EUROPE EUR  

ARTISTRY SIGNATURE SELECT BODY -TUOTESARJA TEKEE VARTALONHOIDOSTA PERSOONALLISTA

2020.11.12 - 

Artistry-tuotemerkki on tuonut markkinoille kokoelman vartalonhoitotuotteita, jotka mahdollistavat yksilöidyn kokemuksen yhdistämällä kauneuden, terveyden sekä Nutriway™-hyväksytyt ainesosat.   

 

Helsinki — Artistry Signature Select™ -tuotemerkki tekee ensimmäistä kertaa personoidusta kauneudenhoidosta kokovartalokokemuksen. Uusi kokoelma koostuu viidestä edistyneestä vartalotuotteesta, joista jokainen on tehostettu Nutriway™ -hyväksytyillä ainesosilla. Kaikki tuotteet toimivat loistavasti joko yksinään tai osana personoitua päivittäistä ”vartalokauneuskokemusta”. Artistry Signature Select™ Body -tuotteet tuovat iholle useita hyötyjä, joista osa näkyy välittömästi ja osa ajan myötä. Iho alkaa näyttää nuorekkaammalta ja terveemmältä sekä ammentaa voimaa luonnon antimista. Lisäksi tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen aistikokemuksen.

Lanseerattu tuotesarja on kolmas personoitu Artistry Signature Select™ -kokoelma. Ensimmäinen, Artistry Signature Select™ Personalized Serum on yksilöllinen seerumi, jolla voidaan hoitaa useita eri iho-ongelmia. Tuotteen tehoa lisää se, että siinä yhdistyvät kolmen eri tuotteen hyödyt. Seuraava lanseeraus, Artistry Signature Select™ Masks, koostuu viidestä tehokkaasta kasvonaamiosta, joissa on hyödynnetty Nutriway™-hyväksyttyjä aineosia. Naamioiden avulla voidaan hoitaa samanaikaisesti kasvojen eri alueiden yksilöllisiä ongelmia.

Kauneuden ja hyvinvoinnin täydellinen yhdistelmä

Iho on ihmiskehon laajin elin, ja sen jokaisella neliösenttimetrillä sijaitsee yli 3 miljoonaa ihosolua. Silti monet eivät tiedä kuinka hoitaa kunnolla vartalon ihoa – tai ymmärrä, kuinka helposti se voi alkaa osoittaa ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Artistry Signature Select™ -vartalotuotteet on suunniteltu hoitamaan erilaisia ihon haasteita eri puolilla vartaloa; esimerkiksi suojaamaan usein ensimmäisenä iän merkkejä paljastavia käsiä, käsivarsia ja rintaa vapailta radikaaleilta. Jokainen vartalonhoitotuote sisältää ainutlaatuisia Nutriway™-hyväksyttyjä kasvisravintoaineita – granaattiomenaa, mustaherukkaa, sitrusta, valkoisia chiansiemeniä sekä vihreä tee -uutetta – yhdistettynä Artistry™-asiantuntemukseen ihonhoidosta.

“Artistry Signature Select™ -vartalotuotteet leikittelevät tuoksuilla, väreillä ja koostumuksilla, ja ne tekevät vartalosi ihosta parhaan mahdollisen,” sanoo Amwayn Euroopan markkinointijohtaja Imran Zaman. “Lisäksi tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ihan jokaiselle, jolla on vartalo – siis meille kaikille!”

Jokainen asiakas voi luoda viiden ainutlaatuisen Artistry Signature Select™ -vartalotuotteen avulla juuri omalle vartalolleen sopivan kauneusrutiinin riippuen siitä, mitä juuri hänen ihonsa tarvitsee.

Purifying Body Cleanser (keltainen) puhdistaa ihon epäpuhtauksista kuten hiestä, liasta ja jopa ilmansaasteista johtuvasta mikropölystä, joka saattaa aiheuttaa ihon ikääntymistä. Tuotteessa on Nutriway™-hyväksyttyä sitrusuutetta sekä luonnollisesti johdettua perilla- ja helokkiöljyä. Tuotteen koostumus auttaa vahvistamaan ihoa ja suojaa sitä kuivuudelta ja muilta ulkoisilta hyökkäyksiltä. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta – ja täydellisesti valmistellulta ottamaan vastaan seuraavien vartalonhoitotuotteiden hyödyt. Hinta: 30,95 €.

Polishing Body Scrub (violetti) kuorii hellävaraisesti mutta perusteellisesti elottoman, kuivan ihon ja paljastaa pehmeämmän, energisemmän ja terveemmän ilmeen. Pienet bamburakeet kuorivat ihoon kertyneen solukon tehden ihosta virkeän, hehkuvan ja pehmeän – jopa karkeimmissa kohdissa kuten kantapäissä ja kyynärpäissä. Tuote sisältää Nutriway™-hyväksyttyä mustaherukkauutetta sekä rauhoittavan yhdistelmän acaita sekä helokki- ja perillaöljyä, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä ja joustavana. Hinta: 39,39 €.

Hydrating Body Gel (vihreä) elvyttää kuivaa ihoa itsesäätelevällä kosteuttajalla, joka kosteuttaa ihoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan eniten. Erittäin keveä hydrogeeli sisältää Nutriway™-hyväksyttyä vihreä tee- ja persikankukkauutetta sekä perilla- ja helokkiöljyä, jotka auttavat vahvistamaan ihon kosteussuojaa, suojelemaan sitä ilmansaasteilta sekä pitämään ihoa pehmeänä ja nuorekkaana. Hinta: 35,17 €.

Brightening Body Cream (valkoinen) paljastaa ihon hehkun ja terveen säteilyn luonnollisten valoa heijastavien diffuusorien sekä Nutriway™-hyväksytyn acerolakirsikka- ja valkoinen chiasiemenuutteen avulla, tehden ihosta silminnähtävästi kirkkaamman ja uudistuneen. Hellävaraiset aineosat pehmentävät ihon pintaa ja tukevat tehokasta, luonnollista solujen uudistumista jättäen ihon hehkuvaksi ja tasaiseksi. Hinta: 40,80 €.

Firming Body Lotion (punainen) tekee ihosta kiinteämmän ja vähentää selluliittia, erityisesti vatsan, reisien ja takapuolen, käsivarsien ja rintakehän alueella. Ihoa kiinteyttävä yhdiste, jossa on kahvinsiemenöljyä, kofeiinia ja leväuutetta tekee ihosti välittömästi kiinteämmän tuntuisen ja ajan myötä näkyvästi kiinteämmän ja pehmeämmän. Nutriway™-hyväksytty granaattiomenauute neutralisoi saasteiden ja muiden aineiden  aiheuttamaa vahinkoa. Hinta: 50,64 €.

Body Care for Every Body

Artistry Signature Select™ Body -tuotteet on suunniteltu rohkaisemaan asiakkaita suunnittelemaan itselleen henkilökohtaisen vartalokauneusrutiinin. Käytä yhtä tai useampia tuotteita (seuraavassa järjestyksessä) ja luo itsellesi tehokas ja nautinnollinen ihonhoitoprosessi: Puhdista vartalosi päivittäin suihkussa Purifying Body Cleanserillä ja kuori lisäksi 1–2 kertaa viikossa Polishing Scrubilla. Kosteuta Hydrating Gelillä tai Brightening Creamillä kaksi kertaa päivässä ja viimeistele iho molemmilla kerroilla Firming Lotionilla.

 

 

Artistry Signature Select™ Body

Artistry Signature Select™ Body on saatavilla Suomessa marraskuusta lähtien. Artistry™ -tuotteita myydään ainoastaan Amwayn liikkeenharjoittajien (ALH) kautta. Lisätietoja ja lähin jälleenmyyjäsi: Amway.fi

Artistry™ -tuotemerkki

Artistry™ -tuotemerkin perusti yrittäjäpariskunta vuonna 1958. Tuotevalikoimaan kuuluu ihonhoito-, meikki- ja kokonaisvaltaisia ​​kauneusratkaisuja, jotka ovat luonnon rikastamia, tieteen avulla viimesteltyjä ja räätälöity jokaisen naisen yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotteiden ainutlaatuiset koostumukset hyödyntävät johtavien yliopistojen tutkijoiden ja kansainvälisten ihotautilääkäreiden verkoston maailmanlaajuista tutkimusta, kehitystä ja laadunvarmistusta. Artistry™ on analysoinut eri puolilta maailmaa yli 32 000 kasvojen ihon kehittääkseen tuoteratkaisuja, jotka pohjautuvat naisten ainutlaatuisiin ihotarpeisiin. Artistry ™ -tuotteita myydään Amwayn liikkeenharjoittajien kautta yli 50 maassa tai alueella ympäri maailmaa.

 

Amway

Amway on $8.4 miljardin liikevaihdon suoramarkkinointiyhtiö Adassa, Michiganissa, USA:ssa. Amwayn myydyimpiä brändejä ovat Nutriway™ -vitamiinit, -mineraalit ja -laihdutusvalmisteet, Artistry™-ihonhoitotuotteet ja -värikosmetiikka sekä eSpring™-vedenpuhdistusjärjestelmät, joita kaikkia myyvät yksinoikeudella Amwayn liikkeenharjoittajat. Direct Selling News -lehden tänä vuonna julkaiseman Global 100 -listauksen mukaan maailmanlaajuinen myynti teki Amwaysta maailman ykkösen suoramarkkinointiyhtiöiden joukossa vuonna 2019. Yrityksen vuotuinen myynti koostuu suoramyynnin liikevaihdosta ja yhtiön muista omistuksista. Yrityksen uutisia: globalnews.amway.com

 

 

Lisätietoja:

Karoliina Heimo, King Street PR (Amwayn viestintätoimisto Suomessa)

Puh. 040 5090 437

Karoliina.heimo@kingstreetpr.fi

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia