EUROPE EUR  

Ha’ O-mega sjov med NUTRIWAY™ Kids Omega-3 bløde gelétabletter fra Amway

2019.11.28 - 

“NUTRIWAY Kids Omega-3 kosttilskud indeholder næringsstoffer, der understøtter sund udvikling af børns knogler på en lækker måde.*

  

NUTRILITE/NUTRIWAYbygger på over 80 års erfaring med at kombinere natur og videnskab. NUTRILITE/NUTRIWAY er verdens mest solgte varemærke inden for vitaminer og kosttilskud**. NUTRIWAY Kids Omega-3 er en del af NUTRIWAY Kids-sortimentet, der tilbyder fantastiske produkter til børn fra 4 år og derover.

 

Vidste du, at børn i alderen mellem 4 og 8 år øger deres kropsvægt med i gennemsnit 25 %?***

Næst efter motion og uddannelse spiller korrekt ernæring en meget vigtig rolle for børns psykiske og fysiske udvikling. Omega-3-fedtsyrer som DHA bør være en vigtig del af en sund kost til børn, da disse gode fedtstoffer ikke kan produceres i tilstrækkelig grad i kroppen.

Fisk samt skaldyr er gode kilder til omega-3-fedtsyrer, men disse madvarer er ikke særlig populære hos mange børn. Derfor er forældre, der ønsker at sikre, at deres børn får tilstrækkeligt med værdifulde omega-3-fedtsyrer i kosten, på udkig efter andre velsmagende produkter, som deres børn har lyst til at spise.

NUTRIWAY Kids Omega-3 bløde gelétabletter har en dejlig smag af blandet frugt, der er perfekt til at sløre smagen og eftersmagen af fisk. 

Fantastiske ingredienser

Produktet indeholder bæredygtig fiskeolie og er certificeret af ’Friend of the Sea’ (Friend of the Sea beskytter verdenshavene via bevaringsinitiativer og certificering af bæredygtige produkter og serviceydelser).

Indeholder naturlige smagsstoffer

Indeholder ikke sødestoffer og konserveringsmidler. Indeholder kun farvestoffer fra naturlige kilder.

De bløde gelétabletter er meget nemme at tygge. Det er ikke nødvendig at tage dem sammen med vand.  Anbefales til børn fra 4 år og derover samt voksne, der ønsker et alternativ til tabletter.

* For børn er D-vitamin nødvendig for normal vækst og udvikling af knogler.

 

** Kilde: Euromonitor International Limited; vitaminer og kosttilskud, verdensplan, globalt varemærke, målt på detailsalgsværdi, opdeling i %, 2018

*** Verdenssundhedsorganisationen (WHO), Gerontology Research Center (National Institutes of Health, USA) og de amerikanske Centers for Disease Control and Prevention (CDC). https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_girls_z_0_5.pdf

https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_boys_z_0_5.pdf

 

 

Om Amway

Amway er en familieejet virksomhed inden for direkte salg og med en omsætning på USD 8,8 mia. fra hovedsædet i Ada, Michigan i USA, der har som målsætning at hjælpe mennesker med at leve et sundere og mere fyldestgørende liv. Amways mest populære varemærker er NUTRIWAY™ vitaminer, mineraler og kosttilskud, ARTISTRY™ hudpleje og kosmetik, eSpring™ vandbehandlingssystemer* og XS™ Power Drinks, som alle sælges udelukkende igennem Amway-forretningsindehavere (ABOer). Målt på global omsætning i 2018 var Amway verdens førende virksomhed inden for direkte salg ifølge Direct Selling News Global 100 fra 2019. Tallet for virksomhedens årsomsætning inkluderer indtjening fra direkte salgsaktiviteter og øvrige virksomhedsbedrifter. Se amwayglobal.com/newsroom for nyheder om virksomheden.

* eSpring-vandbehandlingssystemer sælges ikke i Danmark.

 

Om NUTRILITE/NUTRIWAY™
”NUTRILITE/NUTRIWAY er verdens mest solgte varemærke inden for vitaminer og kosttilskud**.” Med 80 års videnskab og forskning i ryggen har NUTRIWAY-teamet finpudset virksomhedens metodik fra “frø til kosttilskud”, så Amways produkter bevarer kvaliteten fuldt ud og er maksimalt ensartede, virkningsfulde og sikre.

Kilde: Euromonitor International Limited, vitaminer og kosttilskud, verdensplan, globalt varemærke, målt på detailsalgsværdi, opdeling i procent, 2018.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia