EUROPE EUR  

Artistry Studio reiser til ”Drømmenes by” med ny kolleksjon

2021.03.12 - 

Oslo – Etter Shanghai, Tokyo, Bangkok, Paris og New York går Artistry Studio-reisen nå til den hippe kystbyen Los Angeles. Skap en solkysset look som står imot både vann og varme, med dufter som får deg til å drømme deg bort, med L.A. Edition!

Pacific Wave Polishing Body Bar / Pacific Sunset Body Bar – detaljpris NOK 118

To kroppsbarer som renser, nærer og eksfolierer og etterlater huden glatt og myk.

 

Starstruck Perfume Pencil / Coastal Vibe Perfume Pencil – detaljpris NOK 211

Solide parfymepenner som smelter på huden og omgir deg med forfriskende duft.

 

Pacific Proof Eye Shadow Cream – detaljpris NOK 227

En vannfast, kremet øyenskygge som ikke smitter av, med en glødende finish.

 

Pacific Proof Brow Perfector – detaljpris NOK 199

En vannfast, holdbar øyenbryngelé som definerer og gjør øyenbrynene tykkere. Tilgjengelig i nyansene Beach Taupe og Beach Brown.

 

Lights, Camera Lip Oil Gloss – detaljpris NOK 219

En lett blanding av olje og gelé som fukter leppene og gir et flortynt strøk av farge med en behagelig myk finish. Tilgjengelig i nyansene Pacific Coral og krystallklare Pacific Wave.

 

Lights, Camera Face Stick – detaljpris NOK 224

En 2-i-1 highlighterstift som gir huden en duggfrisk, strålende glød.

 

Emballasje

Kunstneren Roberta Zeta innkapsler de kule storbyvibbene i Artistry Studio Los Angeles-kolleksjonens produkter og emballasje med illustrasjoner av selvsikre, motebevisste kvinner og vakre L.A. ”Å leve og jobbe i L.A. er som en evig vår som gjør livet enklere. Den varme solen og den blå himmelen gjør at alle er mer avslappet og lykkelige” .

Artistry Studio™ Los Angeles Edition er tilgjengelig fra våren 2021 og så lenge lageret rekker.        Besøk amway.no for å bestille produkter og ta en kikke på de øvrige Artistry Studio™-produktene.

 

 

About Artistry Studio™

Artistry Studio ™ er et merke innen kosmetikk og utvalgte bad- og kroppsprodukter for skjønnhetselskere overalt. Inspirert av livlige byer rundt om i verden, fanger hver samling med begrenset utgave essensen av det som gjør hver by så levende, ved hjelp av farger, teksturer og dufter designet for å slippe løs brukerens indre kunstner. Artistry Studio-produktene selges i mer enn 50 land og områder globalt. Følg Artistry på Instagram @ArtistryEurope for å se de siste lanseringene, nyheter og oppdateringer!

 

Om Amway

Amway er et familieeid direkte salgsselskap på 8,4 milliarder dollar med hovedkontor i Ada, Michigan, USA. De mest solgte merkene innen Amway er ‘Nutriway vitamin-, mineral- og kosttilskudd’, Artistry’ hudpleie- og kosmetikk- og eSpring-vannbehandlingssystem. Globalt salg i 2019 gjorde Amway til verdens fremste direktesalgsvirksomhet i henhold til Direct Selling News 2020 Global 100. Selskapets årlige salgstall inkluderer inntekter fra direkte salg og andre forretningsbeholdninger. For bedriftsnyheter, besøk https://news.amway.eu.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia