EUROPE EUR  
Local News - Denmark
Amway er verdens største direkte salgsvirksomhed baseret på globalt salg i 2019

2020.04.24 - 

Amway indtager førstepladsen på 2020 Direct Selling News Global 100 List, som hvert år rangerer virksomhederne inden for direkte salg ift. omsætning på verdensplan. Hele listen kan ses hér: https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-2020-global-100-list/ Med en omsætning på 8,4 milliarder USD i 2019 er det ottende år i træk, hvor Amway tildeles førstepladsen af Direct Selling News

 

Amway er en familieejet konsumvareproducent og direkte salgsvirksomhed, der har hovedkontor i Ada, Michigan, USA, og som ønsker at hjælpe folk med at få en bedre og sundere hverdag. Amways bedst sælgende varemærker er NUTRILITE™/NUTRIWAY™-vitaminer, -mineraler og -kosttilskud, ARTISTRY™-hudpleje og -makeupprodukter, eSpring™-vandbehandlingssystemer (eSpring sælgers ikke i Danmark) og XS™-powerdrikke – der alle sælges eksklusivt af selvstændige Amway-forretningsindehavere.

 

Det globale salg i 2019 gjorde Amway til verdens største direkte salgsvirksomhed ifølge Direct Selling News’ Global 100 for 2020. Virksomhedens årlige salgstal omfatter omsætning fra direkte salg og andre forretningsområder.

Du kan læse nyheder om virksomheden på amwayglobal.com/newsroom.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia