en duizenden ABO’s hun krachten gebundeld in de strijd tegen wereldwijde ondervoeding bij kinderen

2019.11.08 - 

Amway’s campagne voor maatschappelijke verantwoordelijkheid kreeg de steun van duizenden ABO’s in heel Europa. Samen met Amway zamelden zij 25.000 US dollar in voor de mondiale Power of 5-campagne. Dankzij deze donatie zullen 2.500 kinderen baat hebben bij de NUTRILITE Little Bits voedingssupplementen.

 Amway strijdt tegen ondervoeding bij kinderen overal ter wereld met de ‘NUTRILITE Power of 5-campagne’. Deze heeft als doel om 500.000 kinderen in nood te helpen overleven, gedijen en groeien. Amway vindt dat we verder moeten gaan dan de traditionele manieren van zakendoen om mensen te helpen een gezonder leven te leiden met meer onafhankelijkheid. Doel van de onderneming is om producten, middelen, expertise en activiteiten te combineren met de bedrijfswaarden om anderen te helpen een gezonder leven te leiden met meer onafhankelijkheid.

In elk land is er wel sprake van ondervoeding, ongeacht de inkomstenniveaus of financiële zekerheid. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is dit een rechtstreekse oorzaak van de dood van 3,1 miljoen kinderen per jaar, of draagt hiertoe bij. Nog eens 155 miljoen kinderen hebben een groeiachterstand en daar komt nog bij dat een slechte voeding in de eerste 5 levensjaren bijdraagt to overgewicht en zwaarlijvigheid in de kindertijd en alle andere levensfases. Dit zijn de vele problemen die ondervoeding met zich meebrengt.

Als leider op voedingsgebied heeft Amway NUTRILITE Little Bits ontwikkeld: een supplement met micronutriënten voor ondervoede kinderen van 6 maanden tot 5 jaar oud. Bij dagelijks innemen helpen NUTRILITE Little Bits deze kinderen de voedingsstoffen binnen te krijgen die ze nodig hebben om te groeien en gezondere hersenen en een gezonder lichaam te ontwikkelen.

Amway heeft in 2018 een nieuwe, volledig geïntegreerde verpakkingslijn voor NUTRILITE Little Bits geopend. Deze nieuwe verpakkingslijn bevindt zich in het wereldhoofdkwartier in Ada, Michigan (VS) en beschikt over geavanceerde technologie van farmaceutische kwaliteit, zoals een zeer nauwkeurig vulsysteem voor de gewichtscontrole van micronutriënten en robots die samenwerken met mensen voor een nóg grotere efficiëntie.

Naast de NUTRILITE Little Bits omvat de Power of 5-campagne een aantal programma’s om niet alleen ondervoede kinderen, maar ook gezinnen en gemeenschappen te helpen met zaken als voorlichting op voedingsgebied, training van vaardigheden, aanvullend voedsel en controle/evaluatie van de groei van de kinderen.

De NUTRILITE Power of 5-campagne strijdt tegen ondervoeding bij kinderen sinds 2014. In 2018 telde het Power of 5-programma ruim 60.000 nieuwe deelnemertjes. Alles wijst erop dat Amway het doel voor 2019 zal halen en nog eens 100.000 kinderen zal opnemen in het programma. Uiteraard met steun van de Amway filialen in Europa. 

De Power of 5 zal deze programma’s ook in de toekomst blijven aanbieden en wellicht ook gebruikmaken van andere oplossingen om bij te dragen aan verbetering van gezondheid en welzijn in de gemeenschap.

Kijk voor meer informatie en nieuws op https://powerof5.amwayglobal.com en

https://www.amway.nl/onze-merken/nutrilite-nl/power-of-5

 

 

Over Amway

Amway is een familiebedrijf met een omzet van 8,8 miljard dollar en is gevestigd in Ada, Michigan (Verenigde Staten). Het bedrijf richt zich op de directe verkoop en zet zich in om mensen te helpen een gezonder leven te leiden met meer onafhankelijkheid. De bestverkochte merken voor Amway zijn NUTRILITE™ vitamine-, mineralen- en dieetsupplementen, Artistry™ huidverzorgingsproducten en decoratieve cosmetica, eSpring™ waterbehandelingssystemen en XS™ energiedranken. Al deze merken worden exclusief verkocht door Amway Business Owners. Dankzij de totale omzet in 2018 was Amway het grootste directe-verkoopbedrijf ter wereld volgens de editie van 2019 van de Global 100, de wereldranglijst van het magazine Direct Selling News. De jaarlijkse verkoopcijfers van de onderneming omvatten de opbrengsten uit directe verkoop en andere zakelijke belangen. Kijk voor nieuws over het bedrijf op amwayglobal.com/newsroom.

 

Over NUTRILITE™ 
“Nutrilite is het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld.” Ondersteund door 80 jaar wetenschap and onderzoek, heeft het NUTRILITE™ team het eigen principe ‘van het zaadje tot in het potje’ geperfectioneerd voor behoud van kwaliteit en maximale consistentie, werkzaamheid en veiligheid van de producten.

* Bron:  Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims. “Bron Euromonitor International Limited. Vitamines en dieetsupplementen, wereld, GBN, retail omzet, opdeling in %, 2018.”  

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia