EUROPE EUR  

ARTISTRY LANSEERAA UUDEN JÄLJITETTÄVÄN, VEGAANISEN JA PUHTAISTA AINESOSISTA KOOSTUVAN IHONHOITOSARJAN

2021.08.18 - 

Aivan kuten ihmisen keho, myös iho tarvitsee oikeanlaista ravintoa näyttääkseen terveeltä.

Artistry™ -tuotemerkki yhdistää ravitsemuksen ja ihonhoidon ennennäkemättömällä tavalla –

Artistry Skin Nutrition™ -tuotteet toimivat kuten ihon lisäravinteet. Uusi puhdas, jäljitettävä ja vegaaninen ihonhoitosarja perustuu huipputason ihonhoitotieteeseen sekä kasvipohjaisiin fytoravinteisiin, jotka sisältävät vain puhtaita ainesosia. Jokainen tuote sisältää ainesosia Nutriway™ -tuotesarjasta, joka on johtavassa asemassa vitamiinien ja kasvipohjaisten ravintolisien myynnissä. Ainesosien alkuperä on jäljitettävissä koko niiden elinkaaren ajan, jolloin käyttäjä voi varmistua niiden puhtaudesta, turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Artistryn™ ihonhoitoratkaisut kohdistuvat ihon yksilöllisiin ravitsemustarpeisiin, jotta jokaiselle löytyy oma, räätälöity ihonhoitorutiini, jonka tehoon voi luottaa. Artistryn ™ avulla kauneuden ei enää tarvitse olla valinta tai kompromissi. Artistryn™ tuotemerkissä yhdistyvät tiede ja luonto, puhtaus ja suorituskyky.

 

Artistryn™ lupaus terveellisestä kauneudesta  

Terveellinen kauneus alkaa ihosta, joka näyttää ja tuntuu terveeltä. Artistry™ -tuotemerkin taustalla oleva 145 vuoden kokemus mahdollistaa kasvipohjaisten ainesosien ja uraauurtavan tieteen yhdistymisen Artistry Skin Nutrition™ -tuotteissa. Artistryn™ tutkijat ovat todenneet ihon näyttävän terveimmältä silloin, kun ihon viisi keskeistä ravitsemusvaatimusta otetaan huomioon. Artistryn puhdistusaineet on luotu puhdistamaan, kasvovedet tasapainottamaan ja kosteutusvoiteet uudelleenrakentamaan, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa ympäristön epäpuhtauksilta.

 

Artistry Skin Nutrition™-tuotteet on tarkoitettu käytettäviksi lisäravinteiden tavoin ja kohentamaan ihon tervettä ilmettä yksinkertaisella rutiinilla. Kaikki Artistry Skin Nutrition™ -tuotteet on valmistettu Artistry™ Clean -standardin mukaisesti vegaanisten* formuloiden, puhtaiden ja turvallisten ainesosien sekä parempien valmistusprosessien kautta. Nämä lupaukset terveellisestä kauneudesta määrittävät kaikkia Artistry Skin Nutrition™ tuotteita.

 

Taustalla kehittynyt ihonhoitotiede ja fytoravinteet

Fytoravinteet ovat Artistryn™ formuloiden ydin. Aina kun mahdollista, Artistry™ pyrkii käyttämään Nutriway™-tiloilla tuotettuja kasvipohjaisia ainesosia, jotka saavat aikaan yhdessä uraauurtavan ihonhoitotieteen kanssa näkyviä tuloksia.

 

 

Luotu puhtaista ja jäljitettävistä Nutriway™ fytoravinteista

Ainesosien alkuperän ja valmistusprosessin tuntemus voi auttaa sinua valitsemaan puhtaat, turvalliset sekä tehokkaat tuotteet luottavaisin mielin. Artistry™ -tuotemerkin kanssa sinun ei tarvitse enää arvailla, mistä käyttämäsi tuotteet ovat peräisin, sillä kasvipohjaiset, fytoravinteita sisältävät Nutriwayn™ ainesosat ovat jäljitettävissä koko valmistusprosessin ajan – siemenestä ihonhoitotuotteeksi. Artistry Skin Nutrition™ -tuotteet noudattavat lisäksi uutta Artistry™ Clean -standardia, joka sisältää luettelon hyväksytyistä, hyödyllisistä ja turvallisista ainesosista sekä yli 1300 ainesosasta, joita Artistry™ ei koskaan käytä ihonhoitotuotteissaan.

 

Sinulle räätälöitynä

Artistryn ™ tuotteet on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Formulat luodaan huippuluokan tekniikoilla, jotka tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja jokaisen ainutlaatuisiin tarpeisiin. Erilaiset koostumukset perustuvat yli 32 000 kasvosta koostuvaan tietokantaan, joka on kerätty ympäri maailmaa. Tämä luo räätälöidyn kokemuksen terveellisestä kauneudesta.

 

Tutustu Artistry Skin Nutrition -tuoteperheeseen

Artistry Skin Nutrition™ vastaa viiteen keskeiseen ihon ravitsemusvaatimukseen koko ihonhoitorutiinin kattavalla hoidolla, joka sisältää puhdistusaineen, kasvoveden sekä kosteusvoiteen. Jokainen vaihe toimii kuin iholle tarkoitettu lisäravinne, johtaen näkyviin tuloksiin. Kokoelma on räätälöity ratkaisukokonaisuuksiksi, jotka tarjoavat tehokkaita ihonhoitoratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin. Hydrating Solution Set, Renewing Solution Set, Firming Solution Set ja kaksi meikinpoistoainetta ovat nyt saatavilla:

 

 • Hydrating Mousse Cleanser
 • Hydrating Smoothing Toner
 • Hydrating Eye Gel Cream
 • Hydrating Gel Cream
 • Hydrating Day Lotion SPF 30
 • Firming Ultra Lifting Cream
 • Renewing Foaming Cleanser
 • Renewing Softening Lotion
 • Renewing Reactivation Eye Cream
 • Renewing Reactivation Cream
 • Renewing Reactivation Day CreamSPF30
 • Renewing Day Lotion SPF 30
 • Micellar Makeup Remover + Cleanser
 • Cream Makeup Remover

 

 

Artistry Skin Nutrition™ -tuotteet ovat saatavilla elokuusta 2021 alkaen. Artistry™ -tuotteet myydään Amwayn verkkosivustoilla . ,  Löydät paikallisen  Amwayn verkkosivuston osoitteessa www.amway.fi.

 

Tietoja Artistry -tuotemerkistä

Artistry™ edustaa terveellistä kauneutta ilman kompromisseja. Tuotemerkki tarjoaa ihonhoitoa, meikkituotteita ja muita kauneudenhoitotuotteita, jotka toimivat kuten lisäravinteet iholle. 145 vuoden kokemuksen tuloksena Artistry™-tuotteet perustuvat huippuluokan ihonhoitotieteeseen ja kasvipohjaisiin fytoravinteisiin, jotka vastaavat  käyttäjien ainutlaatuisiin tarpeisiin. Terveellinen kauneus on myös puhdasta kauneutta. Artistryn tavoitteena on luoda kaikki tulevat tuotteet Artistry™ Clean -standardin mukaisesti, käyttäen vegaanisia* formuloita, puhtaita ja turvallisia ainesosia sekä parempia valmistusprosesseja. Artistryn ™ myötä kauneuden ei enää tarvitse olla valinta tai kompromissi. Artistry™ -tuotteita myydään yli 50 maassa ympäri maailmaa.

 

*Viitaten maailmanlaajuiseen Artistry Skin Nutrition™ -koostumukseen

 

Tietoa Amwaysta

Amway on yrittäjien muodostama yhdysvaltalainen terveys- ja hyvinvointiyritys. Amway on sitoutunut auttamaan ihmisiä elämään parempaa ja terveellisempää elämää – yli 100 markkina-alueella maailmanlaajuisesti. Fortune-lehden mukaan se kuuluu Yhdysvaltojen 50 parhaan yksityisomistuksessa olevan perheyrityksen joukkoon. Amwayn myydyimmät tuotemerkit ovat Nutriway™, Artistry™ ja XS™ Power Drinks-juomat .–Maailmanlaajuisen 7,9 miljardin dollarin myynnin myötä Amway oli vuonna 2020 suoramyyntiliiketoiminnassa 1. sijalla Direct Selling News Global 100 -listauksessa. Pääset lukemaan lisää yritysuutisia osoitteessa https://news.amway.eu.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia