EUROPE EUR  

Artistry Studio™ tager os med til ‘drømmenes by’ med den nyeste kollektion

2021.03.12 - 

København – Efter Shanghai, Tokyo, Bangkok, Paris og New York fortsætter Artistry Studio rundrejsen til den hippe kystby Los Angeles. Skab solkyssede makeuplooks à la L.A. med masser af glød med produkter, der modstår både vand og varme, kombineret med forfriskende drømmende dufte.

 

Pacific Wave Polishing Body Bar / Pacific Sunset Body Bar – detailpris 99 DKK

To faste sæber, der renser, plejer og eksfolierer huden, så den føles glat og blød.

Starstruck Perfume Pencil / Coastal Vibe Perfume Pencil – detailpris 177 DKK

Faste parfumepenne, der smelter øjeblikkeligt på huden og omgiver dig med en forfriskende duft.

Pacific Proof Brow Perfector – detailpris 167 DKK

En vandfast øjenbrynsgelé, der udfylder og definerer øjenbrynene og holder længe.

Pacific Proof Eye Shadow Cream – detailpris 190 DKK

En vandfast cremeøjenskygge, der ikke tværes ud og giver en strålende og glødende finish.

Lights, Camera Lip Oil Gloss – detailpris 184 DKK

En let gelé-olie hybrid, der tilfører fugt til læberne og giver dem et flot skinnende strejf af farve med en dejligt blød finish.

Lights, Camera Face Stick – detailpris: 188 DKK

En 2-i-1 highlighterstick til ansigtet, der giver huden dugfrisk glød og en strålende finish.

 

Kollektionens emballage

Grafisk designer og illustrator Roberta Zeta bringer byens cool stemning til live på produktemballagen af Artistry Studio™ Los Angeles-kollektionen. Hun har illustreret selvsikre og modebevidste kvinder i det smukke L.A. ”At leve og bo i L.A. er som det evige forår, der gør livet lettere! Den varme sol og den blå himmel får alle til at føle sig mere afslappede og gladere”.

 

Den tidsbegrænsede Artistry Studio Los Angeles Edition fås fra foråret 2021, så længe lager haves. Besøg amway.dk for at bestille produkterne og  udforske Artistry Studio-varemærket og -sortimentet.

 

 

Om Artistry Studio™

Artistry Studio er et varemærke inden for makeup og udvalgte bade- og kropsprodukter til skønhedselskere overalt. Inspireret af trendy storbyer rundt om i verden fanger hver tidsbegrænsede kollektion essensen af ​​det, der gør hver by så levende, ved hjælp af farver, teksturer og dufte designet til at frigøre brugerens indre kunstner. Artistry Studio-produkterne sælges i mere end 50 lande og områder globalt. Følg Artistry på Instagram @ArtistryEurope for at se de seneste lanceringer og nyheder.

 

Om Amway

Amway er et direkte salgsselskab med produktion af forbrugsvarer til en værdi af 8,4 milliarder USD dollars. Selskabet er baseret i Ada i Michigan, USA. Amways mest solgte varemærker er NUTRILITE-vitaminer, mineraler-  og -kosttilskud, ARTISTRY-hudpleje og -kosmetik og eSpring-vandbehandlingssystemer (eSpring sælges ikke i Danmark). Det globale salg i 2019 gjorde Amway til verdens største direkte salgsvirksomhed i følge Direct Selling News Global 100 fra 2020. Selskabets årlige salgstal inkluderer omsætning fra direkte salg og andre forretningsområder. Besøg news.amway.eu for forretningsnyheder.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia