EUROPE EUR  

ARTISTRY STUDIO PRESENTERER NY SKJØNNHETSKOLLEKSJON INSPIRERT AV MAGISKE SHANGHAI

2020.10.01 - 

Gi deg selv en fargerik transformasjon med den fengslende samlingen av magiske toner og dufter fra Artistry Studios nye Shanghai Edition – med illustrasjoner av Cui Meng.

Oslo – Artistry Studio har feid gjennom NYC, Paris, Bangkok og Tokyo. Nå er det på tide å gi plass til Shanghais magi!

I Kinas største by møtes gammelt og nytt i en mystikk og skjønnhet, som er unik for Shanghai. Her blandes motemerker, antikviteter, et eksotisk kjøkken og tradisjonelle te-seremonier. La deg inspirere av Shanghais ulike sider, hvor Yin møter Yang og øst møter vest, i den nye Studio-samlingen med dristige nyanser, silkeaktige teksturer og forførende dufter for en «larger-than-life»-look.

-–Samlingen i Shanghai Edition er like fengende som byen. Vi har skapt produkter som forvandler uttrykket ditt på et øyeblikk. Med utskiftbare alt-i-ett-etuier og paletter som er enkle å bruke på farten, to-i-én-primers og dufter som kan bygges på og anvendes med hverandre, kan du skape ditt eget utseende i ekte Shanghai-stil, sier Imran Zaman, som er europeisk markedssjef for Amway.

Produktene i Artistry Studio Shanghai Edition
Den femte utgaven av skjønnhetsprodukter i Artistry Studio er inspirert av Shanghais majestetiske røde farger, rike silke og livlige mote. Forbered deg på en transformasjon med dristige paletter for øyne og kinn, primers myke som silke, forførende røde leppestiftfarger og fruktige og blomstrende dufter og håndkremer. Eventyret venter i Shanghai.

Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio: kr 357,-
Du har aldri sett en lignende farge. Øyenskygge og blush kommer i en skylignende konsistens som går fra kremaktig til pulveraktig. Påfør med fingertuppene og bygg opp intensiteten fra dristig til vågal. Hver trio kommer med to øyenskygger og én blush eller highlighter som holder godt. Tilgjengelig i Shanghai Peach, Starlight eller Nude.

Light Up Silky Matte Lip Color: kr 269,-
Klar for rødt? Gjør deg klar til å forbløffe med fire flytende leppestiftnyanser for å komplementere hudtonen din. Den friske, flytende teksturen glir like lett på leppene som en lipgloss, men gir en intens farge og full dekning som en leppestift. Resultatet er en moderne og matt finish, og en farge som varer lenge og definitivt er “kyssesikker”. Tilgjengelig i Cherry Red, Rose Red, Berry Red og Spice Red.

2 in 1 Perfecting Matte Primer: kr 409,-
Hemmeligheten bak matt hud: perfeksjon og beskyttelse. Denne geniale primeren skaper et mykt og matt lerret for alle typer sminke – både til hverdag og fest. Det silkeaktige pulveret hjelper til med å kontrollere oljene i huden og minimere porene. Både byelskere og andre vil sette pris på antiforurensnings-ingrediensene beriket med Nutrilite-dyrket granateple, som er kjent for å nøytralisere urbane stressfaktorer som forurensning.

2 in 1 Perfecting Glow Primer: kr 490,-
En skinnende hemmelighet til huden din for glød og beskyttelse. Denne primeren gir lett utstråling og lyser opp ethvert utseende, og gir huden frisk og livlig glød. Det silkeaktige pulveret skaper et glatt og skinnende grunnlag som er ideelt for påføring av flytende underlag. Både byelskere og andre vil sette pris på antiforurensnings-ingrediensene beriket med Nutrilite-dyrket granateple, som er kjent for å nøytralisere urbane stressfaktorer som forurensning.

Liquid Pen Pop Eyeliner: kr 275,-
Lag et snev av high-fashion med enkel påføring med denne intense eyelineren. Den silkemyke strukturen tørker raskt med en effektiv matt finish. Lag et definert utseende med presisjonsspissen – eller bruk den tykkere siden av pennen til å bygge et utseende med forskjellige vinkler. Du får en helt jevn linje hver gang. Tilgjengelig i Silk Sapphire, Slate og Noir.

Eau de Toilette Rollerballs: kr 253,-
Samle essensene i Shanghais lyse og rolige hager med disse rullende duftene som er superenkle å bruke. De lette, forfriskende duftene er fruktige, blomstrende, morsomme og enkle å ha på seg. Rull over pulspunkter som den innerste delen av håndleddet og nakken, eller akupressurpunkter i armhulen eller tinningen. Tilgjengelige dufter inkluderer Lotus Blossom & Violet, Nectar Blossom & Pomelo, Plum Blossom & Vanilla Musk.

Soft as Silk Hand Cream Trio: kr 268,-
Gjør hendene glade på farten, med en myk krem ​​som absorberes raskt og føles glatt som silke. Huden vil elske å bli fuktet gjennom dagen med den næringsrike hudbalsammen, og antioksidant-beskyttelsen fra Nutrilite-dyrket granateple, som hjelper huden når den utsettes for ytre påvirkninger. Bruk den alene eller i forskjellige lag med Shanghai Collection Eau de Toilette Rollerballs. Dufter inkluderer Lotus Blossom, Pomelo og Vanilla.

 

Artistry Studio Shanghai Edition er illustrert av kunstneren Cui Meng, med tegninger av moderne kinesiske unge kvinner på både emballasje og produkter.
–Jeg er stolt av å samarbeide med Artistry Studio og elsker hvordan de feirer skjønnhet og ungdom gjennom tilknytningen til kunst i ulike byer og lokale kulturer, sier Cui Meng.

Artistry Studio Shanghai Edition vil være tilgjengelig i en begrenset periode høsten 2020 (så lenge lageret rekker). Artistry Studio-produkter selges eksklusivt gjennom et nettverk av Amway-forretningseiere (ABOs) over hele verden. Besøk Amway.com for mer informasjon eller for å finne en ABO.

 

 

Om Artistry Studio™

Artistry Studio ™ er et merke innen kosmetikk og utvalgte bad- og kroppsprodukter for skjønnhetselskere overalt. Inspirert av livlige byer rundt om i verden, fanger hver samling med begrenset utgave essensen av det som gjør hver by så levende, ved hjelp av farger, teksturer og dufter designet for å slippe løs brukerens indre kunstner. Artistry Studio-produktene selges gjennom Amway-forretningseiere i mer enn 50 land og områder globalt. Følg Artistry på Instagram @ArtistryEurope for å se de siste lanseringene, nyheter og oppdateringer!

Om Amway

Amway er et direkte salgsselskap på 8,4 milliarder dollar med hovedkontor i Ada, Michigan, USA. De mest solgte merkene innen Amway er Nutrilite™ vitamin-, mineral- og kosttilskudd, Artistry™ hudpleie og kosmetikk, og eSpring-vannbehandlingssystem – som alle selges eksklusivt av Amway-forretningseiere. Globalt salg i 2019 gjorde Amway til verdens fremste direktesalgsvirksomhet i henhold til Direct Selling News 2020 Global 100. Selskapets årlige salgstall inkluderer inntekter fra direkte salg og andre forretningsbeholdninger. For bedriftsnyheter, besøk globalnews.amway.com

Kontakt Ann-Kathrin Årøen i Amways norske PR-byrå via ann@kingstreetpr.no for mer informasjon.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia