ARTISTRY GÖR PERSONLIG KROPPSVÅRD MED ARTISTRY SIGNATURE SELECT BODY | Amway Europe NewsRoomAmway Europe NewsRoom
EUROPE EUR  

ARTISTRY GÖR PERSONLIG KROPPSVÅRD MED ARTISTRY SIGNATURE SELECT BODY

2020.11.09 - 

En kollektion av kroppsvårdsprodukter som blandar skönhet och sundhet med Nutriway™ -ingredienser för att skapa en skräddarsydd upplevelse för varje kroppstyp.

 

Stockholm — Artistry Signature Select™ Body är en ny produktserie med personlig hudvård som för första gången introducerar hudvård från Artistry Signature Select för hela kroppen. Den här kollektionen med fem högpresterande, empiriskt framtagna kroppsprodukter, som var och en berikats med Nutriway-ingredienser, fungerar fantastiskt på egen hand eller som del av en personlig, daglig kroppsvårdsrutin. Produkterna från Artistry Signature Select Body hämtar sitt innehåll från naturen samtidigt som de ger en unik upplevelse för sinnena, och ger flera fördelar både direkt och över tid, med en hud som ser yngre och fräschare ut.

Lanseringen är den tredje i raden av Artistry Signature Select-kollektioner med personligt anpassade produkter. Den första i serien är Artistry Signature Select Personalized Serum, som på ett flexibelt sätt behandlar huden med kraften från upp till tre serum i ett, för att ta itu med flera specifika hudvårdsproblem. Nu senast introducerades masker från Artistry Signature Select, som består av fem empiriskt framtagna ansiktsmasker som berikats med Nutriway-odlade ingredienser och som tar sig an specifika problem i olika zoner av ansiktet samtidigt.

En perfekt blandning av skönhet och sundhet
Huden är kroppens största organ med fler än tre miljoner hudceller på varje kvadratcentimeter! Trots det är det många som inte vet hur man bäst tar hand om den hud vi har på kroppen – eller förstår hur tydligt den kan visa på förtida ålderstecken. Produkterna från Artistry Signature Select Body är framtagna för att bemöta olika typer av hudproblem på kroppen, såsom skydd mot fria radikaler för händerna, armarna och bröstkorgen, som är vanliga ställen där man ser de första ålderstecknen. Varje kroppsvårdsformula innehåller exklusivt Nutriway-framtagna fytonäringsämnen – granatäpple, svarta vinbär, citrus, vitt chiafrö eller grönt textrakt – fulländade med hudvårdsexpertis från Artistry™.

  • Artistry Signature Select Body-produkterna är gjorda för att verkligen kunna upplevas med dofter, färger och konsistenser som lyfter fram din bästa hud. Dessutom är de framtagna för att kunna användas dagligen av alla kroppstyper – med andra ord oss alla! säger Imran Zaman, CMO på Amway i Europa.

Med de fem unika Artistry Signature Select Body-produkterna kan var och en skapa sin egen skönhetsrutin för kroppen utifrån sina personliga hudbehov:

Purifying Body Cleanser (gul) är en genomskinlig gel som rengör huden från orenheter, som svett, smuts och till och med fina föroreningspartiklar, så kallat mikrodamm, som kan göra att huden åldras. Rengöringsgelen har berikats med Nutriway™-citrusextrakt och naturliga oljor från bladmynta och nattljus, med en formula som stärker huden och förhindrar torrhet och andra externa angrepp. Huden känns mjuk, len och återfuktad – med en perfekt grund som gör att den lätt kan ta till sig av fördelarna från efterföljande produkter.
Pris: 294 kr.     

Polishing Body Scrub (lila) är en skonsam men noggrann kroppsskrubb som avlägsnar torr hud för ett mjukare, mer livfullt och sunt utseende. Korn av finkrossad bambu avlägsnar döda, torra hudceller på ytan och gör plats för fräsch, strålande och len hy – även på tuffa områden som hälar och armbågar. Formulan har berikats med Nutriway™-svartvinbärsextrakt och en mjukgörande blandning av oljor från acai, nattljus och bladmynta, som hjälper till att framhäva en mjuk och smidig känsla.  Pris: 374 kr.

Hydrating Body Gel (grön) är en återfuktande kroppsgel som vitaliserar torr hud med självreglerande återfuktning som ger fukt där och när huden behöver det mest. Den superlätta hydrogelsammansättningen har berikats med Nutriway-extrakt från grönt te och persikoblomma, samt olja från bladmynta och nattljus som hjälper till att stärka hudens fuktbarriär, skydda mot föroreningar och bibehålla en hud som både känns och ser mjukare och yngre ut. Pris: 334 kr.

Brightening Body Cream (vit) är en krämig lotion som tar fram hudens inre glöd och ger en sund utstrålning med naturliga ljusreflektorer och extrakt från Nutriway-odlade acerolakörsbär och vita chiafrön, för en synbart klarare och förnyad hud. Skonsamma återskapande ingredienser verkar för att göra hudens yta slätare och stöder en effektiv, naturlig hudcellsförnyelse som ger en klarare och mer jämn ton. Pris: 387 kr.

Firming Body Lotion (röd) är ren silkeslen serumlotion som gör att huden känns fastare och minskar synliga celluliter, särskilt runt magen, höfterna, låren, överarmarna och bröstkorgen. Ett uppstramande komplex av kaffefröolja, koffein och algextrakt gör att huden genast känns mer spänstig och ger synbart en mer fast och len hud över tid. Nutriway-odlat granatäppleextrakt hjälper till att neutralisera skada och åverkan från föroreningar och andra källor. Pris: 480 kr.

Kroppsvård för alla kroppar
Artistry Signature Select™ Body-produkterna har designats för att ge användarna möjlighet att själva sätta ihop sina egna personliga kroppsvårdsrutiner. Inkorporera en eller alla produkter i följande ordning för en effektiv, trevlig rutin: Rengör dagligen med Purifying Body Cleanser i duschen och följ med Polishing Body Scrub 1-2 gånger i veckan, fukta med Hydrating Body Gel eller Brightening Body Cream 2 gånger per dag och avsluta med Firming Body Lotion 2 gånger per dag.

Artistry Signature Select Body
Artistry Signature Select Body-produkterna kommer att finnas tillgängliga från och med den 9 november 2020 på den svenska marknaden. Artistry™-produkterna säljs exklusivt via oberoende Amway-affärsdrivare (ABO:er) över hela världen. Besök Amway.se för mer information eller för att hitta en ABO.

 

 

 

Om varumärket Artistry™

Artistry ™ grundades 1958 av ett entreprenörspar och produktportföljen innehåller hudvård, kosmetika och holistiska skönhetslösningar som berikats av naturen, fulländats med hjälp av vetenskap och anpassats för varje kvinnas individuella behov. De exklusiva sammansättningarna återspeglar den globala forskningen, utvecklingen och kvalitetssäkringen som utförs av ett nätverk av forskare och internationella hudläkare från ledande universitet. Varumärket har analyserat över 32 000 ansikten från hela världen för att utveckla produktlösningar baserade på varje kvinnas unika hudbehov. Artistry-produkter säljs via oberoende Amway-affärsdrivare i mer än 50 länder och regioner över hela världen.

 

Om Amway

Amway är ett direktförsäljningsföretag med en omsättning på 8,4 miljarder USD med huvudkontor i Ada, Michigan i USA. Toppsäljande varumärken inom Amway är Nutriway™ vitamin-, mineral- och kosttillskott, Artistry™ hudvård och makeup och eSpring™ vattenbehandlingssystem – som alla säljs exklusivt av oberoende Amway-affärsdrivare. Den globala försäljningen under 2019 gjorde Amway till världens främsta direktförsäljningsverksamhet enligt Direct Selling News 2020 Global 100. Företagets årliga försäljningssiffror inkluderar intäkter från direktförsäljningsverksamhet och andra affärsinnehav. För företagsnyheter, besök globalnews.amway.com

 

Kontakta Elin Sivard på Amways PR-byrå på elin.sivard@kingstreetpr.se för mer information.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia