EUROPE EUR  

Amway lanseeraa TRUVIVITY by NUTRIWAY™ OxiBeauty -ravintolisän ja juoman, joiden ainesosat lisäävät ihon luontaista hehkua ja kauneutta

2020.06.08 - 

Kauneus on yksilöllistä ja säteilee meistä kaikista sisältä päin. On tärkeää pitää hyvää huolta ihosta ulkoisesti, mutta terveenä hehkuva iho heijastaa ennen kaikkea sisäisiä asioita: itsevarmuutta, terveellistä ruokavaliota ja tasapainosia elintapoja. Ihon terveys ja kauneus lähtevät siis pinnan alta. Unenpuute, stressi, väärät ruokavalinnat ja ulkoiset tekijät kuten altistuminen auringolle ja ilmasaasteille voivat vahingoittaa ihoa.

 

Jotta voit suojautua vapaita radikaaleja vastaan, kannattaa valita oikeat tuotteet luonnollisista lähteistä. Tuloksena on kirkas, säteilevä iho, joka on luonnollisen kaunis ja heijastelee sisäistä kauneuttasi.

 

Lisää luonnollista hehkuasi ja anna sisäisen kauneutesi säihkyä

TRUVIVITY™ OxiBeauty on ravintolisä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja tehokkaan ratkaisun säteilevän ihon saavuttamiseksi. Tuotteen sisältämät ravintoaineet* ja kasvipohjaiset ainesosat** suojelevat ihoa oksidatiiviselta stressiltä eli ihon hapettumiselta. Nämä voivat vähentää solu- ja kudosvaurioita, jotka ovat merkittävä tekijä ihon ikääntymisessä.

 

TRUVIVITY-laatu 

Tehokkaan ratkaisun taustalla on  NUTRILITE™/ NUTRIWAY™-ravintolisä-brändistä ja ARTISTRY™-ihonhoitotuotteista ammennettu, yhteensä yli 145 vuoden kokemus. Nämä kaksi brändiä muodostavat lyömättömän yhdistelmän ja ovat mahtavia kumppaneita hehkuvalle iholle.

 

Luonto kohtaa tieteen – täydellisessä harmoniassa

Nutriliten tutkijat ovat hyödyntäneet luontoa ja tiedettä ja luoneet tehokkaita ravinnelisiä jo 85 vuoden ajan yhdistämällä kasveja vitamiineihin ja mineraaleihin. TRUVIVITY™ OxiBeauty -kauneusravinne sisältää kuparia sekä kestävästi viljellystä aroniamarjasta ja salviasta koostuvaa PhytoVibrant™-yhdistelmää. TRUVIVITY™ OxiBeauty™-kauneusjuoma sisältää E-vitamiinia sekä kamomillasta ja mustaherkusta koostuvaa PhytoBeauty-yhdistelmää.

 

*Kupari ja E-vitamiini auttavat soluja suojautumaan oksidatiiviselta stessiltä. Kupari tukee myös ihon normaalia pigmentaatiota.

**Aronia auttaa soluja suojautumaan vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. Salvia ja kamomilla sisältävät luonnollisesti esiintyviä antioksidantteja, jotka auttavat soluja ja kudoksia suojautumaan oksidaatiolta.

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat lisäksi tärkeitä.

 

 

OxiBeauty-kauneuslisäravinne

Ota yksi annos (kaksi tablettia) joka aamu. Nämä muodostavat voimakkaan suojan vapaita radikaaleja vastaan. Tuote sisältää kuparia sekä PhytoVibrant™-yhdistelmän, jossa on aroniamarjaa ja salviaa. Kupari suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja tukee ihon normaalia pigmentaatiota. Salvia sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka myös auttavat suojaamaan soluja ja kudoksia oksidaatiolta. Aronia auttaa suojaamaan soluja vapailta radikaaleilta ja oksidatiivisen stressin aiheuttamalta vahingolta. 

Lisäravinne – 30 päivän annos. Ota kaksi tablettia (yksi levy) päivässä. Suositellaan nautittavaksi aamulla. Tuotteen hinta jälleenmyynnissä on 85.91 €.

 

OxiBeauty-kauneusjuoma

Nauti maistuva, aroniamarjan makuinen juoma päivän suurimman aterian yhteydessä. Juoma sisältää E-vitamiinia ja PhytoBeauty-yhdistelmää, jossa on kamomillaa ja mustaherukkaa. E-vitamiini tukee soluja oksidatiiviselta stressiltä.  Kamomilla sisältää luontaisesti esiintyviä yhdisteitä, jotka auttavat suojaamaan soluja ja kudoksia oksidaatiolta.

 

 

 

Juoma – 30 päivän annos 2,73 g annospakkauksissa. Sekoita päivittäin yksi annospussi 1,5 –2,5 desilitraan vettä ja nauti. Suositeltavaa juoda ennen ateriaa tai tunnin kuluessa ison aterian nauttimisesta. Tuotteen hinta jälleenmyynnissä on 47.57 €.

Molemmat tuotteet ovat saatavissa myös pakettina yhteishintaan 120.13 €.

 

Lisätietoja:

 

Karoliina Heimo, King Street PR (Amwayn viestintätoimisto Suomessa)

Puh. 040 5090 437

Karoliina.heimo@kingstreetpr.fi

Amway

Amway on perheomisteinen, $8.4 miljardin liikevaihdon kuluttajatuotteiden valmistaja ja suoramarkkinointiyhtiö. Sijaitsemme Adassa, Michiganissa, USA:ssa. Olemme sitoutuneita auttamaan ihmisiä elämään paremmin ja terveellisemmin. Amwayn myydyimpiä brändejä ovat  Nutrilite™/Nutriway™-vitamiinit, -mineraalit ja -laihdutusvalmisteet, Artistry™-ihonhoitotuotteet ja -värikosmetiikka, eSpring™-vedenpuhdistusjärjestelmät sekä XS™-energiajuomat, joita kaikkia myyvät yksinoikeudella Amwayn itsenäiset liikkeenharjoittajat. Direct Selling News -lehden vuonna 2019 julkaiseman Global 100 -listauksen mukaan maailmanlaajuinen myynti teki Amwaysta maailman ykkösen suoramarkkinointiyhtiöiden joukossa vuonna 2018. Yrityksen vuotuinen myynti koostuu suoramyynnin liikevaihdosta ja yhtiön muista omistuksista. Yrityksen uutisia: amwayglobal.com/newsroom. Tuotteet: amway.fi

 

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia