EUROPE EUR  
Local News - Sweden
Amway är världens ledande direktförsäljningsföretag baserat på omsättningen 2019

2020.04.24 - 

Amway rankas som världens ledande direktförsäljningsföretag 2020 enligt Direct Selling News Global 100 list, som varje år rankar direktförsäljningsföretagen med högst omsättning i världen. Hela listan finns här: https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-2020-global-100-list/

Med en omsättning på 8.4 miljarder USD 2019 är det åttonde året i rad som Amway tilldelas förstaplatsen av Direct Selling News.

 

Amway är ett familjeägt företag med en omsättning på 8,4 miljarder USD som tillverkar konsumentprodukter och fungerar som ett direktförsäljningsföretag. Amway har sitt huvudkontor i Ada, Michigan i USA och har som mål att hjälpa människor att leva bättre och sundare liv. Amways bäst säljande varumärken är vitaminer, mineraler och kosttillskott från Nutrilite™/Nutriway™, hudvård och makeup från Artistry™ samt eSpring™ Water Treatment Systems och XS™ Power Drinks. Alla produkter säljs enbart genom oberoende Amway-affärsdrivare (ABO:er).

 

Den globala försäljningen 2019 gjorde Amway till världens ledande direktförsäljningsföretag enligt Direct Selling News topplista Global 100 för 2020. Företagets årliga försäljningssiffror omfattar intäkter från direktförsäljning och andra affärsområden.

Företagsnyheter hittar du på amwayglobal.com/newsroom.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia