EUROPE EUR  
Local News - Sweden
Ha O-mega-roligt med NUTRIWAYTM Kids Omega-3 gelétabletter från Amway

2019.11.28 - 

NUTRIWAYKids Omega-3 kosttillskott innehåller näringsämnen som bidrar till normal tillväxt av barns benstomme, samtidigt som det smakar gott.*

  

Amway är stolta över 80 års erfarenhet av att kombinera natur och vetenskap och NUTRIWAY är världens bäst säljande märke för vitaminer och kosttillskott**.  NUTRIWAY Kids Omega-3 hör till kategorin NUTRIWAY Barn som erbjuder bra produkter för barn från fyra år och uppåt.

 

Visste du att barn växer ca 25 % på längden mellan 4 och 8 års ålder? ***

Förutom utbildning och motion är rätt näringsintag mycket viktigt för barns psykiska och fysiska utveckling.  ”Omega-3-fettsyror som DHA**** bör vara en grundläggande del av en sund kost för barn, då kroppen själv kan inte bilda de nyttiga fettsyrorna i tillräckligt stora mängder.”

Fisk och skaldjur är bra källor till omega-3-fettsyror, men många barn är inte särskilt förtjusta i att äta det. Därför letar föräldrar som vill att deras barn får i sig tillräckligt med värdefulla omega-3-fettsyror i kosten efter andra goda produkter som kan uppskattas av barnen.

NUTRIWAY Kids Omega-3 gelétabletter har en fruktig och god smak som perfekt döljer fisksmaken och -eftersmaken. 

Fantastiska ingredienser

Produkten innehåller hållbar fiskolja som är certifierad av Friend of the Sea (Friend of the Sea arbetar med att skydda haven genom initiativ för bevarande och certifiering av hållbara produkter och tjänster).

Innehåller naturliga smakämnen

Fria från sötningsmedel och konserveringsmedel. Innehåller endast färgämnen från naturliga källor.

Geléliknande konsistens som gör tabletterna lätta att tugga.  Behöver inte sväljas med vatten.  Rekommenderas för barn från 4 års ålder och för vuxna som vill ha ett alternativ till vanliga tabletter.

*Vitamin D behövs för normal tillväxt och utveckling av skelettet hos barn

**Källa: Euromonitor International Limited; Vitamins and Dietary Supplements, World, GBN, detaljhandelsvärde RSP, i %, 2018
***Världshälsoorganisationen (WHO), Gerontology Research Center (National Institutes of Health, USA), och USA:s nationella folkhälsomyndighet Centers for Disease Control and Prevention (CDC). https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_girls_z_0_5.pdf
https://www.who.int/nutrition/media_page/cht_lhfa_boys_z_0_5.pdf
****DHA är en omega-3-fettsyra som bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.

 

 

 

Om Amway

Amway är ett familjeägt direktförsäljningsföretag med en omsättning på 8,8 miljarder dollar med sin bas i Ada, Michigan, USA som engagerar sig för att hjälpa människor till sundare liv. Toppsäljande varumärken för Amway är NUTRIWAYför vitaminer och kosttillskott, ARTISTRYför hudvård och kosmetika, eSpringför vattenbehandlingssystem och XSför drycker alla säljs exklusivt av oberoende Amway-affärsdrivare. Den globala försäljningen under 2018 gjorde Amway till det främsta direktförsäljningsföretaget i världen enligt 2019 Direct Selling News Global 100. Företagets årliga försäljningssiffror inkluderar intäkter från direktförsäljning och andra tillgångar. Nyheter om företaget finns på amwayglobal.com/newsroom.

 

Om NUTRIWAY™ 

NUTRIWAY är världens bäst säljande varumärke för vitaminer och kosttillskott.* Med 80 år av forskning och utveckling i ryggen har NUTRILITE™-teamet förfinat en egen metod för utveckling av NUTRIWAY-kosttillskott för att bevara kvalitet och maximera enhetlighet, effektivitet och säkerhet för sina produkter.

“Källa: Euromonitor International Limited; Vitamins and Dietary Supplements, World, GBN, detaljhandelsvärde RSP, i %, 2018.”  

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia