EUROPE EUR  

ARTISTRY LANCERER EN NY, SPORBAR OG VEGANSK HUDPLEJESERIE

2021.08.18 - 

København – På samme måde som kroppen har huden et behov for næring for at være sund og for at bevare et sundt udseende. Artistry™ introducerer nu hudplejeserienArtistry Skin Nutrition med produkter, som fungerer som et tilskud til huden. Den nye sporbare og veganske hudplejeserie med rene ingredienser bygger på avanceret hudvidenskab og plantebaserede phyto-næringsstoffer med rene ingredienser for sund skønhed – uden kompromisser. Hvert produkt indeholder ingredienser fra NutriwayTM, en verdensleder inden for vitaminer og plantebaserede kosttilskud, som kan spores fra frøet sås til ingrediensen havner på din hud for at sikre en ren, sikker og effektiv hudpleje. Disse hudplejeløsninger retter sig mod forskellige personers individuelle behov og mangler i hudens næring, hvilket resulterer i en personlig hudplejerutine, som fungerer præcis som den skal, hver gang. Med Artistry-produkterne behøver skønhed ikke længere at være et valg eller et kompromis. Varemærket Artistry bygger på både videnskab og natur, renhed og resultat, og er godt for lige præcis dig.

 

Løftet om sund skønhed fra ArtistryTM

Når huden får det, den skal bruge for at se og føles sund, er den også bedre i stand til at beskytte og reparere sit udseende. Det er starten på en sund skønhed. Baseret på 145 års kombineret erfaring (Artistry/Nutriway) viser Artistry med lanceringen af Artistry Skin Nutrition betydningen af en harmonisk blanding af kraftfulde, plantebaserede ingredienser og banebrydende videnskab. Forskerne bag Artistry opdagede, at huden ser sundest ud, når 5 vigtige næringskrav er adresserede for at rense, balancere, genopbygge, fugte og beskytte huden. Artistry Skin Nutrition-produkterne blev skabt til at fungere som tilskud for huden for at opfylde disse krav og for at forbedre hudens sunde udseende med en simpel hudplejerutine. Alle Artistry Skin Nutrition- produkter er udviklet i overensstemmelse med ArtistryTM Clean-retningslinjerne og med veganske* formler, rene, sikre ingredienser, bedre fremstillingsprocesser med mere. Disse er løfterne bag alle Artistry Skin Nutrition-produkter, som forstærker den sande mening med Artistry Healthy Beauty-konceptet.

 

Baseret på avanceret hudvidenskab + phyto-næringsstoffer

Phyto-næringsstoffer er hjertet af Artistry’s formler, og den bedste måde hvorpå man kan skabe effektive skønhedsprodukter. Hvor det er muligt, bruger Artistry en pålidelig plantekilde frem for alle andre gennem Nutriway-landbrug for kraftfulde, plantebaserede ingredienser og forstærker naturens superstjerner med banebrydende hudvidenskab i produkter, som giver virkelige og synlige resultater.

 

Rene og sporbare ingredienser med Nutriway-phyto-næringsstoffer-

At vide hvor ingredienserne kommer fra, og hvordan produkterne er produceret kan hjælpe forbrugere med at vælge rene, sikre og effektive produkter med selvtillid. Med Artistry slipper man for at gætte sig frem til, hvilke produkter der indeholder sporbare, plantebaserede ingredienser fra Nutriway. Artistry Skin Nutrition-produkterne følger også en ny  ArtistryTM Clean-standard, og inkluderer en ”ja”-liste over godkendte, fordelagtige og sikre ingredienser, og en ”nej”-liste over mere end 1.300 ingredienser, som Artistry aldrig vælger at bruge i deres hudplejeprodukter.

 

Personligt tilpasset dig

Med mærket ArtistryTM er produkterne tilpasset alle hudtyper, hudproblemer og hudtoner. Artistry-ingredienssammensætningerne er skabt med banebrydende teknikker for at tilbyde målrettede løsninger til hver enkelts unikke behov baseret på en database med over 32.000 forskellige ansigter fra hele verden. Dette giver en meget personlig oplevelse af sund skønhed. Nu er hydrating Solution, Renewing Solution, Firming Solution og to makeupfjernere tilgængelige.

 

 • Hydrating Mousse Cleanser
 • Hydrating Smoothing Toner
 • Hydrating Eye Gel Cream
 • Hydrating Gel Cream
 • Hydrating Day Lotion SPF 30
 • Firming Ultra Lifting Cream
 • Renewing Foaming Cleanser
 • Renewing Softening Lotion
 • Renewing Reactivation Eye Cream
 • Renewing Reactivation Cream
 • Renewing Reactivation Day CreamSPF30
 • Renewing Day Lotion SPF 30
 • Micellar Makeup Remover + Cleanser
 • Cream Makeup Remover

 

Begynd at se forskellen med et blødere, revitaliseret og strålende udseende og synligt sund hud. Artistry Skin NutritionTM-produkterne vil være tilgængelige i august 2021. ArtistryTM-produkterne sælges via et netværk af Amway-forretningsindehavere (ABOer) over hele verden og på Amways hjemmeside. Besøg Amway.dk for mere information eller for at finde en ABO.

 

 

Om varemærket Artistry

ArtistryTM udvikler sund skønhedspleje med konceptet Healthy Beauty uden kompromisser ved at tilbyde hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter, der fungerer som tilskud til huden. Baseret på 145 års erfaring med næring, velvære og skønhed er Artistry-produkterne baseret på avancered hudvidenskab og plantebaserede phyto-næringsstoffer for at kunne dække hver persons unikke behov. Healthy Beauty udgør også Clean Beauty med det mål, at alle fremtidige Artistry-produkterne skal følge ArtistryTM Clean Guidelines med veganske* formler, rene, sikre ingredienser, bedre fremstillingsprocesser og mere til. Med Artistry-produkterne behøver skønhed ikke længere være et valg eller et kompromis. Artistry-produkterne markedsføres via Amway-forretningsindehavere i mere end 50 lande og områder over hele verden og direkte på  Amway.dk.

*Henviser til de globale Artistry Skin NutritionTM-formuleringer

 

Om Amway

Amway er en direkte salgsvirksomhed med hovedkontor i Ada, Michigan. Virksomheden er dedikeret til at gøre det muligt for mennesker at leve bedre og sundere liv i mere end 100 lande over hele verden. Ifølge magasinet Fortune er virksomheden blandt de top 50 privat- og familieejede virksomheder i USA. Nutriway™, Artistry™ og XS™ powerdrikke er de bedst sælgende varemærker hos Amway – alle markedsføres gennem entreprenører kaldet Amway Business Owners (Amway-forretningsindehavere). Det globale salg på 7.9 milliarder dollars gør Amway til nummer 1 blandt verdens direkte salgsvirksomheder, ifølge 2020 Direct Selling News Global 100. For virksomhedsnyheder, besøg www.amwayglobal.com/newsroom.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia