EUROPE EUR  

Amway lanserar Nutriway Kids Immunity Support* Plus – ett nytt kosttillskott för barn

2021.10.04 - 

Det nya kosttillskottet Nutriway™ Kids Immunity Support* Plus är framtaget för att stödja barns immunsystem och kommer i portionsförpackningar som enkelt kan blandas ut i mat eller dryck. Produkten är ett 4-i-1-tillskott som innehåller vitamin D för att stödja immunsystemet samt vitamin C, zink och den mjölksyrabildande bakterien Bifidobacterium.

Varumärket Nutriway från Amway, med världens mest sålda vitaminer och kosttillskott*, lanserar en ny produkt för barn som ska verka som ett stöd för immunsystemet, Nutriway Kids Immunity Support* Plus. Kosttillskottet fokuserar på att förse barn med vitamin D vilket bidrar till immunsystemet normala funktion, och är berikat med vitamin C, zink och mjölksyrabildande bakterier vilket gör kosttillskottet till ett 4-i-1-tillskott. Det är det första tillskottet framtaget för barn som innehåller just vitamin D, vitamin C, zink och bifidobacterium (mjölksyrabildande bakterie) i kombination, bland ledande varumärken inom vitaminer. Kosttillskottet kommer som ett snabbsmältande pulver.**

 

Nutriway Kids Immunity Support* Plus – stöd för barns immunsystem

Inte alla vet att immunsystemet hos barn är färdigutvecklat först vid 10 års ålder. I en ny studie*** utförd av Amway tillsammans med Kantar rankar mödrar, med barn i åldrarna 1 till 12, stöttning av immunsystemet som deras barns största behov efter en balanserad kost. 49 % uppger att stötta immunsystemet som det viktigaste bland deras barns behov.

  • Produkten fokuserar på att förse barn med vitamin D vilket bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn.
  • Kosttillskottet är även berikat med vitamin C, extraherat från gröna acerola-körsbär vilket är en av naturens mest koncentrerade källor till vitamin C.
  • Bifidobacterium producerar en miljard mjölksyrabildande bakterier och kommer från en väldokumenterad mjölksyrastam.
  • Produkten innehåller dessutom 2,6 mg zink.

 

Fri från artificiella smak- och färgämnen
Förutom produktens smarta 4-i-1-kombination, kommer produkten i smidiga portionsförpackningar som kan användas hemma eller när man är på språng. Det snabbsmältande pulvret kan blandas med mat och dryck eller läggas direkt på tungan. Kosttillskottet är också helt fri från artificiella smak- och färgämnen. En portionsförpackning om dagen räcker för att stödja ditt barns immunsystem. Varje förpackning innehåller en månads användning (30 portionsförpackningar). Produkten kan användas av barn från 4 års ålder.

 

*Källa: Euromonitor International; Vitamins and Dietary Supplements, World GBN, Retail Value RSP, % breakdown, 2020.​

** Källa: Euromonitor International. Baserat på en undersökning utförd för Amway Corporation i juli 2021. Första produkten med vitamin D, C, zink och Bifidobacterium bland de tio största varumärkena för vitaminer och kosttillskott, enligt detaljhandelsförsäljning 2021. Stöd för immunsystemet: vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn.

***Källa: KANTAR/ Amway: kvantitativ studie (n > 2000), Global Health & Wellness Consumer Landscape, April 2021

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia