EUROPE EUR  

Artistry Studio™ reser till drömmarnas stad med ny kollektion

2021.03.12 - 

Stockholm. Efter Shanghai, Tokyo, Bangkok, Paris och New York reser Artistry Studio till den hippa kuststaden Los Angeles. Skapa en solkysst look med L.A. Edition som står emot både vatten och värme – och med dofter som får dig att drömma dig bort!

 

Pacific Wave Polishing Body Bar / Pacific Sunset Body Bar
Två kroppstvålar som rengör, vårdar och exfolierar huden så att den känns mjuk och len.  
Pris: 124 kr

Starstruck Perfume Pencil / Coastal Vibe Perfume Pencil

Fasta parfymsticks som omedelbart smälter in i huden och omger dig med uppfriskande doft.

Pris: 223 kr

 

Pacific Proof Eye Shadow Cream

En vattenfast krämögonskugga som inte kladdar utan ger ett strålande vackert resultat

Pris: 239 kr

 

Pacific Proof Brow Perfector

En vattenfast ögonbrynsgel som håller länge och gör dina ögonbryn tjockare och mer definierade. Nyanser: Beach Taupe och Beach Brown.

Pris: 210 kr

 

Lights, Camera Lip Oil Gloss

En lätt hybrid av gel/olja som återfuktar läpparna med en tunn, glansig touch av färg och en lika mjuk finish som från ett läppbalsam. Nyanser: Pacific Coral och Pacific Wave.

Pris: 231 kr

 

Lights, Camera Face Stick

Ett 2-i-1-highlighterstick som ger huden en härlig glöd och en strålande lyster.
Pris: 236 kr

 

Förpackningar

Konstnären Roberta Zeta har skapat coola storstadsvibbar på Artistry Studio Los Angeles-kollektionens produkter och förpackningar med illustrationer av självsäkra, modemedvetna kvinnor och vackra LA! ”Att leva och arbeta i LA är som en evig vår som gör livet enklare! Den varma solen och den blå himlen gör alla mer avslappnade och lyckliga.”

 

Den begränsade kollektionen Artistry Studio Los Angeles Edition är tillgänglig från våren 2021 och så länge lagret räcker. Besök www.amway.se för att upptäcka Artistry Studio och köpa produkterna.

 

 

 

About Artistry Studio

Artistry Studio är ett varumärke inom makeup och utvalda bad- och kroppsprodukter för skönhetsälskare överallt. Med inspiration från levande städer runtom i världen, fångar varje kollektion i begränsad upplaga essensen av vad som gör varje stad så livfull, med hjälp av färger, texturer och dofter som designats för att släppa lös användarens inre konstnär. Artistry Studio-produkterna säljs i fler än 50 länder och områden globalt. Följ Artistry på Instagram@ArtistryEurope för att se de senaste lanseringarna, nyheterna och aktuella världsdelarna! 

 

Om Amway

Amway är ett direktförsäljningsföretag med en omsättning på 8,4 miljarder USD med huvudkontor i Ada, Michigan i USA. Toppsäljande varumärken inom Amway är Nutriway™ vitamin-, mineral- och kosttillskott, Artistry™ hudvård och makeup och eSpring™ vattenbehandlingssystem. Den globala försäljningen under 2019 gjorde Amway till världens främsta direktförsäljningsverksamhet enligt Direct Selling News 2020 Global 100. Företagets årliga försäljningssiffror inkluderar intäkter från direktförsäljningsverksamhet och andra affärsinnehav. För företagsnyheter, besök https://news.amway.eu.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia