EUROPE EUR  

ARTISTRY STUDIO LANSEERAA UUDEN KAUNEUSTUOTEPERHEEN, JOKA POIMII INNOITUKSENSA SHANGHAISTA

2020.10.06 - 

Artistry Studio on ammentanut aiemmin inspiraatiota New Yorkista, Pariisista, Bangkokista ja Tokiosta. Nyt on vuorossa taianomainen Shanghai!

Kiinan suurimmassa kaupungissa menneisyys ja tulevaisuus kutoutuvat yhteen maagiseksi kauneudeksi. Shanghaissa huippumuotimerkit ja vanhan maailman torit tarjoavat ostosmahdollisuuksia rinta rinnan. Tarjolla on innovatiivista ruokaa, mutta toisaalta perinteisiä teeseremonioita noudatetaan edelleen. Inspiroidu nyt Shanghain jin ja jang-, itä kohtaa lännen -henkisestä Artistry Studio™ -kokoelmastamme, jossa on rohkeita sävyjä, silkkisiä koostumuksia ja houkuttelevia tuoksuja, joiden avulla loihdit elämää suuremman ilmeen.

 “Shanghai-kokoelma on yhtä kiehtova kuin itse kaupunki! Olemme luoneet tuotteita, joita voit muokata ilmeesi ja asusi mukaan. Voit muuttaa ilmettäsi Shanghai-tyyliin esimerkiksi muunnettavilla meikkirasioilla, joita on helppo käyttää kun olet matkoilla, 2-in-1-pohjustusvoiteilla sekä tuoksuilla, joita voit kerrostaa ja käyttää toistensa kanssa”, kertoo Amwayn Euroopan markkinointijohtaja Imran Zaman.

 

Artistry Studio Shanghai Edition -tuotteet

Anna mahdollisuus Shanghain taikuudelle viidennellä Artistry Studio ™ -kauneustuotekokoelmalla. Kokoelmaa ovat innoittaneet kaupungin majesteettiset punaisen sävyt, ylenpalttiset silkkikankaat ja elinvoimainen muotitarjonta. Valmistaudu muuttumaan rohkean sävyisillä luomiväri- ja poskipunapaleteilla, silkkisillä pohjustusvoiteilla, houkuttelevilla punaisilla huulipunilla sekä hedelmäisillä ja kukkaisilla tuoksuilla ja käsivoideilla. Seikkailu odottaa Shanghaissa!

 

Soft & Silky Eye & Cheek Pop Trio: € 35,87

 Et ole koskaan kokenut tällaista väriä! Luomiväri- ja poskipunasävyissä on pumpulimainen koostumus, joka muuttuu kermaisesta jauhemaiseksi. Levitä kerros sormenpäilläsi ja lisää voimakkuutta, kun haluat siirtyä hillitystä rohkeammaksi. Jokaisessa triossa on kaksi luomiväriä ja poskipuna tai korostusväri. Saatavana Shanghai Peach, Starlight tai Nude. 

 

Light Up Silky Matte -huulipuna: € 22,60

Oletko valmis punaiseen? Valmistaudu vau-kommentteihin neljällä nestemäisellä huulipunasävyllä, jotka korostavat kauniisti ihosi väriä. Raikas, nestemäinen huulipuna on yhtä helposti levittyvä kuin huulikiilto, mutta antaa voimakkaamman värin ja täydellisen peiton sekä kuivuttuaan modernin mattapinnan. Väri kestää pitkään ja on todella hymynkestävä – sekä ihan varmuuden vuoksi vain – suudelmankestävä. Saatavana värivaihtoehdot: Cherry Red, Rose Red, Berry Red ja Spice Red.

 

2 in 1 Perfecting Matte Primer € 41,10

Matan ihon salaisuus: täydellinen ja suojattu. Tämä nerokas pohjustustuote luo pehmeän, matan pohjan mille tahansa meikille – olitpa tekemässä hillittyä päivämeikkiä tai hakemassa uskaliaampaa tyyliä iltaan. Silkkinen koostumus auttaa hillitsemään ihon rasvaisuutta ja huokoset näyttämään pienemmiltä. Kaupunki-ihmiset (ja muutkin) arvostavat ilmansaasteilta suojaavia ainesosia. Tuote onkin varustettu Nutrilite™-hyväksytyllä granaattiomenalla, joka neutralisoi ja suojaa ihoa kaupunki-ilman aiheuttamalta stressiltä.

 

2-in-1 Perfecting Glow Primer € 41,10

Säteilevän ihon salaisuus: hehkuva ja suojattu. Tämä pohjustustuote valaisee minkä tahansa tyylin ja tuo elinvoimaa ja hehkua iholle. Silkkinen koostumus luo pehmeän, kirkkaan ja tasaisen pohjan, joka on ideaali nestemäiselle meikkivoiteelle. Kaupunki-ihmiset (ja muutkin) arvostavat sen ilmansaasteilta suojaavia ainesosia. Tuote onkin varustettu Nutrilite™- hyväksytyllä granaattiomenalla, joka neutralisoi ja suojaa ihoa kaupunki-ilman aiheuttamalta stressiltä.

 

Liquid Pen Pop -rajauskynä € 27,65

Luo huippumuodikas tyyli yhdellä vedolla. Silkkinen, nestemäinen koostumus kuivuu nopeasti ja antaa näyttävän, matan lopputuloksen. Voit piirtää tarkkaa rajausta – tai hakea vaikuttavuutta käyttämällä kynän paksumpaa kärkeä. Onnistu piirtämään täydellisen tasainen viiva joka kerta. Saatavilla sävyt: Silk Sapphire, Slate ja Noir.

 

Eau de Toilette Rollerballs € 25,41

Shanghain kirkkaat valot ja hiljaiset teepuutarhat kulkevat aina mukanasi pullotettuna näihin käteviin rollereihin. Kevyet, virkistävät tuoksut ovat hedelmäisiä, kukkaisia, hauskoja ja helppoja käyttää. Levitä tuoksua kohtiin, joissa tunnet pulssin – kuten ranteeseesi tai kaulaan – tai akupisteisiin kuten kyynärpään sisäpuolelle tai ohimoille. Saatavilla olevat tuoksut: Lotus Blossom & Violet, Nectar Blossom & Pomelo, Plum Blossom & Vanilla Musk.

 

Soft as Silk -käsivoidetrio € 26,90

Pidä kätesi pehmeinä silloinkin, kun olet liikkeellä. Rauhoittava käsivoide imeytyy nopeasti ja tuntuu silkinpehmeältä. Ihosi rakastaa koko päivän kosteuttavaa voidetta ja sen runsaita, ravitsevia hoitavia aineita sekä Nutrilite™- hyväksytystä granaattiomenasta saatavaa antioksidanttisuojaa. Käytä pelkästään tai kerrostettuna Shanghai Collection Eau de Toilette -tuoksujen kanssa. Saatavilla olevat tuoksut: Lotus Blossom, Pomelo ja Vanilla.

The Artistry Studio™ Shanghai Editionin pakkaukset on kuvittanut taitelija Cui Meng, jonka piirrokset kertovat tämän päivän nuorista kiinalaisista naisista. “Olen ylpeä päästessäni yhteistyöhön Artistry Studion kanssa. Rakastan tapaa, jolla he ylistävät kauneutta ja nuoruutta luomalla yhteyden taiteeseen eri kaupungeissa ja niiden kulttuureissa.”

Artistry Studio™ Shanghai Edition on saatavilla rajoitetun ajan syksyllä 2020, eli niin kauan kuin tuotteita riittää. Artistry Studio™ -tuotteita myydään ainoastaan Amwayn liikkeenharjoittajien (ALH) kautta. Lisätietoja ja lähin jälleenmyyjäsi: Amway.fi

 

Artistry Studio™

Artistry Studio ™ on meikki- ja kylpy- ja vartalotuotemerkki kauneuden ystäville kaikkialla maailmassa. Jokainen suurkaupungista inspiraationsa ammentava kokoelma on saatavilla rajoitetun ajan ja pyrkii vangitsemaan ne uniikit asiat – värit, materiaalit ja tuoksut – jotka saavat kyseisen kaupungin kukoistamaan. Tuotteet on suunniteltu vapauttamaan käyttäjänsä sisäinen taiteilija. Artistry Studio ™ -tuotteita myydään Amwayn liikkeenharjoittajien kautta yli 50 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Seuraa Artistry-tuotemerkkiä Instagramissa @ArtistryEurope nähdäksesi uusimmat julkaisut, uutiset ja maailmankiertuepäivitykset!

Amway

Amway on $8.4 miljardin liikevaihdon suoramarkkinointiyhtiö Adassa, Michiganissa, USA:ssa. Amwayn myydyimpiä brändejä ovat Nutrilite™ -vitamiinit, -mineraalit ja -laihdutusvalmisteet, Artistry™-ihonhoitotuotteet ja -värikosmetiikka sekä eSpring™-vedenpuhdistusjärjestelmät, joita kaikkia myyvät yksinoikeudella Amwayn liikkeenharjoittajat. Direct Selling News -lehden tänä vuonna julkaiseman Global 100 -listauksen mukaan maailmanlaajuinen myynti teki Amwaysta maailman ykkösen suoramarkkinointiyhtiöiden joukossa vuonna 2019. Yrityksen vuotuinen myynti koostuu suoramyynnin liikevaihdosta ja yhtiön muista omistuksista. Yrityksen uutisia: globalnews.amway.com

Lisätietoja:

Karoliina Heimo, King Street PR (Amwayn viestintätoimisto Suomessa)

Puh. 040 5090 437

Karoliina.heimo@kingstreetpr.fi

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia