EUROPE EUR  
Local News - Denmark
Amway i Europa gør fælles front med tusindvis af ABOer i kampen mod underernæring hos børn globalt

2019.11.08 - 

Amways Social Responsibility Campaign, der støttes af tusindvis af ABOer i de europæiske lande og Amway, har indsamlet USD 25.000 til den globale Power of 5-kampagne. 2.500 børn får nu glæde af NUTRIWAY Little Bits-kosttilskud takket være denne donation.

 Amway bekæmper underernæring hos børn overalt i verden via “NUTRIWAY Power of 5-kampagnen” med fokus på 500.000 børn i nød for at hjælpe dem med at overleve, trives og vokse op. Amway går ind for at drive virksomhed på utraditionelle måder for at hjælpe mennesker med at leve et sundere og mere fyldestgørende liv. Amways mål er at kombinere selskabets produkter, ressourcer, ekspertise og aktiviteter med sine værdier om at hjælpe andre med at leve sundere og mere fyldestgørende liv.

Underernæring forekommer i de fleste lande uanset indkomstniveau eller økonomisk sikkerhed. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen forårsager underernæring direkte eller medvirker til, at 3,1 mio. børn dør hvert år. Yderligere 155 mio. børn lider af væksthæmning, og desuden medvirker dårlig ernæring i et barns fem første leveår til overvægt og fedme i barndommen og i alle livsfaser. Det er disse alvorlige problemer, som underernæring medfører.

Som en af de førende på ernæringsområdet har Amway udviklet NUTRIWAY Little Bits, der er et kosttilskud med mikronæringsstoffer til underernærede børn fra 6-måneders alderen op til 5 år. Ved daglig indtagelse hjælper NUTRIWAY Little Bits disse børn med at få de næringsstoffer, de har behov for til at vokse og udvikle en sundere hjerne og krop.

Amway lancerede i 2018 en ny, fuldintegreret emballeringslinje til NUTRIWAY Little Bits. Den nye emballeringslinje – i Amways hovedsæde i Ada, Michigan, i USA – er baseret på avanceret teknologi på farmaceutisk niveau med bl.a. et super præcist fyldesystem til vægtstyring af mikronæringsstoffer og samarbejdsrobotter, der arbejder sammen med mennesker med det formål at øge effektiviteten.

Ud over NUTRIWAY Little Bits omfatter Power of 5-kampagnen en række programmer til at hjælpe familier og lokalsamfund samt underernærede børn, bl.a. med ernæringsoplysning, kompetenceoplæring, kosttilskud og overvågning/kontrol af børns vækst.

NUTRIWAY Power of 5-kampagnen har haft til formål at bekæmpe underernæring hos børn siden 2014. Mere end 60.000 børn har deltaget i Power of 5-programmet i 2018. Ifølge prognoser vil Amway nå sit mål om at få yderligere 100.000 børn med i 2019 ved hjælp af støtten fra Amways afdelinger i Europa. 

Fremover vil Power of 5 fortsat omfatte disse programmer og vil eventuelt benytte andre løsninger som hjælp til at forbedre sundhed og trivsel i lokalsamfundene.

Få mere at vide og se nyheder på https://powerof5.amwayglobal.com

 

 

Om Amway

Amway er en familieejet virksomhed inden for direkte salg med en omsætning på USD 8,8 mia. fra hovedsædet i Ada, Michigan, i USA, der har som målsætning at hjælpe mennesker med at leve et sundere og mere fyldestgørende liv. Amways mest populære varemærker er NUTRIWAY™ vitaminer, mineraler og kosttilskud, ARTISTRY™ hudpleje og kosmetik, eSpring™ vandbehandlingssystemer* og XS™ Power Drinks, som alle sælges udelukkende igennem Amway-forretningsindehavere (ABOer). Målt på global omsætning i 2018 var Amway verdens førende virksomhed inden for direkte salg ifølge Direct Selling News Global 100 fra 2019. Tallet for virksomhedens årsomsætning inkluderer indtjening fra direkte salgsaktiviteter og øvrige virksomhedsbedrifter.  Se amwayglobal.com/newsroom for nyheder om virksomheden.

 

Om NUTRIWAY™ 
“NUTRIWAY er verdens mest solgte varemærke inden for vitaminer og kosttilskud.” Med 80 års videnskab og forskning i ryggen har NUTRIWAY™ teamet finpudset virksomhedens metodik fra “frø til kosttilskud”, så Amways produkter bevarer kvaliteten fuldt ud og er maksimalt ensartede, virkningsfulde og sikre.

* eSpring™ vandbehandlingssystemer sælges ikke i Danmark.

** Kilde:  Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims. Kilde: Euromonitor International Limited, “Vitamins and Dietary Supplements, World, GBN, Retail Value RSP, % breakdown”, 2018. 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia