ARTISTRY STUDIO PRÆSENTERER NY SKØNHEDSKOLLEKTION INSPIRERET AF SHANGHAI | Amway Europe NewsRoomAmway Europe NewsRoom
EUROPE EUR  

ARTISTRY STUDIO PRÆSENTERER NY SKØNHEDSKOLLEKTION INSPIRERET AF SHANGHAI

2020.10.02 - 

ARTISTRY STUDIO PRÆSENTERER NY SKØNHEDSKOLLEKTION INSPIRERET AF SHANGHAI

Giv dig selv en farverig forvandling med denne fængslende kollektion af magiske nuancer og dufte fra den nye Artistry Studio Shanghai Edition – med illustrationer af Cui Meng.

København: Artistry Studio har tematiseret Paris, New York og Tokyo, og nu er det tid til at lade Shanghai-magien flyde!

I Kinas største by mødes gammelt og nyt i en magisk skønhed, der er unik for Shanghai. High-fashion varemærker blander sig med antikviteter og et innovativt køkken med spændende retter og traditionelle teceremonier. Bliv inspireret af Shanghais forskellige sider, hvor yin møder yang og øst møder vest i vores nyeste Studio-kollektion med dristige nuancer, silkeagtige strukturer og forførende dufte for et unikt og fantastisk look.

”Shanghai-kollektionen er lige så fængslende som byen! Vi har skabt produkter, der let omdanner dit look fra det ene øjeblik til det andet med udskiftelige alt-i-en-etuier og paletter, der er nemme at bruge på farten, 2-i-1-primere og dufte, der kan bygges op og bruges med hinanden – så passionistaer kan skabe sit eget look i ægte Shanghai-stil “, siger Imran Zaman, der er Chief Marketing Officer i Amway Europe, som sælger kollektionen i Danmark.

Produkter i Artistry Studio Shanghai Edition
Byd det magiske Shanghai velkomment med femte udgave af skønhedsprodukter i Artistry Studio. Inspireret af byens majestætiske røde farver, fyldige silke og levende mode. Forbered dig på en transformation med dristige øjen- og kindpaletter, silkeagtige primere, forførende røde læbefarver og frugt- og blomsteragtige dufte og håndcremer. Eventyret venter i Shanghai!

Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio: 270 DKK
Du har aldrig set en lignende farve: Øjenskygge- og blush-nuancerne kommer i en skylignende konsistens, der går fra cremet til pudderagtig. Påfør med fingerspidserne, og opbyg intensiteten fra let til dristig. Hver trio kommer med to øjenskygger og en kindfarve eller highlighter, der varer længe. Fås i Shanghai Peach, Starlight eller Nude.

Light Up Silky Matte Lip Color: 200 DKK
Klar til rødt? Forbered dig på at blive bemærket med de fire flydende læbestiftfarver, der passer til din hudtone. Den friske, flydende struktur glider lige så let på som en lipgloss, men giver en mere intens farve og dækker som en læbestift, og resultatet er en moderne, mat finish. En farve, der holder længe og virkelig er “smilsikker”. Fås i Cherry Red, Rose Red, Berry Red og Spice Red.

2-i-1 Perfecting Matte Primer: 310 DKK
Mathed til din hud: perfektion og beskyttelse. Denne geniale primer skaber et blødt, mat lærred til alle typer makeup – både til hverdag og fest. Det silkeagtige pudder bidrager til at kontrollere olie i huden og minimere porer. By-elskere (og andre) vil sætte pris på produktets beskyttende egenskaber med bl.a. granatæble fra NUTRILITE/NUTRIWAY, som er kendt for at kunne bidrage til at neutralisere bymæssige stressfaktorer relateret til f.eks. forurening.

2-i-1 Perfecting Glow Primer: 310 DKK
En skinnende løsning til din hud: glød og beskyttelse. Denne primer lyser ethvert look op og giver huden en frisk og livlig glød. Det silkeagtige pudder skaber en glat og skinnende base, der er ideel til påføring af flydende foundation. By-elskere (og andre) vil sætte pris på produktets beskyttende egenskaber med bl.a. granatæble fra NUTRILITE/NUTRIWAY, som er kendt for at kunne bidrage til at neutralisere bymæssige stressfaktorer relateret til f.eks. forurening.

Liquid Pen Pop Eyeliner: 208 DKK
Få et strejf af high-fashion med en enkel påførelse af denne intense flydende eyeliner. Den silkeglatte struktur tørrer hurtigt med en effektiv mat finish. Få et defineret look med præcisionsspidsen – eller brug den tykkere side af pennen til at opbygge et look med forskellige vinkler. Du får en perfekt jævn linje hver gang. Fås i Silk Sapphire, Slate, and Noir.

Eau de Toilette Rollerballs: 191 DKK
Få essensen fra Shanghais mousserende lys og rolige tehaver i disse rollerballs, der er super nemme at have med på farten. De lette, forfriskende dufte er frugt- og blomsteragtige og sjove og nemme at bruge. Rul på ved pulspunkter som f.eks. det indre håndled og nakke eller akupressurpunkter som f.eks. armhule eller tinding. Dufte inkluderer Lotus Blossom & Violet, Nectar Blossom & Pomelo, Plum Blossom & Vanilla Musk.

Soft as Silk Hand Cream Trio: 203 DKK
Få lækre hænder på farten med en blød creme, der absorberes hurtigt og føles glat som silke. Din hud vil elske fugten fra de nærende ingredienser og antioxidant-beskyttelsen fra granatæble fra NUTRILITE/NUTRIWAY, der hjælper huden, når den udsættes for ydre påvirkninger. Brug den alene eller kombiner med Shanghai Collection Eau de Toilette Rollerballs. Dufte inkluderer Lotus Blossom, Pomelo og Vanilla.

Artistry Studio Shanghai Edition er illustreret af kunstneren Cui Meng i form af tegninger af moderne kinesiske unge kvinder på emballagen og produkterne. “Jeg er stolt af at samarbejde med Artistry Studio og elsker, hvordan de fejrer skønhed og ungdom gennem forbindelsen til kunst i forskellige byer og lokale kulturer.”

Artistry Studio Shanghai Edition vil være tilgængelig i en begrænset periode i efteråret 2020, så længe lager haves. Artistry Studio-produkter sælges udelukkende gennem et netværk af Amway-forretningsindehavere (ABOer) over hele verden. Besøg Amway.dk for mere information eller for at finde en ABO.

 

 

Om Artistry Studio™

Artistry Studio™ er et varemærke inden for makeup og udvalgte bade- og kropsprodukter til skønhedselskere overalt. Inspireret af trendy storbyer rundt om i verden fanger hver tidsbegrænsede kollektion essensen af ​​det, der gør hver by så levende, ved hjælp af farver, teksturer og dufte designet til at frigøre brugerens indre kunstner. Artistry Studio-produkterne sælges gennem Amway-forretningsindehavere (ABOer) i mere end 50 lande og områder globalt. Følg Artistry på Instagram @ArtistryEurope for at se de seneste lanceringer og nyheder.

Om Amway

Amway er et direkte salgsselskab med produktion af forbrugsvarer til en værdi af 8,4 milliarder USD dollars. Selskabet er baseret i Ada i Michigan, USA. Amways mest solgte varemærker er NUTRILITE-vitaminer, mineraler-  og -kosttilskud, ARTISTRYhudpleje og -kosmetik og eSpring-vandbehandlingssystemer (eSpring sælges ikke i Danmark). Alle produkter sælges eksklusivt af selvstændige Amway-forretningsindehavere (ABOer). Det globale salg i 2019 gjorde Amway til verdens største direkte salgsvirksomhed i følge Direct Selling News Global 100 fra 2020. Selskabets årlige salgstal inkluderer omsætning fra direkte salg og andre forretningsområder. Besøg globalnews.amway.com for forretningsnyheder.

Kontakt: Julie Kiellberg, e-mail: julie@kingstreetpr.dk for mere information.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia