EUROPE EUR  

Artistry Studio matkustaa unelmien kaupunkiin

2021.03.12 - 

Shanghain, Tokion, Bangkokin, Pariisin ja New Yorkin jälkeen Artistry Studio matkaa rannikkokaupunki Los Angelesiin. Luo aurinkoisia lookeja, jotka kestävät vettä ja nauti L.A. Editionin unenomaisista tuoksuista

 

Pacific Wave Polishing Body Bar / Pacific Sunset Body Bar

Kaksi vartalosaippuaa, jotka puhdistavat ja kuorivat saaden ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Hinta: 13,11 EUR.

 

Starstruck Perfume Pencil / Coastal Vibe Perfume Pencil

Suoraan iholle sulavat tuoksukynät kietovat sinut raikkaaseen tuoksuun. Hinta: 23,53 EUR.

 

Pacific Proof Eye Shadow Cream

Vedenkestävä ja siistinä pysyvä voidemainen luomiväri antaa valovoimaisen ja säteilevän ilmeen. Hinta: 25,25 EUR.

 

Pacific Proof Brow Perfector

Vedenkestävä kulmageeli, joka tuuheuttaa ja erottelee kulmat sekä kestää pitkään. Hinta: 22,15 EUR.

 

Lights, Camera Lip Oil Gloss

Kevyt geelin ja öljyn yhdistelmä kosteuttaa huulia, ja läpikuultava ja korkeakiiltoinen huulikiilto tuntuu huulilla pehmeältä. Hinta: 24,37 EUR.

 

Lights, Camera Face Stick

2-In-1-korostusvoidepuikko antaa iholle kasteenraikasta hehkua ja säteilyä. Hinta: 24,91 EUR.

 

Taide pakkauksessa

Taiteilija Roberta Zeta tuo kaupungin tunnelman Artistry Studio™ Los Angeles Edition -tuotteisiin ja pakkauksiin. Hän luonnosteli varmoja, muodikkaita naisia LA:hin. “LA:ssä eläminen ja työskentely on kuin jikuinen kevät, se tekee elämästä helpompaa! Lämmin aurinko ja sininen taivas tekevät kaikista rennompia ja iloisempia.”

 

Rajallisen ajan myynnissä oleva Artistry Studio™ Los Angeles Edition on saatavilla keväästä 2021, niin kauan kuin varastoa riittää. Vieraile amway.fi ostaaksesi tuotteita ja tutustuaksesi Artistry Studio™ -tuotteisiin ja -brändiin.

 

Artistry Studio™

Artistry Studio ™ on meikki- ja kylpy- ja vartalotuotemerkki kauneuden ystäville kaikkialla maailmassa. Jokainen suurkaupungista inspiraationsa ammentava kokoelma on saatavilla rajoitetun ajan ja pyrkii vangitsemaan ne uniikit asiat – värit, materiaalit ja tuoksut – jotka saavat kyseisen kaupungin kukoistamaan. Tuotteet on suunniteltu vapauttamaan käyttäjänsä sisäinen taiteilija. Artistry Studio ™ -tuotteita myydään yli 50 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Seuraa Artistry-tuotemerkkiä Instagramissa @ArtistryEurope nähdäksesi uusimmat julkaisut, uutiset ja maailmankiertuepäivitykset!

  

Amway

Amway on $8.4 miljardin liikevaihdon suoramarkkinointiyhtiö Adassa, Michiganissa, USA:ssa. Amwayn myydyimpiä brändejä ovat Nutrilite™ -vitamiinit, -mineraalit ja -laihdutusvalmisteet, Artistry™-ihonhoitotuotteet ja -värikosmetiikka sekä eSpring™-vedenpuhdistusjärjestelmät. Direct Selling News -lehden vuonna 2020 julkaiseman Global 100 -listauksen mukaan maailmanlaajuinen myynti teki Amwaysta maailman ykkösen suoramarkkinointiyhtiöiden joukossa vuonna 2019. Yrityksen vuotuinen myynti koostuu suoramyynnin liikevaihdosta ja yhtiön muista omistuksista. Yrityksen uutisia: https://news.amway.eu

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia