EUROPE EUR  
Local News - Sweden
AMWAY LANSERAR TRUVIVITY BY NUTRIWAY™ OXIBEAUTY™: KOSTTILLSKOTT OCH DRYCK MED INGREDIENSER SOM FRÄMJAR NATURLIG LYSTER OCH SKÖNHET FRÅN INSIDAN

2020.06.08 - 

Att ta god hand om sin hud från utsidan är ett första steg på vägen mot lyster, men hudens välmående startar djupare än så. Skönhet startar med välmående från insidan. En välbalanserad kost och livsstil återspeglar hur din hud mår. Bristfällig kosthållning, otillräcklig sömn och externa faktorer som solexponering och förorenad luft är alla orsaker till skada på huden.  Att välja rätt produkter med ett naturligt innehåll kan skapa en skyddande buffert mot fria radikaler och göra att din hud ser välmående, strålande och livfull ut.

 

Förstärk din naturliga lyster inifrån

TRUVIVITY OxiBeauty är ett kosttillskott framtaget för att på ett holistiskt och effektivt sätt ge lyster till din hud. Dess näringsämnen* och växtbaserade ingredienser** skyddar mot oxidativ stress. Detta kan minska nedbrytningen av celler och vävnad som spelar stor roll för hudens åldrande.

 

TRUVIVITY-kvalitet

OxiBeauty är framtagen utifrån NUTRILITE/NUTRIWAYs expertis inom kosttillskott och ARTISTRYs expertis inom hudvård, som tillsammans har 145 års erfarenhet inom välbefinnande och skönhet. Dessa två varumärken utgör en kraftfull duo och är en fantastisk kombination för strålande hud. 

 

Natur förenat med vetenskap

Under 85 års tid har NUTRILITE/NUTRIWAYs forskare tagit det bästa från naturen och forskningen för att utveckla växtbaserade kosttillskott med vitaminer och mineraler. TRUVIVITY BY NUTRIWAY OxiBeauty Beauty Supplement innehåller koppar och PhytoVibrant™ Complex med aroniabär och salvia från Nutrilite-certifierade hållbara odlingar. TRUVIVITY BY NUTRIWAY OxiBeauty Beauty Drink innehåller vitamin E och PhytoBeauty Complex med kamomill och svartvinbär.

 

*Koppar och vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Koppar bidrar också till normal hudpigmentering.

** Aronia bidrar till att skydda cellerna mot skador från fria radikaler och oxidativ stress. Salvia bidrar till att skydda celler och vävnad mot oxidation.  Överlag är det viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

 

 

OxiBeauty Beauty Supplement

Två tabletter varje morgon kan ge en skyddande buffert mot fria radikaler under dagen. Innehåller koppar och PhytoVibrant™ Complex med aroniabär och salvia. Koppar bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal hudpigmentering. Salvia innehåller naturligt förekommande antioxidanter som också skyddar celler och vävnader mot oxidation. Aronia bidrar till att skydda cellerna mot skador från fria radikaler och oxidativ stress.

 

Kosttillskott för 30 dagar. Ta två tabletter om dagen på morgonen. Pris: 794 kr.

 

OxiBeauty Beauty Drink

Blanda en välsmakande dryck med smak av aroniabär och drick tillsammans med en större måltid under dagen för att skydda mot oxidativ stress. Innehåller vitamin E och PhytoBeauty Complex med kamomill och svartvinbär.  Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Kamomill innehåller naturligt förekommande föreningar som bidrar till att skydda celler och vävnad mot oxidation.  

 

Dryck för 30 dagar (á 2,73 gramspaket).  Ta en om dagen. Blanda med 150–250 ml vatten. Amway rekommenderar att drycken intas före en måltid eller inom en timme efter en större måltid. Pris: 440 kr.

Produkterna finns att hitta på www.amway.se. Paketpris 1 110 kr.

 

Om Amway

Amway är ett familjeägt företag med en omsättning på 8,4 miljarder USD som tillverkar konsumentprodukter och fungerar som ett direktförsäljningsföretag. Amway har sitt huvudkontor i Ada, Michigan i USA och har som mål att hjälpa människor att leva ett bättre och sundare liv. Amways bäst säljande varumärken är vitaminer, mineraler och kosttillskott från Nutrilite™/Nutriway™, hudvård och makeup från Artistry™ samt eSpring™ Water Treatment Systems och XS™ Power Drinks. Alla produkter säljs enbart genom oberoende Amway-affärsdrivare (ABO:er).

Den globala försäljningen 2019 gjorde Amway till världens ledande direktförsäljningsföretag enligt Direct Selling News topplista Global 100 för 2020. Företagets årliga försäljningssiffror omfattar intäkter från direktförsäljning och andra affärsområden. Företagsnyheter hittar du på amwayglobal.com/newsroom.

Kontakta Elin Sivard på Amways PR-byrå på elin.sivard@kingstreetpr.se för mer information.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia