EUROPE EUR  

AMWAY, DER ER FØRENDE INDEN FOR DIREKTE SALG, HAR HAFT EN OMSÆTNING I 2019 PÅ USD 8,4 MILLIARDER

2020.02.24 - 

Virksomhedens vækststrategi har været at fokusere på digitalisering, produktinnovation og kompensation til forretningsindehavere

ADA, MICH., USA – Amway, der er verdens største direkte salgsvirksomhed, har i dag meddelt en omsætning på USD 8,4 milliarder for det år, der sluttede den 31. december 2019 – et fald på 5 procent i forhold til 2018. Kina, der er Amways største marked, oplevede et betydeligt fald i den generelle direkte salgsbranche, men Amway har stadig været i stand til at øge markedsandelen og rykke op på en andenplads for direkte salgsvirksomheder i landet.

 

“I 2019 fejrede vi vores 60-årsjubilæum, og vi ser nu frem til vores 70. år ved at sætte gang i entreprenørskab for næste generation,” sagde Amways Chief Executive Officer Milind Pant. “Amway har allerede afstemt virksomheden efter nogle af de største globale trends, såsom gig-økonomi, der øger forbrugernes behov for produktoplevelser, som understøtter en sund livsstil, og stigningen i fællesskaber på de sociale medier, der forbinder mennesker med samme ønsker og interesser. Vores nye flerårige vækststrategi og investeringsplan vil hjælpe ABOerne med at udnytte disse trends, så de kan støtte deres kunder.”

 

I 2020 investerer Amway mere end USD 500 millioner i digitale platforme, produktinnovation og en målrettet kompensationsplan, der sammen skal fremme global virksomhedsvækst og gøre det nemmere for Amway-forretningsindehavere at opfylde deres kunders behov.

 

Virksomheden vil også fortsætte med at investere i sporbarhed inden for ernæring og skønhed gennem naturlige ingredienser, især de planter, der dyrkes på vores egne certificerede, bæredygtige landbrug – næsten 2.500 ha landbrugsjord i USA, Mexico og Brasilien, hvor Amway dyrker, høster og forarbejder planterne ved hjælp af bæredygtige landbrugsmetoder. Disse planteingredienser har længe været et vigtigt element i NUTRIWAY-kosttilskuddene og kommer også til at udgøre et større element i ARTISTRY-hudpleje.

 

Et større fokus på produktinnovation vil resultere i en række nye populære produkter, der henvender sig specielt til folk under 35, og det begyndte i 2018 med den spændende lancering af ARTISTRY STUDIO – tidsbegrænsede kollektioner med trendy makeupprodukter inspireret af byer i hele verden – og udbygget i 2019.

 

“Amway investerer i fremtiden både online og offline. Vi gør det nemmere end nogensinde for folk at opbygge deres egen forretning inden for de områder, de allerede interesserer sig for, f.eks. sundhed og skønhed. Alt sammen med støtte fra sociale og digitale værktøjer, der gør det nemmere at nå ud til kunderne på en effektiv måde og handle via internettet,” sagde Pant. “Vi når vores mål ved at bygge videre på vores styrker – ABOernes iværksætterånd, de levende samfund, vi opbygger, vores produktudviklingsekspertise inden for kosttilskud og Amways stifteres værdier. Målet er stadig at hjælpe folk med at få en bedre og sundere hverdag, og det ønsker vi også at gøre i de næste 60 år og fremefter.”

 

Ernæring & velvære-kategorien med vitaminer, kosttilskud og vægtstyringsprodukter fortsatte med at være den mest sælgende kategori for Amway og repræsenterede 54 procent af omsætningen, hvilket er en stigning på én procent i forhold til 2018. Skønhed og personlig pleje udgjorde 25 procent af omsætningen, hvilket er et fald på mindre end én procent i forhold til sidste år.

 

Amways ti største markeder er Kina, USA, Korea, Japan, Thailand, Taiwan, Indien, Rusland, Malaysia og Hongkong. Du kan se alle de nyeste fakta og tal om Amway på amwayglobal.com/newsroom.

 

Om Amway

Amway er en familieejet konsumvareproducent og direkte salgsvirksomhed med en omsætning på USD 8,4 milliarder, der har hovedkontor i Ada, Michigan, USA, og som ønsker at hjælpe folk med at få en bedre og sundere hverdag. Amways bedst sælgende varemærker er NUTRILITE™/NUTRIWAY™-vitaminer, -mineraler og -kosttilskud, ARTISTRY™-hudpleje og -makeupprodukter, eSpring™-vandbehandlingssystemer (eSpring sælgers ikke i Danmark) og XS™-powerdrikke – der alle sælges eksklusivt af selvstændige Amway-forretningsindehavere. Det globale salg i 2018 gjorde Amway til verdens største direkte salgsvirksomhed ifølge Direct Selling News’ Global 100 for 2019. Virksomhedens årlige salgstal omfatter omsætning fra direkte salg og andre forretningsområder. Du kan læse nyheder om virksomheden på amwayglobal.com/newsroom.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia