EUROPE EUR  

AMWAY LANSERER TRUVIVITY BY NUTRIWAY OXIBEAUTY SKJØNNHETSTILSKUDD OG DRIKKE, MED INGREDIENSER FOR MER NATURLIGE GLØD OG INDRE SKJØNNHET

2020.06.08 - 

Skjønnhet er individuelt og kommer i mange former. Hudens helse og skjønnhet begynner under overflaten, og er et resultat av kosthold, livstil og indre selvtillit. Selv om man tar godt vare på huden på utsiden, påvirkes den også av kosthold, søvn, stress og andre eksterne faktorer som eksponering for sollys og luftforurensning. Hjelp huden din å skinne ved å velge gode produkter med naturlige ingredienser.

 

Forsterk hudens naturlig glød
OxiBeauty er et helhetlig kosttilskudd for strålende hud. Næringsstoffene og de plantebaserte ingrediensene beskytter mot oksidativt stress i huden. Dette kan redusere nedbrytningen av celler og vev som spiller en viktig rolle i aldring av huden.

 

TRUVIVITY Kvalitet
OxiBeauty er forankret i arven fra Nutriway som kosttilskudd og Artistry som hudpleie, og representerer til sammen mer enn 145 års ekspertise. Sammen danner disse to merkene en kraftig kombinasjon og er gode følgesvenner for strålende hud.

 

Natur og vitenskap i skjønn forening
I 85 år har Nutriways forskere utnyttet natur og vitenskap ved å kombinere planter med vitaminer og mineraler, og gjøre de om til effektive kosttilskudd. TRUVIVITYTM OxiBeauty skjønnhetstilskudd inneholder kobber i tillegg til PhytoVibrantTM-formularet av aroniabær og salvie fra bærekraftige, sertifiserte Nutrilite landbruksressurser. TRUVIVITYTM OxiBeautyTM skjønnhetsdrikk inneholder vitamin E og PhytoVibrant-formular av kamille og solbær.

 

OxiBeauty skjønnhetstilskudd
To piller hver morgen bidrar til å skape en beskyttende buffer for huden. Disse inneholder kobber i tillegg til PhytoVibrantTM-formularet av aroniabær og salvie. Kobber bidrar til beskyttelse av celler mot oksidativt stress og støtter normal hudpigmentering. Salvie inneholder naturlig forekommende antioksidanter, som også hjelper til med å beskytte celler og vev mot oksidasjon. Aronia hjelper til med å beskytte celler mot skader fra frie radikaler ved oksidativt stress.

  • Tilskudd – 30 dagers forbruk. Ta to tabletter (et pillebrett) daglig. Bør tas på morgenen. Pris: 754 kr.

OxiBeauty skjønnhetsdrikk
Drikken har smaker deilig aroniabær, og bør inntas sammen med dagens største måltid for å gi ønsket beskyttelse. Drikken inneholder E-vitamin og PhytoBeauty-formular av kamille og solbær. E-vitamin bidrar til beskyttelse av celler mot oksidativt stress, mens kamille inneholder naturlig forekommende forbindelser/kombinasjoner som hjelper til med å beskytte celler og vev mot oksidasjon.

  • Drikk – 30 dagers forbruk. Kos deg med en pose om dagen. Bland med mellom 150-250 ml vann og drikk. Det anbefales å drikke før et måltid eller innen en time etter et stort måltid. Pris: 417 kr.

 

 

TRUVIVITY™ OxiBeauty™ Bundle kombinerer drikke og kosttilskudd med næringsstoffer for å gi en strålende hud. Pris: 1054 kr.

For mer informasjon kontakte Ann-Kathrin Årøen, King Street PR, på ann@kingstreetpr.no eller besøk www.amway.no .

 

Om Amway
Amway er et familieeid salgsselskap med produksjon av forbruksvarer til en verdi av 8,4 milliarder dollar, basert i Ada, Michigan, USA. Amway er opptatt av å hjelpe mennesker med å leve bedre og sunnere liv. Amways mest solgte merkevarer er NutriwayTM vitamin-, mineral- og kosttilskudd, ArtistryTM hudpleie og kosmetikk, eSpringTM vannbehandlingssystemer og XSTM energidrikker. Alle produkter selges eksklusivt av uavhengige Amway forretningseiere. I 2018 gjorde globalt salg Amway til den mestselgende virksomheten i verden på direkte-salg i følge Direct Selling News Global 100 fra 2019. Selskapets årlige salgstall inkluderer inntekter fra direkte salg og andre virksomheter. For bedriftsnyheter, besøk amwayglobal.com/newsroom.

 

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia