ARTISTRY STUDIO PRESENTERAR NY SKÖNHETSKOLLEKTION INSPIRERAD AV SHANGHAI | Amway Europe NewsRoomAmway Europe NewsRoom
EUROPE EUR  

ARTISTRY STUDIO PRESENTERAR NY SKÖNHETSKOLLEKTION INSPIRERAD AV SHANGHAI

2020.10.05 - 

Stockholm — Artistry Studio har rockat NYC, Bangkok och Tokyo, och nu är det dags att ge plats för Shanghais magi!

I Kinas största stad möts gammalt och nytt i en mystik och skönhet som är unik för Shanghai. Där blandas high-fashion-varumärken med antikviteter och ett innovativt kök med spännande maträtter och traditionella teceremonier. Låt dig inspireras av Shanghais olika sidor där yin möter yang och öst möter väst i vår senaste Studio-kollektion av djärva nyanser, silkeslena texturer och förföriska dofter för en riktigt häpnadsväckande look.

– Shanghai-kollektionen är lika fängslande som staden! Vi har skapat produkter som enkelt förvandlar din look från det ena tillfället till det andra, med utbytbara allt-i-ett-etuier och paletter som är enkla att använda på språng, 2-i-1-primers och dofter som går att bygga på och använda med varandra – så du kan rocka din egen look i riktig Shanghai-stil”, säger Imran Zaman, som är Chief Marketing Officer för Amway i Europa.

Artistry Studio Shanghai Edition illustreras av konstnären Cui Meng, vars teckningar av samtida kinesiska unga kvinnor finns på förpackningen och produkterna.

– Jag är stolt över att samarbeta med Artistry Studio och älskar hur de lyfter fram skönhet och ungdomlighet genom kopplingen till konst i olika städer och lokala kulturer, säger Cui Meng.

Artistry Studio Shanghai Edition kommer att finnas tillgänglig under en begränsad tid hösten 2020 så länge lagret räcker. Artistry Studio-produkter säljs exklusivt via oberoende Amway-affärsdrivare (ABO:er) över hela världen. Besök Amway.se för mer information eller för att hitta en ABO.

 

Produkter i Artistry Studio Shanghai Edition
Ge plats åt magiska Shanghai med den femte utgåvan av skönhetsprodukter i Artistry Studio som inspirerats av stadens majestätiskt röda färger, rikt silke och vibrerande mode. Förbered dig på en förvandling med djärva ögon- och kindpaletter, silkeslena primers, förföriskt röda läppfärger och fruktiga och blommiga dofter och handkrämer. Äventyret väntar i Shanghai!

 

Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio: 340 SEK
Du har aldrig sett en liknande färg. Ögon och kindtonerna kommer i en molnlik konsistens som går från krämigt till puderlätt. Stryk på ett följsamt lager med dina fingertoppar och bygg upp intensiteten från djärv till vågad. Varje trio kommer med två ögonskuggor och en kindfärg eller highlighter som håller länge. Finns i Shanghai Peach, Starlight eller Nude.

 

Light Up Silky Matte Lip Color: 252 SEK
Redo för rött? Gör dig redo att imponera på din omgivning med fyra flytande läppstiftsnyanser för att matcha just din hudton. Den fräscha, flytande texturen glider lika lätt på som ett läppglans, men ger en mer intensiv färg och full täckning, som ett läppstift, och resultatet ger en modern, matt finish. En färg som sitter länge och definitivt är kyssäker (ifall det behövs). Finns i Cherry Red, Rose Red, Berry Red och Spice Red.

 

2 in 1 Perfecting Matte Primer: 390 SEK
En matt hemlighet för din hud: perfektion och skydd. Den här geniala primern skapar en mjuk, matt canvas för alla typer av makeup – både till vardag och fest. Det silkiga pudret hjälper till att kontrollera olja i huden och minimera porer. Stadsälskare (och alla andra) kommer att uppskatta dess skyddande ingredienser berikade med Nutrilite™-odlat granatäpple, som är känt för att neutralisera urbana stressfaktorer som föroreningar.

 

2 in 1 Perfecting Glow Primer: 390 SEK
En lystergivande hemlighet för din hud: glow och skydd. Denna primer ger enkelt lyster och piggar upp vilken look som helst, och ger en fräsch och livfull glow till huden. Det silkiga pudret skapar en jämn och lystergivande bas som är idealisk att applicera flytande foundation på. Stadsälskare (och andra) kommer att uppskatta dess ingredienser mot föroreningar,berikade med Nutrilite-odlat granatäpple, som är känt för att neutralisera urbana stressfaktorer som föroreningar.

 

Liquid Pen Pop Eyeliner: 262 SEK
Skapa en touch av high-fashion med en enkel applicering av denna intensiva flytande eyeliner. Den silkeslena flytande strukturen torkar snabbt med en effektfull matt finish. Skapa en definierad look med precisionsspetsen – eller ta hjälp av den tjockare sidan av pennan för att bygga upp en look med olika vinklar. Du får en helt jämn linje varje gång. Finns i Silk Sapphire, Slate och Noir.

 

Eau de Toilette Rollerballs: 241 SEK
Samla essenserna av Shanghais gnistrande ljus och lugna trädgårdar med dessa roll-on-dofter som är superenkla att bära med sig. De lätta, uppfriskande dofterna är fruktiga, blommiga, roliga och lätta att använda. Rulla över pulspunkter som inre handled och nacke, eller akupressurpunkter som i armvecket eller vid dina tinningar. Tillgängliga dofter inkluderar Lotus Blossom & Violet, Nectar Blossom & Pomelo, Plum Blossom & Vanilla Musk.

 

Soft as Silk Hand Cream Trio: 255 SEK
Gör dina händer nöjda på språng, med en mjuk kräm som absorberas snabbt och känns len som silke. Huden kommer att älska att återfuktas hela dagen med det närande hudbalsamet, och antioxidantskyddet från Nutrilite-odlat granatäpple som hjälper huden när den utsätts för yttre påverkan. Bär ensam eller i olika lager med Shanghai Collection Eau de Toilette Rollerballs. Dofterna inkluderar Lotus Blossom, Pomelo och Vanilla.

 

Om Artistry Studio

Artistry Studio är ett varumärke inom makeup och utvalda bad- och kroppsprodukter för skönhetsälskare överallt. Med inspiration från levande städer runtom i världen, fångar varje kollektion i begränsad upplaga essensen av vad som gör varje stad så livfull, med hjälp av färger, texturer och dofter som designats för att släppa lös användarens inre konstnär. Artistry Studio-produkterna säljs genom oberoende Amway-affärsdrivare i fler än 50 länder och områden globalt. Följ Artistry på Instagram @ArtistryEurope för att se de senaste lanseringarna, nyheterna och aktuella världsdelarna!  

 

 

Om Amway

Amway är ett direktförsäljningsföretag med en omsättning på 8,4 miljarder USD med huvudkontor i Ada, Michigan i USA. Toppsäljande varumärken inom Amway är Nutriway™/Nutrilite™ vitamin-, mineral- och kosttillskott, Artistry™ hudvård och makeup och eSpring™ vattenbehandlingssystem – som alla säljs exklusivt av oberoende Amway-affärsdrivare. Den globala försäljningen under 2019 gjorde Amway till världens främsta direktförsäljningsverksamhet enligt Direct Selling News 2020 Global 100. Företagets årliga försäljningssiffror inkluderar intäkter från direktförsäljningsverksamhet och andra affärsinnehav. För företagsnyheter, besök globalnews.amway.com

Kontakta Elin Sivard på Amways PR-byrå på elin.sivard@kingstreetpr.se för mer information.

 

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia