EUROPE EUR  

Amway ‘s werelds # 1 directe verkoopbedrijf op basis van 2019 omzet

2020.04.24 - 

Amway is genoemd s’ werelds  #1 directeverkoop bedrijf in de 2020 Direct Selling News Global 100-lijst, een ranglijst van de beste inkomstengenererende directe verkoop bedrijven ter wereld. De volledige lijst kan hier worden bekeken: https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-2020-global-100-list/

Met 8,4 miljard dollar aan verkopen in 2019 is dit het achtste opeenvolgende jaar dat Amway door Direct Selling News is uitgeroepen tot nummer 1.

Amway is een familiebedrijf, een fabrikant van consumptiegoederen ter waarde van $ 8,4 miljard en een bedrijf voor directe verkoop gevestigd in Ada, Michigan, VS, dat zich inzet om mensen te helpen een beter en gezonder leven te leiden. De best verkochte merken voor Amway zijn Nutrilite ™ -vitamine-, mineraal- en voedingssupplementen, Artistry ™ huidverzorging en cosmetica, eSpring ™ -waterbehandelingssystemen en XS ™ -drankjes – allemaal exclusief verkocht door onafhankelijke Amway Business Owners.

Wereldwijde verkoop in 2019 maakte van Amway de nummer 1 directe verkoop bedrijf ter wereld, volgens de Direct Selling News Global 100 van 2020. Het jaarlijkse verkoopcijfer van het bedrijf omvat de inkomsten uit directe verkoopactiviteiten en andere zakelijke belangen.

Ga voor bedrijfsnieuws naar amwayglobal.com/newsroom

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia